13 Temmuz 2010 Salı

EVİNDEN ÇIKMAK İSTEMEYEN İSPANYOL KAHRAMANLAR

fanlar binlerce Pazartesi günü Dünya Kupası finalinde Hollanda kazanmak evlerinin sonra muzaffer İspanya ekibi ağırlamaktan Madrid sokakları doldurdular.
Kaptan Iker Casillas uçağın ilk çıkışı ve havada takım olarak adımların başında yeniden Güney Afrika'da resmi kutlamaları start geldi Dünya Kupası düzenledi.

Uçağın Madrid Barajas Havaalanı'nda yaklaşık 1400 GMT ve ekibi, ellerindeki bayrakları sallayarak "Şampiyonlar attılar havalimanı çalışanlarının yüzlerce tarafından karşılandık indi."

sıcaklıklar 40 derece dokunaklı olarak, takım hızlı ve önlük bir otobüs bindik bir otel için hazırlık Kral Juan Carlos, doktor 'on emir Johannesburg nihai katılamayan bir olmuştu bir kitle için değiştirmek alındı hastalık.
Eğer çaba için yeni nesiller için oran aşılmasında gösterdi örnek ve ruhu var, "King Kraliyet Sarayı dedi. "Sen bizim en iyi Hayalleri gerçek oldu."

Daha sonra takım Başbakanı Jose Luis Rodriguez Zapatero, ayrıca Soccer City stadyuma, açık-tepesinde otobüs başkent sokaklarında tur off ayarlamadan önce yapamıyoruz araya geldi.

Oyuncular dünya şampiyonu "ön genelinde emblazoned" ile, kırmızı tişörtler giydi ellerindeki bayrakları sallayarak ve fotoğrafların ve fanlar kaldırımların astar kırmızı ve sarı deniz klipleri aldı, müzik dev hoparlörlerden dışarı thumped süre.

Otobüs turu özel bir parti zaten iyi canlı müzik kalabalığı eğlence ile devam edildi nehir Manzanares kıyısında sahne dikilmiş olarak bitirmek kaynaklandı.

Fireman fanlar üzerinde ısı ve parti onları soğumasını da geceye devam bekleniyordu su püskürtülür.