26 Ekim 2010 Salı

AİHM 1990 YILINDAN BERİ TÜRKİYE ALEYHİNE KARARLAR VERİYOR SON OLARAK KKTC DAVASINDA YİNE AİHM KARARIYLA TÜRKİYEYİ VURDU

1990'lı yıllarda Türkiye'de insan hakları konusundaki kötü kayıt Batı nedeniyle ciddi eleştiri popo oldu. Kürt çatışması, köy ve boşalttı ediliyordu derin devletin karanlık adet ücretsiz bir el ile çalışan, hasara neden olduğunu sürüyordu. dış kınama karşısında, standart tepki "yabancılar anlayamıyorum." oldu


Bugün, dış dünyaya yeniden ve uzun olarak uluslararası medya raporlarının son dalgası kanıtladığı yeni bir göz, Türkiye'nin keşfediyor. Avrupa kamuoyunun henüz, ama Türkiye'nin yenilenen görüntüsü ile yakalanmış olabilir ne bu ülkede neler oluyor yakından bakmak için bakım bu yabancıların genellikle Avrupa'da yaşanan belirgin yorgunluk ile tezat içinde, ülkenin dinamizmini etkilenmektedirler.
Ironik bir şekilde, dışarıdan İnternet yasakları ve yaşamak gazetecilerin denemeler gibi demokratik eksiklikleri hakkında bazı uyarılar genellikle Türkiye hakkında iyimserlik, görüntülediğiniz artık, çoğu umutsuzca saf olarak Kemalist elit tarafından görülür. "Hükümet, gözlerini üzerine yün çekiyor için kod haline geldi" Sen bir yabancı, sen anlamıyorum ". Kolayca kandırdın konum. "

sadece kendi ülke hakkında farklı geçmişlerden gelen Türkler görüşme bir hafta geçirdim bir Avrupa muhabir onun muhataplar tarafından boyanmış kökten karşı resimleri onu şaşkınlık ifade etti. Bir grup ülke kararlı diplomatik ve ticari menzilini genişletmek ve dünyaya açılması, ileriye hareket tarif edersiniz. Başkaları, tam tersine, dini radikaller tarafından istila edilecek, bir uçurumun kenarında teetering bir millet gördü. Yorumlanması çok keskin bunlar da iki farklı ülkeden yaklaşık konuşulan olabileceğini farklıydı.

12 Eylül referandumun sonuçları felaket öngörüyoruz Türkleri bir azınlık olduğunu göstermiştir, ancak bir ve bir vokal grubu büyükçe kalır. Onlar, ancak ülkenin ilerlemesini durdurmak mümkün olmayabilir onların direnci ve değiştirmek için onların korkuları hala kırmızı halı üzerinde başörtülü Cumhurbaşkanı Gül'ün eşi resmi görünüm gibi küçük olayları ile ülke meşgul zaman siyasilerin zaman ve enerji daha fazla ağır konular ele kullanılabilir.

Yakın Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Teşkilatı (OECD) Örgütü tarafından yayınlanan Bir Bakışta raporu 2010 Eğitim bulgular eğitim hala iyileşme çok gerektiren bir alan olduğunu göstermektedir. Sadece Türkiye ve en göstergeleri yılında OECD akranlarıyla çok gerisinde ve bu nedenle, gençlerin iyi bir eğitim sağlamak için gereken hırsın gerisindedir, ama bulgular da eğitim düzeyi ve diğer dost insan güvensizlik arasında bir bağ, ortaya hangi olabilir mevcut şüpheleri katkıda bulunur.

Araştırmacılar eğitim, sağlık, siyasi çıkar ve kişilerarası güven derecelerini düzeylerini insanların öz-değerlendirme nasıl etkilediğini inceleyerek eğitim düzeyi ve sosyal refah arasındaki bağlantıyı ölçmek için çalıştı.

Türkiye'de siyasi faiz lise ve yüksek öğrenim arasında, diğer ülkelere kıyasla nispeten yönüyle önemli bir artış ile alttan üst orta sekonder yüksek ama bir atlama daha azdır. Daha çarpıcı kişilerarası güven düzeyi idi. diğer ülkelerde olduğu güven artar, Türkiye'de eğitim düzeyi yükseldikçe, olarak, değişik derecelerde, güven ve daha az eğitimli Türkler arasında düşük başlar aksine aslında daha iyi eğitimli arasında birkaç puan eğimli, ters gider. siyaset ve diğerleri güven eksikliği ilgi kombinasyonu sıra, geçerli kutuplaşma bazıları için hesap verebilir güçlü bir karışımı üretmek.

Rapor bu olağandışı sosyal sonuç için bir açıklama yoktu. Türkiye'nin yurt dışında düşmanlarla ve kendi sınırları içinde karşı karşıya, yakıt korkular önemli bir rol oynar tasvir, okul nüfuz ideoloji şüpheleniyoruz.

