27 Ekim 2010 Çarşamba

ENDONEZYA YANARDAĞ FELAKETİNİN ARDINDAN ŞİMDİ DE TSUNAMİ FELAKETİYLE BOĞUŞUYOR

Çarşamba günü Yogyakarta antik kenti yakınlarında Sleman içinde Kinahrejo köyünde de mbah Marijan House Mount Merapi patlama mağdurları için Gönüllüleri arayın. Endonezya'nın en aktif volkan biri en az 28 kişi öldü ve 14 yaralı bir patlama Çarşamba günü kül ve yakıcı gaz jetleri bulutları dışarı kustu.


Java adasındaki Yogyakarta şehrinin eteklerinde Mount Merapi, ilk Ulusal Afet Zararlarını Azaltma Ajansına göre en az 154 kişi öldü, Batı Endonezya'da uzak adalara dövülerek bir tsunami bir gün sonra Salı günü patlak verdi. Ajans 4.000 kişi tsunami tarafından yerlerinden edildiğini ve 400 hala kayıp olduğunu kendi internet sitesinde "dedi. Metro TV eşyalarınız için moloz sıralama keyifsiz kurtulanlar ile büyük dalga tarafından basık köylerin görüntüleri gösterdi.

Yetkililer ören beyaz kül kaplı yatan birçok ev yıkılmış Mount Merapi, eteklerinde tahliye fazla 40.000 köylülerle, hem felaketler işlemek için mücadele edilmiştir.

Kresno Heru Nugroho, Yogyakarta's Sardjito hastane baş sözcüsü, 28 kişi yanardağ Salı günü geç saatlerde yayımladığı sıcak hava ölümcül patlamalar tarafından öldürüldüğünü söyledi. Meslektaşı Endita Sri Andrianti bazı tanınmayacak kadar yanmış olduğunu söyledi. "Biz yine de onları tanımlamak için bilgi topluyorlar. Çoğu ölüm yakıldı, "diye 14 köylünün yanık yaralanmasına maruz olduğunu ekleyerek, telefonla konuştu.

Başka bir hastane yetkilisi ölenler arasında sihirli güçlere sahip birçok Cava tarafından inanılan dağ, mbah Maridjan olan yaşlı manevi koruyucusu olduğu, büyük olasılıkla oldu Reuters'e verdiği demeçte. Testleri yanardağ üzerinde bulunan kömürleşmiş vücut onaylamak için yürütüldüğü iddia ediliyordu onun oldu. "Biz yarına kadar DNA testinin sonuçları elde edemeyebilirsiniz ancak bunun büyük olasılıkla olasılığı olduğunu düşünüyorum," Banu Hermawan dedi. "Onun gömlek ve Malaya peştemâli onun büyüklüğü ve mbah Maridjan's aynıdır."


Endonezya'nın en aktif volkan biri en az 30 kişinin ölümüne yol açtı bir patlama Çarşamba günü kül ve yakıcı gaz jetleri bulutları dışarı kustu. Java adasındaki Yogyakarta şehrinin eteklerinde Mount Merapi, ilk Salı günü patlak verdi.

Maridjan eşi ve çocukları ve hastaneye gitmiş eksik ona bildirmişti, Hermawan söyledi. Birçok Endonezyalılar kontrol altında Merapi tutmak İslam ve animist ritüelleri bir arada kullanılan bir koruyucu olarak, volkanın çok sevdiler veli ile Facebook ve Twitter üzerinden haraç yayınlanmıştır.

Yogyakarta Sultanı da yaşlı vasi haraç ödemek Metro TV'ye çıktı.

Kurbanların çoğu ya volkanın krateri yakın Kinahredjo köyünde Maridjan evinde, çevresinde bulunan olmuştu, yerel basında çıkan haberlere göre. Kinahredjo A Reuters kameramanı o yanık kurbanlarının ceset torbaları içinde dağdan aşağı getirilerek gördüğünü söyledi. Köyde evleri yıkılmıştı. "Birçok ev ve sığır dağından sıcak bulut tarafından yandılar," kameraman Johan Purnomo söyledi. "Tamamen beyaz, kül tüm evler kaplanması. Yaprakları ağaçlar kapalı yandılar. "

Ülkenin üst vulcanologist, Surono, Merapi şimdi "olduğunu söyledi oldukça sakin."

"Başka bir yakın patlama bulgusu vardır ama hiçbir şey garanti değil ve bu sadece geçici bir dinlenme olup olmadığını bilmiyorum," Surono dedi. "Ben tahliye devam etmek için yerel yetkililer tavsiyede bulundular. En yüksek alarm seviyesi hala "dedi.

Ancak, Metro TV Çarşamba günü eve dönerken bazı köylülerin görüntülerini gösterdi.

