5 Ekim 2010 Salı

İSTANBUL YİNE AVRUPANIN EN GÜZEL ŞEHİRLERİ ARASINA GİRMEYİ BAŞARDI.

Yakın zamanda yapılan basın açıklamasına göre Mövenpick Hotel İstanbul 2010 için Avrupa'nın önde gelen şehir oteli seçildi.

Mövenpick Hotel İstanbul, seyahat endüstrisinin en ünlü ödüllerinden birini kazandı, için World Travel Awards ödül "Avrupa'nın En İyi City Hotel."

Ödül World Travel Awards Grup Başkan Yardımcısı Kevin Taylor tarafından Antalya'da 1 Ekim tarihinde Mövenpick Hotel Istanbul Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach sunuldu. Ödül hizmet ve kalite standartları yargılamak dünyadan 183.000 seyahat uzmanları üzerinde oy dayanmaktadır.

Reichenbach söyledi "Being Avrupa'nın önde gelen şehir oteli büyük bir onur ... ama bu prestijli ödülü ithaf yıllık bazda kazandı çünkü, bir sürpriz değil, servis ve basit şeyler olağanüstü yapma yeteneği bağlılık, bir oy" ödül töreni.

"Biz ve sürekli iyileştirmeyi taahhüt ve her zaman ayarı en kaliteli hizmet ve en son teknoloji yüksek hem bizim manzaraları. Türkiye'deki diğer oteller Mövenpick Hotel İzmir ve bahar 2011 yılında açılacak olan Mövenpick Hotel Ankara, aynı felsefeyi takip edecektir. "

Mövenpick Hotel İstanbul, zaten sanayi alındı, 2009 yılında Dünya Seyahat Ödülleri'nde Avrupa'nın lider iş oteli ve 2007 ve 2008 yıllarında Türkiye'nin önde gelen iş oteli olarak alkışlanan aldı.

Mövenpick Hotels & Resorts, 12.000 işçi istihdam lüks bir otel yönetim şirketi, Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Asya'nın çekirdek piyasalarda bir konsantrasyon ile, ya zaten kullanma ya da yapım aşamasında 90 otel ile, 26 ülkede kurulmuştur.

İsviçre'de faaliyete başlayan uluslararası otel grubu, şu anda genişletiyor yıl sonuna kadar 100 hedefini artırmak otel sayısını belirtti.

Hem iş hem de konferans odaklı oteller, yanı sıra çok sayıda tatil Çalışma, Mövenpick Hotels & Resorts pazarının yüksek sonunda kendini pozisyonda çalıştı. Otel grubu ortaklaşa Mövenpick Holding ve Türkiye Grubu aittir.

BAKAN TÜRKİYE'NİN TOHUMDA İSRAİL'E BAĞIMLI OLDUĞUNU REDDETTİ.

Türkiye İsrail tohumları bağlıdır Tablolar Türk Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker göre "bir şehir efsanesi" dir.

"Hububat ve bakliyat hemen hemen tüm tohumların Türkiye'de Türkiye'nin hibrit tohum ithalatı İsrail'den olduğunuz. Sadece yüzde 6'sı üretilen," Tunuslu Eker Tarım Bakanı Abdessalem Mansur ile yaptığı görüşmenin ardından düzenlediği basın toplantısında söyledi.

ülke İsrail gelen domates tohumu değişmiş genler tarafından tahrip olabilir Yusuf Ziya Özcan, Yüksek Öğretim Kurulu başkanı, ya da YÖK tarafından açıklamada, üzerinde yorum yapmak Sorular Eker, bu bilim adamları için bir sorun olduğunu söyledi.

Eker, YÖK Başkanı tarafından verilen bilgilerin düzeltilmesi gerektiğini söyledi. O tohumların 1710 çeşit şimdiye kadar Türkiye'de hibridize edilmiştir "dedi. Bunların, yüzde 50 Tarım Bakanlığı uzmanları tarafından geliştirilmiş olup, 45-50 yüzde, özel sektör tarafından geliştirilen yüzde 5 üniversiteler tarafından geliştirilmiştir.

Eker, Türkiye'de kullanılan tanelerin yüzde 98 ve baklagiller yüzde 100 ve kabuksuz pirinç Tarım Bakanlığı uzmanları tarafından geliştirilen yerli ürün olduğunu söyledi.

"Insanların aklında 'İsrail tohumları" hakkında bir şeyler var. Türkiye'nin küçük bir hibrid sebze tohumu ithal ediyor. Son yedi yıl içinde önemli ölçüde düştü ithal tutar. Mezra yetiştirilen sebzelerin çoğu, şu anda yerli tohum elde edilmiştir. Sadece bazı tohumlardır ithal tohumların İsrail'in payı sadece yüzde 6 olduğunu. ithal, "Eker dedi.

Dış Ticaret Müsteşarlığı rakamlarına dayanarak Eker Türkiye'de 2009 yılında 142.000.000 $ değerinde tarım ürünleri ihraç ve ithal tarım ürünleri 27.000.000 $ değerinde "dedi. Tohum ürünleri Türkiye'nin İsrail'e ihracatı arasındadır.