Ülkenin geleceği ve geliştirmek üzere daha aydınlanmış okul eski kılavuzları yerine, paranoya sonunda fade gerekir. Eğitim ne de ancak, gerçek sorunlar ve potansiyel tehlikelere karşı kör gençler olmamalı o güvenerek başkalarına engel olmalı ya da iyi şeyler gerçekten olabilir inancı ortadan kaldırmak.
17
18
19
20
21
22
23
24

ASKERİ GÖREVLİLER VE SİVİLLER FUHUŞ OPERASYONUNDAN DOLAYI GÖZALTINA ALINDI

Polis dün iddiasıyla amacıyla ödün pozisyonlarda bürokratlar ve askeri görevliler ve onların Çekimi kaydedilmiş kişisel bilgileri belgelenmiş bir çete halinde İstanbul Savcılığı tarafından yürütülen bir soruşturmada, en az beş subay dahil olmak üzere yaklaşık 40 şüpheliyi gözaltına aldı onlara şantaj.


Ancak, resmi bir ücrete henüz dava olmasına rağmen çete, casusluk yer aldığını şüpheler de vardır. İdari Şafak Yürekli ve dahil olmak üzere -. Gözaltına alınanlar arasında yakın kaynaklar kovuşturmalar için yedi subay getirmek için bir mahkeme emri elde söyledi Genelkurmay'ın Elektronik Bilgi İşlem Biriminde görev yapan bir albay, bir yarbay ve bir büyük vardı Adını açıklanmadı başka amiral - tanıklık etmek.

Yürekli şu anda Ergenekon soruşturması kapsamında yapılan arama sırasında yeraltında gömülü bulunan bir silah deposu başka bir soruşturmada da şüpheli. Ergenekon hükümeti devirme planı yapmakla suçlanan bir gizli çete olduğunu. dünkü operasyonlarında basıldı fuhuş halka da Ergenekon ile ilgili olduğundan şüpheleniliyor.

dünkü baskınlarda ayrıca, Albay İbrahim S. gözaltına alındı emekli oldu. Polis ayrıca, bu kişinin evinde gizli resmi belgeler, çok sayıda el, kaynakları söyledi. Polis dünkü operasyon kapsamında diğer dokuz ilde arama yaptı. Çete yasadışı onlar şantaj istedim bireyler için fahişe sağlayan suçlanıyor. Bir İstanbul mahkemesi, Türk yasalarına göre suç olan "kişisel gizlilik haklarını ihlal" teşkil ettiğini açıkladı ve evlerde ve çeşitli şehirlerde şüphelilerin ofisler için arama emri çıkardı.

Ankara'da, aktif görev altı subay gözaltına alındı. (TÜBİTAK) çalışan Türkiye Savunma Sanayii Müsteşarlığı ve Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu bir üst düzey bürokrat da dahil olmak üzere dokuz kişi de gözaltına alındı. Birçok ev ve ofislerde diğer TÜBİTAK çalışanları ait Ankara'da da operasyon sırasında araştırıldı. Bir kişi Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından gözaltına alındı. Bu arada, askeri bir başka üyesi İzmir'de gözaltına alındı. Evinin ve ofis de polis tarafından arandı.

Kocaeli, 30 farklı yerlerde yapılan aramalarda vardı. Polis, çeşitli belgeler, CD'ler ve bilgisayarlar ele geçirildi. Polis kaynakları TÜBİTAK-MAM ile personel ve askeri bazı üyeleri, özellikle de Kocaeli'de daha gözaltılar olabileceğini söyledi. Polis Kocaeli askeri personele ait olan yerlerin çoğu arama sözlerine ekledi. Başka bir arama evde Balıkesir il ve ismi açıklanmadı büyük görev de Erdek gerçekleştirildi.

Daha önce soruşturma

Eylül ayında, araştırmacılar aynı prob diğer şüphelilerin evlerinde çok hassas devlet güvenlikle ilgili bilgiler dahil belgeler bulundu. erkek ve kadın subayların düzinelerce şimdiye kadar soruşturma kapsamında ifade verdi var. Bazı subaylar var kurbanları olarak davacı, diğerleri olarak ifade verdi.

şüphelilerin subaylar, bürokratlar ve polislerin kurmak ve sipariş daha sonraki bir tarihte yetkilileri şantaj için fahişelerle cinsel ilişkiye ilgi çekici iken kaydeden savcılık iddia ediyor. çete Sonra da bazı askeri ihaleleri alabilmek için görüntüleri ile memurları baskı yaptığını iddia makamı iddia ediyor. Son zamanlarda erken Ağustos ayında Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısında bir promosyon üzerinde eksik sonra askerlikten istifa Adm Türker Ertürk, ayrıca sorumlu olup, kaynakları söylüyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Birimi yaklaşık beş ay önce fuhuş çetesi tebliğ edilmiştir ve birçok ev ve otel İstanbul, Kocaeli, Yalova, Sakarya ve Muğla'da 3 Ağustos üzerinde eşzamanlı baskınlar düzenledi. operasyonlara katılan polis memurlarının çete onların dini, ideolojik ve siyasi görüşleri nedeniyle subay bir dizi saydı olduğu anlaşıldı.