Endonezya Cumhurbaşkanı Susilo Bambang Yudhoyono, o Merapi patlama ve Sumatra tsunami için yardım çalışmalarına nezaret etmek üzere, Asya liderleri zirvesine katılmak nedeniyle olmuştu Hanoi, geri uçtu ama ana zirvesi için Vietnam dönmesi bekleniyor dedi ki Cumartesi Perşembe arası çalışır. "Ben iyi ve ondan sonra yapılmıştır tüm acil müdahale sağlamak için Endonezya'ya geri dönecektir ... Ben Doğu Asya Zirvesi'ne katılmak üzere geri dönecektir "diye Hanoi söyledi. Endonezya haber portalı Okezone uçuşlar kül bulutu tarafından bozulmuştur olmadığını söyledi Yogyakarta's Adisucipto Uluslararası Havaalanı yöneticisi dedi. Bir patlama 1994 yılında yanardağın lav kubbesi 70 kişi öldürüldü, çöktü sonra. Volkan 1930 yılında 1.300 kişi öldü.

MUTFAK REGİNA
MUTFAK SANDALYE
MUTFAK SANDALYELERİ
MUTFAK SANDALYESİ
MUTFAK SİSTEMLERİ
MUTFAK TAKIMI
MUTFAK TAKIMI ÖRNEKLERİ
MUTFAK TAKIMLARI
MUTFAK TASARIM
MUTFAK TASARIMI
MUTFAK TASARIMLARI
MUTFAK ÜRETİCİLERİ
MUTFAK ÜRÜNLER
MUTFAK ÜRÜNLERİ
MUTFAK VE BANYO DOLAPLARI
MUTFAK VE BANYO MOBİLYA
MUTFAK VE BANYO MOBİLYALARI
MUTFAK VE BANYO MOBİLYASI
MUTFAK VE MOBİLYA AKSESUARLARI
MUTFAK VESTİYER
MUTFAK VİTRİN
MUTFAK YATAK ODASI
MUTFAKLAR MODELLERİ
MUTFAKLAR RESİMLERİ
MUTFAKLAR VE FİYATLARI
MUTVAK DOLABI
MUTVAK DOLAPLARI
MÜZİK SETİ SEHPASI

ASKERİN ÖNERİLERİ KENDİLERİNİ DENETİM DIŞI BIRAKMAYA YÖNELİK TAVSİYELERDEN İBARET

o mahkeme tarafından denetlenmektedir olmaktan Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından satın alınan ekipman dışlamak için aranan olarak devlet harcamalarının denetimi ile ilgili olarak Sayıştay ile ilgili yeni bir öneri Salı günü Meclis'te kısa bir krize yol açtı.


bunu kim hazırlamıştı ve tartışma için TBMM'ye belli değildi çünkü bir "korsan" önerisi olarak sevk edildi. Meclis 12 Eylül tarihinde onaylanan 26 maddelik anayasa değişikliği paketi ile uyumlu hale yürürlükteki mevzuat getirmek için çaba ilgili yasaları değiştirme görüşleridir görüşmek üzere Salı günü toplandı. Parlamentonun ilk 35 yasa değişikliği gerekiyor. AB uyum girişimleri kapsamında, hükümet mevzuat yedi yeni parçalar aktarmak ve değiştirmek 28 geçerli yasalar planlıyor. en bu değişiklikleri eleştiren biri Sayıştay yasasında değişiklik öngörüyor. Devlet harcamalarının Sayıştay tarafından denetlenen işyeri sayısını artırmayı hedefliyor. Milletvekilleri, ancak "korsan" önerisi bir kopyası dağıtıldı kimse belge hazırlanmıştır kimler tarafından biliyordu. Milletvekili teklifin içeriğini kontrol ve arkasındaki rakamlar istedi. Ancak, hiç kimse belge veya yaratıcıları bilgisi vardı. Milletvekillerinin önerisi üzerine kısa bir tartışma yapıldı ve üzerinde oy yok kabul etti.

Korsan öneri denetim askeri harcamalar önce silahlı kuvvetleri izin yanı sıra ekipman, bina ve tesisleri TSK'ya ait olan denetim hariç aramaya Sayıştay kuvvet çalıştı.

Öneriye göre, mahkeme askeri ihaleler ve inşaat ve yönetim askeri bina ve tesisler için silahlı kuvvetler tarafından yapılan harcamaları denetlemek gerekir.

önerisi hazır olduğunu ve Meclis'e gönderilen TSK tarafından iddialar var.

TSK, ama Meclis'te çoğunluğa sahip Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), için geçmişte benzer bir teklifi gönderdi parti Meclis'te oylamaya koymak için reddetti.

