2 Temmuz 2010 Cuma

HOLLANDA VE BREZİLYA KARŞILAŞMASI

Dünya Kupası finallerine ile etkileyici Hollandalı yürüyüşü bugün zaman şaşırtıcı şeklinde bir Brezilya yan karşılamak ve seyir gibi bir altıncı kez şampiyon olmayı her şeyin bir tuğla duvara vurmak olabilir.

Hollanda gözünü kupa kendilerini ancak teknik direktör Bert van Marwijk kaldırılmasına belirledi acımasızca rakiplerini, ceza olan bir takıma karşı Port Elizabeth bir çeyrek final için bir taktik ikilem yüzleri ne olursa olsun yaklaşımı.
üç forvet ile Şili cesaretle "Samba Boys" ikinci turda karşılaşmak ancak parça döküntüleri yakın için kusursuz pitch tüm alanlarında baktım yan tarafından parçalanmış sonra 3-0 kaybetti saldırdı.

Aynı şekilde, ya çok iş gibi görünmüyor, parlak Kaka, Robinho ve Luis Fabiano ve seviyor ile amansızca uzak yonga savunma panjurlar kadar koyarak.

Coach Dunga, kaptan Brezilya 1994 ve 1998 Dünya Kupası'nda Hollanda hırpaladı, rakiplerini teknik ve güçlü idi ekibinin hazırlıklı olmak olduğunu söyledi.

Ancak, konaklama düzenlemeleri ve alışılmadık bir eğitim mekanı bir endişe Dunga Brezilya in-form ve kendine güvenen rakiplerinin tehdit fazla gibiydi.

"Bu işler karışır" dedi. "Biz daha fazla kişi ile bir otel paylaşmak zorunda kalacak, daha fazla karmaşa olacak ve biz bu durumun üstesinden gelmek zorunda kalacaktır. Şimdi, başka bir gerçeklik geçmek için gidiyoruz "dedi.

o Şili karşı yaptığı gibi Galatasaray'ın Elano bugün bereli ayak bileği Fildişi Sahili ve Dani Alvez ile Brezilya'nın oyun sırasında olası boşluğu dolduracaktır sürdürülen ile eksik olacaktır.

Felipe Melo, iki sarı kart cezalı olduğunu, muhtemelen Hollandalı karşı start alacak Josue anlamı bir ayak bileği yaralanmaları ve onun yerine Ramires vardır.

Büyük asansör

Hollanda kazandı dört onların ve Slovakya ekibi büyük bir asansör vermiş üzerinden 2-1 kazanmak yaralanma dönerken Arjen Robben erken gol maç.

Hollandalı onları en iyi getireceğini olumsuz taktik ve Brezilya'nın saldıran yetenek kullanmış olduğu şimdiye kadar karşılaştığı rakipleri vardı sıkıcı oyun ama kanat oyuncusu Ryan Babel Hollanda ısrar hakkında eleştiri ulaşan.

"Biz de ve Cuma [bugün] futbol oynamak isteyen takımlara karşı bizim daha iyi oynamak, Brezilya beklemek gitmiyorum," dedi.

Van Marwijk ekibi kontrolünde grubunda edilerek tüm yol inanıyor eşleşir. Ancak bir şey tamamen Brezilya'ya karşı farklı bekliyor olacak.

"Belki de Güney Afrika'da ilk kez underdogs olabilir. Biz eminiz ama Brezilyalılar da bu güveni iletmek. Neredeyse gibi onlar yenilmez konum bu, "dedi. "Ama biz burada bir nedenden dolayı, büyük ödülü almak için buradayız. Biz ona inanmak zorunda, "dedi.