MUTFAK REGİNA
MUTFAK SANDALYE
MUTFAK SANDALYELERİ
MUTFAK SANDALYESİ
MUTFAK SİSTEMLERİ
MUTFAK TAKIMI
MUTFAK TAKIMI ÖRNEKLERİ
MUTFAK TAKIMLARI
MUTFAK TASARIM
MUTFAK TASARIMI
MUTFAK TASARIMLARI
MUTFAK ÜRETİCİLERİ
MUTFAK ÜRÜNLER
MUTFAK ÜRÜNLERİ
MUTFAK VE BANYO DOLAPLARI
MUTFAK VE BANYO MOBİLYA
MUTFAK VE BANYO MOBİLYALARI
MUTFAK VE BANYO MOBİLYASI
MUTFAK VE MOBİLYA AKSESUARLARI
MUTFAK VESTİYER
MUTFAK VİTRİN
MUTFAK YATAK ODASI
MUTFAKLAR MODELLERİ
MUTFAKLAR RESİMLERİ
MUTFAKLAR VE FİYATLARI
MUTVAK DOLABI
MUTVAK DOLAPLARI
MÜZİK SETİ SEHPASI

KADINI BİR ULUSTA ANNE VEYA NESNE OLARAK TARİF ETMEK MÜMKÜN.

gelip geçenler arasında Adana Kadın Platformu toplar imzaları-"Fatmagül'ün Sucu Ne?" hava kapalı alınması taleplerini bir dilekçe ile için. Türkiye'de Kadın televizyon izleyicileri TV dizileri ve reklam gibi televizyon yapımlarında, ya bir anne rolünde ya da bir cinsel nesne olarak en sık şimdiki kadın, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından kadınlar arasında yapılan son kamuoyu yoklamasına göre söylüyorlar.


Ankette televizyon programları kadın izleyicilere yönelik tutumları odaklanan bir RTÜK çalışmanın ikinci ayağı. katılan kadınların çoğunluğu kadın Türkiye'de yapılan en televizyon yapımları içinde tasvir ne kadar rahatsız olduğunu söyledi. rol kadınların en sık Türk televizyon dizisi verilmiştir ne izleyiciler 'görüşü bir soruya yanıt olarak, yüzde 57 yanıtladı, "anne," 22.9 "cinsel nesne", yüzde 18,6 "dedi şiddet / kurban ezilen kadın," 11,9 yanıtladı yüzde "iş kadını" ve yüzde 8,8 'dedi "eşi." çalışma 18 ya da yaşlı idi 2523 kadınlar arasında 21 ilde gerçekleştirildi.

Katılımcıların soru cevap onların televizyon sıklığı ve süresi onların televizyon, en sık izlenen kanal, ne televizyonda görmek istiyoruz programların en sevdikleri türleri, televizyon programlarında görüş ve izlerken de dahil olmak üzere izleme alışkanlıkları.

Anket evli kadınların bekar kadınlardan oranla daha fazla televizyon seyretmek bulundu. işsiz kadınlar istihdam edilenlere göre daha fazla televizyon izlerken Benzer şekilde, ilkokul mezunu bir yükseköğretim ile kadınlara göre daha fazla televizyon seyretmek. kentsel yerlerde yaşayan kadınlar da kim kırsal alanlarda yaşayanlara göre televizyon izlerken daha fazla zaman harcamak. Beklendiği gibi, anket de emekli kadınlar ve ev kadınları şu anda ev dışında çalışan kadınların daha fazla televizyon seyretmek o kurdu.

Kadınların mücadele tecavüz hava göstermek için

kadın hakları grupları çok sayıda TV drama Fatmagül'ün Sucu Ne karşı yüksek sesle şikayetçi oldu? (Fatmagül's Suç Nedir?), Hangi kadına yönelik cinsel şiddet teşvik için eleştirilmiştir. Yeni bir hareket olarak, Adana Kadın Platformu üyeleri onu yüceltti tecavüz ve kadınların aşağılama söyleyerek, hava çıkarmış göstermek için bir imza kampanyası başlattı.

Grubun üyeleri Kadına Yönelik Şiddetin Ortadan Kaldırılması için yaklaşan 25 Kasım Uluslararası Günü münasebetiyle kendi faaliyetlerinin bir parçası olarak Adana'nın Çakmak Caddesi Kültür Lane'de bir stand kurdu. "Sessiz kalmayın, bu suça ortak olmak değil," onların afiş okuyun. grup üyeleri de gösterinin iptal çağrısında yüksek sesle Meclis Başkanı Ofisi hitaben bir dilekçe okudu. Dilekçesinde, söz konusu TV dizisi kadına yönelik cinsel şiddet unsuru yer aldığını söyledi. Dilekçe de tecavüz meşru söyleyerek, ilk kez yayınlanan drama beri kadınlara karşı cinsel suç sayısında büyük bir artış yaşandığını iddia etti. O da dedi ki göstermek TV dizisinde tasvir benzer durumlar dahil havalandırdı sonra meydana gelmiş gerçek yaşam olayları.

Dilekçe o yasallaştırmaya kalkıştı serisi aksine, ancak bir suç olarak tecavüz tedavi gelmediğini söyledi. Seri bir tecavüz kurbanı hikayesi hakkında, ancak, göstermek de ve aynı zamanda suç sosyal sonuçları kayıtsız grafik olduğu için eleştiriliyor.