Sayıştay yasası için değişiklik onu ve AK Parti hükümeti ordu arasında zaten yüksek gerilimler artacağı korkuluyor Meclis için en zor adım olduğuna inanılıyor. Değişiklik şüphesiz askeri harcamalar üzerinde sivil kontrol güçlendireceği gibi siyasi alanda askeri müdahalesinin sınırlandırılması yönünde bir ilk adım olarak kabul edilmektedir.

askeri harcamalar bir sivil kuruluş tarafından denetlenmektedir olmadığı durumlarda Türkiye, dünyanın birkaç ülke arasında yer alıyor. Meclis Sayıştay yasasında planlanan değişiklikler enacts halinde, mahkeme daha sonra savunma, güvenlik ve istihbarat donanımları dahil olmak üzere TSK, ait tüm ekipman denetim mümkün olacak. Mahkeme ayrıca cephane ve silah kapsamlı kayıtları tutmak silahlı kuvvetlerin zorlamayacak.

Genelkurmay Sayıştay tarafından askeri harcamalarının denetimi askeri gizlilik geleneğini sona ereceğini savunuyor. Genelkurmay temsilcileri, daha önce önerilen değişiklikleri karşı muhalefet belirten Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'na bir rapor sundu. Rapor Sayıştay TSK performansını değerlendirmek için yetkili değildir ve askeri sırlarını korumak için düzenlemeler herhangi bir mali denetim için yer koymak gerektiğini söyledi.

"Verimlilik ve ekonomi, performans denetim esası olan, denetimde aynı zamanda TSK de aranan olamaz. Bu durum savunma hizmetlerinin ruhuna bir çelişkidir. TSK performansı sadece bu alanda yetkili olan askeri personel tarafından izlenebilir. Verimlilik ve silahlı kuvvetlerin etkinliğini eğitim ile sağlanabilir. eğitimin verimliliği matkaplar ile ölçülür. matkaplar etkinliği sadece profesyonel askeri uzmanlar tarafından tespit edilebilir "denildi.

MUTFAK MOBİLYA COM
MUTFAK MOBİLYA ÇEŞİTLERİ
MUTFAK MOBİLYA DEKORASYON
MUTFAK MOBİLYA FİRMALARI
MUTFAK MOBİLYA FİYAT
MUTFAK MOBİLYA FİYATLARI
MUTFAK MOBİLYA İZMİR
MUTFAK MOBİLYA MODELLERİ
MUTFAK MOBİLYA RESİMLERİ
MUTFAK MOBİLYA TASARIM
MUTFAK MOBİLYA TASARIMI
MUTFAK MOBİLYA TASARIMLARI
MUTFAK MOBİLYA ÜRETİTEN FABRİKA
MUTFAK MOBİLYA ÜRÜNLERİ
MUTFAK MOBİLYALAR
MUTFAK MOBİLYALARI
MUTFAK MOBİLYASI
MUTFAK MOBİLYASI ANKARA
MUTFAK MOBİLYASI İMALATI
MUTFAK MODELLERİ
MUTFAK MODÜLER
MUTFAK OTURMA
MUTFAK OTURMA GRUBU
MUTFAK OTURMA GRUPLARI
MUTFAK OTURMA ODASI

DONANMA CASUSLUĞUNDA İHANET SUÇLAMASIYLA YÜZLEŞMEK ÜZERE ŞÜPHELİLER TOPLADI

Donanma casusluk ihanet suçlamalarla yüzleşmek üzere şüphelilerin


On iki muvazzaf subaylar savcılar tarafından kendi sorgulamanın ardından İstanbul Beşiktaş Adliyesi'ne eşlik edildi. kurbanlarını şantaj kaydedilen görüntüleri kullanarak amaçları için üst düzey askeri, polis memurları ve bürokratları için fahişeler düzenlenen Deniz Kuvvetleri içindeki bir çetenin içine bu yılın Ağustos ayında başlayan bir operasyon son derece gizli ve stratejik içeren bir casusluk soruşturma dönüşmüştür askeri belgeler.


30 tanesi aktif görev şu anda otuz altı subay, ve dört Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) kriptoloji uzmanları için suçlamalarla karşı karşıya olan "devlet ve dış merkezlere hizmet gizli bilgiler tarafından planlanan tıkayan stratejik projeleri." Önümüzdeki günlerde, iki amiraller, beş senyor albay ve askeri altı diğer üyeleri polis zoruyla ifade vermeye getirilecek. şüphelilerin Oniki savcılık kendi sorgulamanın ardından dün mahkemeye sevk edildi. Araştırmacılar çete yüksek rütbeli subayların yanı sıra, astsubay yüzlerce özel hayatları ile ilgili bilgilerin çok büyük miktarda elde etti bulduk.