"Türkiye'nin üretemez söylemek yanlış olur ve diğer ülkelere bağlıdır" dedi. "Dünyada hiçbir ülke sadece mal satıyor. Bu ticaret. Eğer ulusal çıkarların gerekli yaparım. "


bazalar
sandalyeler |
masalar |
kanepeler |
sehpalar |
koltuklar |
bebek mobilya |
genç odaları |
ofis mobilya |
mobilyalar |

MACERİSTAN DA TOKSİT ÇAMURUNDAN 120 KİŞİ ÖLDÜ.

Macaristan üç kişi ölmüş ve 120 kişi yaralandı, içişleri bakanlığı dedi sol bir toksik çamur sızıntısı çarptı üç ilde de Salı olağanüstü hal ilan etti.

Olağanüstü hal alüminyum fabrikasından kalıntı bir rezervuar sonra ülkenin batısındaki Veszprem, Gyor-Moson-Sopron ve Vas ilçelerinde çağrıldı Devecser ve Kolontar köyleri gömülmek zehirli kırmızı çamur seli bırakmadan, kırdı ve beş diğer tehdit, bakanlık dedi.

ölü biri 3 yaşında bir çocuktum, yaralı sayısı, sekizi ciddi bir durum vardı 120, yükseldi Kolontar, Karoly Tily belediye başkanı söyledi.

Çamur, alüminyum üretiminde atık ürün, ağır metaller içeren ve yutulursa toksiktir. çamur gibi yaralı sürekli yanık çoğu giysilerini üzerinden seeped. çocuk ek olarak, yaşlı bir kadın ve genç bir adam sel öldürüldü.

Kimyasal kendilerini ortaya çıkarmak için gün sürebilir çamur kaynaklanan yanıklar ve ne olursa yüzeysel yaralanmalar daha sonra daha derin dokulara zarar verebilir gibi görünüyor, Peter Jakabos, yaralı birkaç alındı Gyor bir hastanede görevli bir doktor, yaptığı açıklamada, devlet televizyonu.

Hükümet sel etkilenen üç ilde de olağanüstü hal ilan etti. sıva birkaç yüz ton bağlama Marçal nehir zehirli çamur dökülür ediliyordu ve akan engellemek, Ulusal Afet Yönetimi Müdürlüğü söyledi.

Şimdiye kadar, çamur yaklaşık 35,3 milyon metreküp rezervuar sızan ve 15,4 mil karelik bir alan tahmini etkilenen, Çevre İşleri Devlet Sekreteri Zoltan Illes devlet haber tel MTI söyledi.

Illes olay ve bir "ekolojik felaket" olduğunu o çamur Raba ve Tuna nehirleri ulaşabilir korkuyordu söyledi.

Kolontar, Devecser ve Somlovasarhely dahil yedi kasaba, 100 mil Budapeşte, başkentin güneybatısında, Ajka kasabasında Ajkai Timfoldgyar bitki yakın etkilendi.

Salı sabahı, Devecser yılında Tunde Erdelyi evinde çamur hâlâ beş metre ve kurtarma ekipleri yüksek kırmızı sıvı akışını salmak için onu oturma odasına kapıdan kesmek için balta kullanıldı.

"Ben sel gümbürtüsü duyduğumda kaldığım onca zaman pencereden dışarı atlamak ve daha yüksek bir yere koşmak oldu," bir ağlamaklı Erdelyi hala olaylar karşısında şok ama minnettar o bir aile tavşan kaydetmek mümkün olduğunu söyledi ve onu kedi ıslak ve titreme tavan arasında bulundu söyledi.

Robert Kis, Erdelyi kocası çamur sonra amcası helikopterle Budapeşte alındığını söyledi "kemik onu yaktılar."

Sel Erdelyi otomobil bozmuş ve kocasının van bir çitin üzerine kaldırdı iken bahçe arkasına yaklaşık 30 metre itti.

evinin ve eşyalarınızı zarar değerlendirmek girişiminde bulunan "Biz yine de bir süre için bir yaşam sağlamak satabilir ki garajda bazı bakır var," Kis dedi. Erdelyi, bir terzi, taşkın o gelir ailesinin ana kaynağı çalıştı kasabasında dükkanı ayrılan sahiptir umuyordum.

Afet anında 390 sakinleri geçici tehcir gerektiğini söyledi ve 110 itfaiye eri ve asker temizlik görevleri yürüten edildi sular altında kasabalar, kurtarıldı.

Local environmentalists said that for years they had been calling the government's attention to the risks of red sludge, which in a 2003 report they estimated at 30 million tons.

"Onlarca ... kırmızı çamur sırasında toplanmış, hacim, Macaristan zehirli atıkların büyük miktarda ise," Clear Air Eylem Grubu alümina bir ton üretim zehirli atık iki ton sonuçlandı da sözlerine ekledi.

bazalar
sandalyeler |
masalar |
kanepeler |
sehpalar |
koltuklar |
bebek mobilya |
genç odaları |
ofis mobilya |
mobilyalar |