İzmir'de bir kadın grubu programı (Shade sohbet) yaptığı Gölgede Muhabbet yılında serinin içeriği parodied bir aktör Ali Poyrazoğlu protesto etmek için Pazar günü Habertürk televizyonunda çıktı. Parodi tecavüz "karikatürize" ve komedi gibi yapmak için kadın grupları gelen sert tepkiler çekti.
feminist Mor Çatı Kadın Sığınağı Derneği üyeleri Habertürk TV stüdyoları bulunan Ciner Medya Grubu'nun genel merkezi önünde protesto etti. Grup ayrıca İzmir Savcılığı ile Poyrazoğlu karşı yanı sıra konuyla ilgili kendi yayınları için Habertürk televizyonu hakkında suç duyurusunda yanı sıra Habertürk ve Şok gazetelerinde yayımlandı.

Çarşamba günü, Kadınlar Medya İzleme Grubu (MEDİZ) drama dizisi ve eğlence ya da komedi malzemesi haline tecavüz dönüm için Gölgede Muhabbet programının hem üreticiler eleştiren bir bildiri yayınladı. "Eğer gerçekten artış derecelendirme tecavüz çok kurban pahasına olduğunun farkında mısınız?" MEDİZ için show üreticileri çağıran yaptığı açıklamada sordu "tecavüz ortak olamaz."

Açıklama sert ifadeli oldu. "Bir suç vardır: Bir noktada belirterek, her iki gösteri üreticileri ele! tecavüz neden olduğu hasarı artıran her yayın ve tecavüz taraf olan Kamu karşı suç işlemektedir. "

dizi soru televizyon tecavüzcü evlenmek onun oldu zorlanan kadın genç bir hikayesi. Ancak, gösteri yayınlanan bölüm olan pilot da grafik bile önce olduğun için ve diğerleri grupları çekti sert eleştiri kadınlar tarafından. online öncesi ve debuted online paylaşılabilir dilekçe nasıl olabilirdi sahne tecavüz onun MEDİZ de sorguladı serisi. olmadığını üretici ve buna bağlı yayıncılar edildi İstanbul Today's Zaman

tüm kadınların yaklaşık yüzde 60'i 2-5 saat boyunca televizyon seyretmek, anket bulundu. Katılımcıların ki, 21:00 ve gece yarısı hafta içi ve hafta sonları, hem arasında 67,6 oranında televizyon seyretmek. Yüzde 64'ü bu dönemde televizyon seyrettim dediği gibi TV izlemek için en popüler dahaki sefere, 06:00 ve 21:00 arasındadır.

aile değerleri doğrultusunda, TRT Türk

popülerlik sırasına göre kadın izleyiciler tarafından izlenen en popüler televizyon kanallarından Kanal D, ATV, Show TV, Star TV ve STV vardır. Türkiye'nin devlet yönetimindeki TRT popülerlik listesinde sekizinci sırada yer alıyor. Çoğu kadın izleyiciler ile uyumlu olarak TRT yayınları tanımlamak "aile değerleri."

Anket kadın iç TV dizisi, onun haber saat, sağlık programları, komedi ve çeşitli şov programları, yerli ve yabancı film ve siyasi tartışma programları gibi eğlence programları için Kanal D takip bulundu. dini programlar için, kadın izleyiciler Kanal 7 için sabırsızlanıyoruz. Onlar müzik programları için Kral TV tercih ve belgeseller, kültür, sanat ve tarih programları izlerken TRT seçin. STV gerçek yaşam öyküleri tercih ederken Show TV, televizyon yarışmaları ve sınavlar için en popüler kanalıdır. ATV çoğunlukla kadın programları ve evlilik programları izlemek için seçilmiştir. Kadın izleyicilere NTV'de spor programlarını izlemek için tercih anket bulundu.

kadın izleyiciler programlarının ilk beş tip daha sık yerli televizyon dizileri, sağlık programları, haber programları, dini programlar ve belgeseller görmek istiyoruz. En popüler programlar, anket bulundu, sağlık show "Doktorum," Türk dizisi "Yaprak Dökümü" (Yaprak Güz) ve "Aşk-Memnu" (Yasak Aşk), çeşitli show "Beyaz Show" ve edildi televizyon dizisi "Canım Ailem" (My Dear Family). Ankete katılanların yüzde 78'i toplam düzenli düzenli TV dizisi, yüzde 76 haber programları, yüzde 49 saat sağlık programları izlemek izledi dedi, yüzde 42 yüzde 36 düzenli müzik ve eğlence programları takip söyledi iken düzenli, dini içerikli programlar izlendi dedi .

En sevdiğiniz programları

Araştırma bulduğu birlikte eğlence programları, kadın programları ve şiddet içerikli programların online çiftler getirmek evlilik gösterir en az gibi kadın. evlilik gösterileri için onların sevmemek ardındaki temel faktörler hakkında bir soruya yanıt olarak, katılımcılara "bir gösteri haline evlilik açmak" gösterir "hasar aile değerleri" ve "dedi ve" özel hayatları hakkında katılımcıların konuşmaları "sevilmeyen ve" hosts 'kişisel sınırları hakkında nezaketsiz. olma "Ankette ayrıca kadın izleyiciler tecavüz ve cinayet sahneleri, özellikle hakkında, şiddet ve cinsellik sahneleri en çok rahatsız olduğu bulundu. Ankette ayrıca reklamları geldiğimde kadın izleyicilerin yüzde 45'i farklı bir kanala bulundu. Sadece yüzde 17'si hepsi reklam izlendi söyledi.

TÜİK yüksek boşanma oranı sorumlu televizyon bulur

Bu arada, bazı televizyon dizilerinde boşanma tetikleyen bulduk 300 çiftler arasında yakın zamanda yapılan bir çalışmada Konya Kent Konseyi'nin Kadın-Erkek Eşitliği Komisyonu. Ülkenin boşanma oranı her yıl kadar oluyor Türk İstatistik Kurumu (TÜİK), verilerine göre. 2008 yılında, 99.663 çiftler, gelecek yıl 14.499 yukarıya çıktı ve 114.162 'e yükselmiştir bir rakam boşandı. kalan yüzde 2 vazgeçme veya zina gibi nedenlere bağlı iken konseyin raporu ", uzlaşmaz farklılıklar" boşanmalar yüzde 98'ini bağlı olduğunu bulmuşlardır.

aynı zamanda milletvekili meclis hoparlör konsey Cinsiyet Komisyonu, başkanı televizyon dizisi de boşanma neden bir rol oynadı "dedi. Leyla Erdal hala kırsal ayarları aile büyükleri ile yaşadığı çiftlerin evlerinde ciddi sorunlar olduğunu söyledi. "Işlevsiz ilişkileri ve lüks yaşam sahneleri odaklanmak genç çiftlerin evliliklerinin etkisi Serisi söyledi. Özellikle kadınlar bir hayat onlar televizyonda gördükleri benzer bekliyoruz. Bu artış boşanma oranları, ailelerin özellikle nerede başlıca gelir kaynağı tarımdır. "


MUTFAK MOBİLYA COM
MUTFAK MOBİLYA ÇEŞİTLERİ
MUTFAK MOBİLYA DEKORASYON
MUTFAK MOBİLYA FİRMALARI
MUTFAK MOBİLYA FİYAT
MUTFAK MOBİLYA FİYATLARI
MUTFAK MOBİLYA İZMİR
MUTFAK MOBİLYA MODELLERİ
MUTFAK MOBİLYA RESİMLERİ
MUTFAK MOBİLYA TASARIM
MUTFAK MOBİLYA TASARIMI
MUTFAK MOBİLYA TASARIMLARI
MUTFAK MOBİLYA ÜRETİTEN FABRİKA
MUTFAK MOBİLYA ÜRÜNLERİ
MUTFAK MOBİLYALAR
MUTFAK MOBİLYALARI
MUTFAK MOBİLYASI
MUTFAK MOBİLYASI ANKARA
MUTFAK MOBİLYASI İMALATI
MUTFAK MODELLERİ
MUTFAK MODÜLER
MUTFAK OTURMA
MUTFAK OTURMA GRUBU
MUTFAK OTURMA GRUPLARI
MUTFAK OTURMA ODASI

DİNK'İN KATİLİ OGÜN SAMAST ÇOCUK MAHKEMESİNE PROTESTOLAR EŞLİĞİNDE YARGILANMAK ÜZERE İSTANBUL'A GETİRİLDİ.

Dink'in tetikçi Ogün Samast çocuk mahkemesinde yargılanmak üzere


Istanbul'da toplandı Protestocular Dink cinayeti halinde adalet talep etti. o sonra bir suç zamanda küçük olduğu için ölümcül 2007'de Agos haftalık ofis dışında vuruldu Ogün Samast, Ermeni-Türk gazeteci Hrant Dink cinayetinde tetikçi, çocuk mahkemesi mahkemeye gönderildi cinayeti itiraf etti.


Ağır Ceza Mahkemesi'nde 14 saat de Dink davasının 15. duruşmasında, genç adamın savunma avukatı Levent Yıldırım, o 21 Ekim tarihinde mahkemeye o küçük olduğu için çocuk mahkemesinde yargılanmak üzere Samast izin vermesini rica ettiğini yineledi Olay sırasında 17 yaşında,. müvekkilinin için çocuk mahkemesi için bir transfer istedi "Terörle Mücadele Kanununda Değişiklik-ları Kanunu" olarak anılacaktır Yıldırım.

Güray Dağ, Dink ailesi için bir eş davacı avukatı rağmen Samast aynı mahkemede diğer şüpheliler ile yargılanması gerektiğini ifade, mahkeme Yıldırım talebini kabul etti. Baş yargıç yeni TMK göre, mevcut mahkeme konu-madde yargı yoksun olduğuna karar verdi.

Hosrof Dink, Hrant Dink'in kardeşi, o adalet sunulmakta değil söyleyerek başkanı hakimin kararı tepki gösterdi. "Ben senin sorumlulukları hatırlatır. Dört yıl oldu "dedi olarak hala bazıları Dink gibi örtbas edilmiş montaj kanıt ve geçti zamanı rağmen duruma bir çözüm olmuştur gerçeği referans Anadolu haber ajansı tarafından aktarılan ailesinin avukatları birkaç kez gösterilmiştir. Geç Hrant Dink'in eşi Rakel Dink'in de mahkeme kararı yüzünden üzülmüştü. "Adalet pranga olmuştur ve hakim onunla birlikte gitmek," diye Anadolu'nun aktardığı söyledi.

Arzu Becerik, Dink ailesi için başka bir ortak davacı avukatı, bu gelişme sürpriz olmadığını Zaman'a anlattı. "Biz bu kararı bekleniyor. Bu ceza kanununda yapılan değişikliklerin bir sonucu olarak meydana gelmiştir, "dedi, ancak bu kararın bir sonucu olarak deneme daha fazla gecikme olmayacağını da sözlerine ekledi.


Ogün Samast

"Farklı bir mahkeme Samast davasının sadece küçük bir detaydır. O tetiği çekti biridir. Önemli olan kim ona bu cinayet ve bu kişilerin korunan kamu görevlilerinin işlemeye teşvik cezalandırmak için, "diye iddia etti.

Dink, Ermeni ve Türk dilli, Agos o 19 Ocak 2007 tarihinde öldürüldü kadar haftalık baş editörü oldu. Dink ailesinin avukatları temsil uzun cinayeti Ergenekon, hükümeti devirme planı yapmakla suçlanan bir gizli grubunun yaptığını iddia var.

Ailenin avukatları da Ergenekon Türkiye'deki dini azınlıklara karşı örgütün planlarını açıklayan belgelerin bir kopyasını talep etmek araştıran savcılar ile bağlantıya geçmek için 14. Ağır Ceza Mahkemesi, dilekçe var. Onlar 2006 yılında bir İtalyan rahip ve Malatya'da üç Hıristiyan'ın 2007 cinayetle o birlikte Dink cinayetinin Ergenekon tarafından yürütülen bir operasyonun parçası olduğunu belirtti.

Ağustos ayında duruşma sırasında, eş-davacı avukatı Erdoğan Doğan Kafes Operasyonu Eylem Planı Malatya'da Zirve cinayetleri bağlayan somut kanıt bulunmadığını ve iki davanın birleştirilmesi gerektiğini iddia etti. Kafes planı iddia edilen suikast ve zulüm Müslüman olmayan dini azınlıkların yoluyla hükümetin itibarını baltalamaya çalıştı subaylar tarafından geliştirilen bir yıkıcı komplodur.

Bu arada, Hrant Dink'in öldürülmesi halinde bir tanık olarak ifade verdi Erhan Özen vardı, o Necati Aydın, Uğur Yüksel ve Tilman Geske vahşice işkence ve Zirve Yayınevi öldürüldü Malatya'da durum hakkında bilgi söyledi. Yayınevi onlar basılmış İncil ve Hıristiyan dinî literatürde için çalışmıştı. Dokuz erkeklerin cinayet ile suçlanıyor ve bunlardan yedi hapiste şu anda. suçları 2007 yılında Malatya'da üç Hıristiyan'ın vahşice cinayet ilgisi mahkum hapishanede halen Özen, Malatya cinayetleri davasında 12 Ekim tarihinde ifadesini verdi ve o, JİTEM için kaçak ve gizli birim çalıştı söyledi Jandarma içinde.

Kafes planı belgeler özellikle Dink, Katolik rahibi Peder Andrea Santoro'nun öldürülmesi ve Malatya'da üç Hıristiyan'ın bir çağrı "operasyonu." Kafes planın arkasında Deniz Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde bir anti-demokratik grup olanlar ile toplumda kaos fesat çıkarmak amacıyla vardı cinayetleri, ancak planın toplumun geniş kesimleri kitlesel gösterilere cinayetleri protesto zaman başarısız şikayetçi olmuşlardır.

Başka bir co-davacı avukatı Fethiye Çetin İnsan Hakları Avrupa Mahkemesi "(AİHM) kararı Türk devleti ve öldürülen gazeteci hayatını korumak için görev başarısız için yargı sisteminde Dink cinayetiyle ilgili sorumluluk çoğunu koymak söyledi etkili bir uzun zamandır beklenen oybirliği ile karar, onun cinayeti araştırmak için.

Agos yayınlanan bir duyuruda, Çetin Trabzon ve İstanbul'da dosyaları birleştirmek için onu önceki çağrısını yineledi. cinayet durumunda İstanbul'da duyulmaya gibi Seven jandarma Trabzon'da bir mahkemede görev ihmali şahitim. Çetin görevlileri cinayet üzerine ışık tutacak olurdu Trabzon gizli delil olarak soruşturma yürütülen söyledi.

Dünkü duruşmada, Paris Barosu ve Ermeni Avukatlar Fransız Derneği temsilcileri vardı. Ayrıca, Hrant grubunun Arkadaşlar yaklaşık 100 kişi bir kez daha adalet için kendi çağrı tekrarlamak için Beşiktaş Meydanı'nda sabah bir araya geldi. Aralarında Ahmet Türk ve Aysel Tuğluk, şimdi ölü Kürt yanlısı Demokratik Toplum Partisi (DTP), Akın Birdal, DTP'nin yedek bir milletvekili, Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) eski eş başkan insanlardı.


MUTFAK HAZIR
MUTFAK İMALAT
MUTFAK İMALATI
MUTFAK İSTANBUL
MUTFAK İTHAL
MUTFAK KAPAK
MUTFAK KOLTUKLARI
MUTFAK KÖŞE
MUTFAK KÖŞE TAKIMI
MUTFAK KÖŞE TAKIMLARI
MUTFAK LAMİNANT
MUTFAK MAĞAZA
MUTFAK MARKALARI
MUTFAK MASA
MUTFAK MASA SANDALYE
MUTFAK MASA VE SANDALYE
MUTFAK MASA VE SANDALYELERİ
MUTFAK MASALAR
MUTFAK MASALARI
MUTFAK MASASI
MUTFAK MOBİLYA
MUTFAK MOBİLYA AKSESUAR
MUTFAK MOBİLYA AKSESUARI
MUTFAK MOBİLYA AKSESUARLARI
MUTFAK MOBİLYA ANKARA

EPDK :PETROL OFİSİNİN SATIŞI 65 AKARYAKIT FİRMASI ARASINDA HİSSELERİ EŞİT ŞEKİLDE PAYLAŞTIRILIYOR AÇIKLAMASINI YAPTI.

Petrol Ofisi'nin satışı 65 akaryakıt dağıtım pct yabancı hisse koyar


neredeyse parçalanmış yapısına rağmen, petrol piyasasında çok pazar payı yüzde 78'i hakim en büyük beş şirket ile konsolide. OMV, Shell, BP, Total ve Lukoil-Alpet - - Avusturyalı OMV, Türkiye'nin en büyük akaryakıt dağıtım, Petrol Ofisi, Türkiye'de beş yabancı şirketlerin toplam pazar payı Doğan Holding hissesini satın almasından sonra 65,1 oranında yükseldi.



Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) verilerine göre, Türk akaryakıt dağıtım pazarında 51 firma arasında paylaşılıyor. Bu neredeyse parçalanmış yapısına rağmen, ancak, piyasa en büyük beş şirketi, kalan 46 şirket, kalan yüzde 22 ile varlıklarını devam ettirmeye çalışıyorlar ise toplam pazar payı yüzde 78'i hakim olan, son derece konsolide.

onun oligopol niteliği yanında, satın almalar yoluyla son konsolidasyon ve iş yeni oyuncu girdi bu resmin oluşumunda etkili olmuştur. Sektörü son iki yılda önemli satın almalar çok sayıda tanık oldu. Örneğin, İngiliz-Hollanda devi Shell Turcas Petrol yüzde 70 elde edilen, Rus Lukoil Alpet devraldı ve büyük yatırımlar ile en iyi oyuncularından biri oldu. OMV Petrol Ofisi'nin tüm özel hissesini zaman bu fırsatları en son geçen hafta sonu geldi.

EPDK veriler ayrıca 2009 yılı sonu itibariyle de, Petrol Ofisi sektörünün 26,7 oranında paya sahip bulunduğunu gösteriyor. Shell-Turcas pazar pastadan bir dilim yüzde 18.6 ile ikinci oldu. ilk beş arasında sadece tamamen yerli distribütör, Opet, 17,6 oranında bir pazar payı ile üçüncü sırada yer aldı. Onlar BP (yüzde 11.3) ve toplam (yüzde 5,8) takip etti.

satış öncesi yağ Düzeltme

O şirketin kitapları iyi performans bazı bayiler ile sözleşme feshedilerek düzeldi sonra Petrol Ofisi'nin satış gerçekleştiği ortaya çıkmıştır. 700 akaryakıt istasyonları ile sözleşmelerin yenilenmesi düşüş kararının şirket kaynaklarına göre bayi sayısını Türkiye çapında 2.600 azaltarak 18 Eylül 2010 tarihinde yapıldı. Isimsiz kaynak bayi sayısını kırpma için güdü şirketin daha az sorunlu görünen ve satışı için cazibesini artırmak yapmak olduğunu söyledi.

Para cezası temizledik edildi

O OMV ve Petrol Ofisi arasında bir anlaşma ay önce çalıştım olduğunu ancak EPDK cezaları ve şirket ile diğer hukuki sorunları iptal dek bekledi söylenmektedir. EPDK, 2006 yılında bir lisans olmadan bayi temini için 600 milyon TL ile Petrol Ofisi ve ERK Petrol para cezası vardı. Danıştay son 2009 yılı Eylül ayında alınan karar göre 35 TL milyon para cezası azalttı.


MUTFAK DOLABI FİYATLARI
MUTFAK DOLABI MOBİLYA
MUTFAK DOLABI MOBİLYALARI
MUTFAK DOLABI MODELLERİ
MUTFAK DOLABI RESİMLERİ
MUTFAK DOLABLARI
MUTFAK DOLAP
MUTFAK DOLAP ÇEŞİTLERİ
MUTFAK DOLAP FİYATLARI
MUTFAK DOLAP MOBİLYA
MUTFAK DOLAP MODELLERİ
MUTFAK DOLAP RESİMLERİ
MUTFAK DOLAPLAR
MUTFAK DOLAPLARI
MUTFAK DOLAPLARI AKSESUARLARI
MUTFAK DOLAPLARI FİYATLARI
MUTFAK DOLAPLARI MOBİLYALARI
MUTFAK DOLAPLARI MODELLERİ
MUTFAK DOLAPLARI RESİMLERİ
MUTFAK FİRMALARI
MUTFAK FİYAT
MUTFAK FİYATLARI
MUTFAK GEREÇLERİ
MUTFAK GRUBU
MUTFAK GRUPLARI

REFERANDUM SONRASI YENİDEN YAPILANAN HSYK GÖREVE BAŞKAN SEÇEREK BAŞLADI:

Yargıçlar ve Savcılar yeni yapılandırılmış Yüksek Kurulu (HSYK) Adalet Bakanı Sadullah Ergin başkanlığında Pazartesi günü ilk toplantısını yaptı ve geçici başkan yardımcısı seçildi.


Ahmet Hamsici kurulunun yeni başkan olarak seçildi. İlk toplantıda HSYK yeni binasında gerçekleştirildi. İlk HSYK toplantısında yeniden 12 Eylül halkoyuna sunulan 26 maddelik anayasa değişikliği paketinin onaylanması sonrasında yönetim kurulu yapılanması izler. Paket kurulu yapısındaki derin bir değişiklik öngörülmemektedir. değişiklikleriyle, HSYK kurulu üye sayısı yedi 22 yükseldi.

Cumartesi günü, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, akademisyenlerin ve hukukçuların bir havuzdan adaylarını seçerek kuruluna dört yeni üye atadı. Yeni üyelerin üçü ve Türkiye Adalet Akademisi ile Devlet, biri Bakanlar Kurulu tarafından Yargıtay, iki Yüksek Mahkeme tarafından tayin edildi, geri kalan 10 12000 hakim ve savcıların oy alarak seçildi. Yeni HSYK hala adalet bakanı ve tahtada onun müsteşarı bulunuyor. Eski HSYK dan geriye kalan tek üyesi Başkan Vekili Kadir Özbek ve üç diğer üyelerin istifalarını sonra, Ali Suat Ertosun olduğunu.

Bu arada, yeni yapısal HSYK Adalet Bakanı Ergin başkanlığında Pazartesi günü ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı. Yönetim kurulu, yeni genel başkan seçmek için oy kullandı. Hamsici kurulun geçici başkan olarak seçildi.

Dün de, HSYK da Ömer Faruk Eminağaoğlu hakkında Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı İlhan Cihaner ve Sincan 2. Ağır Ceza Mahkemesi Hakimi Osman Kaçmaz karşı disiplin olgular gibi bir dosya duymak başladı.

HSYK yeniden sonra YARSAV üst olgu üzerinde etkisi kaybeder

Yargıçlar ve Savcılar Birliği (YARSAV) artık darbe ya da hakim ve savcılar üzerinde baskı, ve böylece son yıllarda izlenen yanlış politikaların bir dizi hesabına bazı devam eden kritik durumlarda gidişatını değiştireceğini yapabiliyor.

o, Anayasa Mahkemesi'ne anayasa değişiklik paketi temyiz zaman mahkeme kısmen paket etkisiz dernek hayati bir hata yaptı. Ayrıca, dernek o HSYK yeni üye seçiminin iptali için Yüksek Seçim Kurulu (YSK) başvuran geçen hafta kritik bir hata yaptı. YSK Ancak, başvuruyu reddetti. hükümeti devirmeye çalışan suçlanan bir gizli suç örgütü - HSYK üzerinde etkisi büyük bir kayıp ile YARSAV artık Ergenekon karşı tarihi vaka da dahil olmak üzere devam eden kritik durumlarda bir dizi müdahale kurulu çağırdı şansına sahip olacak .

HSYK bu hakim ve Ergenekon davasına savcı yanı sıra diğer bazı ceza davalarında kaldırmak girişiminde son aylarda pek çok büyük öfke çekmişti.

Ağustos ayında, HSYK üyeleri üst düzey yargıç ve Ergenekon, Balyoz, Cage ve Poyrazköy durumlarda iletken savcılar konumlarını kaldırılmasını önerdi. Adalet Bakanlığı ise, şiddetle karşı öneri. askeri personel, işadamları ve gazetecilerin düzinelerce hükümetini devirmeye teşebbüs suçlamasıyla yargılanıyor. bağlantıları olduğundan şüphelenilen olan hapisteki Albay Cemal Temizöz'ün ve içine - yasadışı Kürdistan İşçi Partisi'nin (PKK) kentsel kol - Ayrıca geçen yıl HSYK Kürt Topluluklar Birliği (KCK) içine prob yürüten savcıların kaldırılmasını önerdi Türkiye'nin güneydoğusunda 1990'lı yıllarda polis tarafından yüzlerce sivilin öldürülmesi.