Veritabanı MSN adresleri, görüntüleri ve kurbanların resimler oluşur. Bunlardan bazıları Albay İbrahim Sezer şüpheli ait olan bir flash bellek disk ele geçirildi. çete bilgi toplanmıştı kimi subaylar biri Deniz Kuvvetleri Adm Eşref Uğur Yiğit Komutanı başkası olduğunu. Yiğit ve e-posta kayıtları ve ailesinin bazı üyelerinin de çetesinden ele geçirilen belgeler arasında bulunmuştur.

çoğu askeri üye olan Kırk şüpheliler, vatana ihanet suçlamasıyla karşı karşıya. Araştırmacılar bir tehdit yoluyla devlet güvenlik bilgilerini elde ettiği ve şantaj ve yabancı istihbarat örgütleri onları sattı iddia ediyor. Şüpheliler arasında savunma projeleri geliştiren bir devlet kurumu dört çalışanlardır

Albay Sezer erken ama Donanma içinde fuhuş halka içine ilk soruşturmada gözaltına alınan kısa bir süre sonra o askeri istifa etti, serbest bırakıldı.

Çetenin ayrıca takip var ve onların arkadaşları çoğunlukla hakkında deniz subayları tarafından yazılı cinsel içerikli mail kayıtları çoğaltılamaz bulundu.

çete yakından takip Başka bir kişi Adm Fikret Güneş, Deniz Harekat Komutanlığı ve ailesinin komutanıydı. Yakın kaynaklar soruşturma çete ve Güneş üzerinde ne ailesinin e-posta yazışmaları ile sınırlı değil, aynı zamanda son derece hassas bilgiler ve fotoğraflar söylüyorlar.

Diğer raporlar çete tarafından yürütülen yasadışı e-posta müdahalelerde ve elektronik istihbarat faaliyetlerinin trafik bir promosyon bekliyorduk bu subaylar, özellikle hakkında, (YAŞ) toplantısı, bu Ağustos's Yüksek Askeri Şura öncesinde çok yüksek seviyelere ulaştığını söyledi.

Savcılar Genelkurmay Elektronik Sistemler Komutanlığı'na (GES) görev soruşturmada gözaltına alınan dört subay e-postaları ve kurbanların MSN konuşmalarını saldırıya olabilir şüpheleniyoruz. Yaklaşık 80 subay şimdiye kadar soruşturma kurbanlar olarak ifade var. Yakın kaynaklar kovuşturmaya, şok subayların çoğunluğu çetesine karşı şikayette savcının odasında onların en mahrem konuşmaları ile karşı karşıya olduğunu söyledi.

soruşturmada gözaltına alındı 40 şüphelinin olmadığını savcının sorusuna cevap vardı "son derece stratejik savunma projeleri yabancı istihbarat subayları sızan edilmiştir." şüpheli yabancı hizmetlerine son derece hassas ulusal güvenlik satış suçlamasıyla karşı karşıya. Araştırmacılar şimdi bu verileri hizmet olduğunuz ülke kurmak için çalışıyoruz.

Polis ilk sonra fuhuş ve şantaj şüphelilerin ne evlerinde hassas bilgileri içeren belgeler ele geçirildi Ağustos, onlar bu belgelerin yabancı istihbarat gönderilmiş olup olamayacağı soruşturma için Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile belgeleri iletti birimleri.

soruşturma genişletilmiş olarak, savcılık ve çete onların tuzağına kritik pozisyonlarda subay ve bürokratlar cazibesine yabancı fahişelerin kullandığı kurulmuş daha sonra şantaj yoluyla gizli belgeleri elde etti. araştırmacılar da kurduk gizli belgeleri her zaman aynı gönderiliyor olduğunu adresleri. Unfolding soruşturma 40 kişi dokuz ilde eşzamanlı operasyonlar daha önce bu hafta tutuklandı.


MUTFAK HAZIR MUTFAK İMALAT MUTFAK İMALATI MUTFAK İSTANBUL MUTFAK İTHAL MUTFAK KAPAK MUTFAK KOLTUKLARI MUTFAK KÖŞE MUTFAK KÖŞE TAKIMI MUTFAK KÖŞE TAKIMLARI MUTFAK LAMİNANT MUTFAK MAĞAZA MUTFAK MARKALARI MUTFAK MASA MUTFAK MASA SANDALYE MUTFAK MASA VE SANDALYE MUTFAK MASA VE SANDALYELERİ MUTFAK MASALAR MUTFAK MASALARI MUTFAK MASASI MUTFAK MOBİLYA MUTFAK MOBİLYA AKSESUAR MUTFAK MOBİLYA AKSESUARI MUTFAK MOBİLYA AKSESUARLARI MUTFAK MOBİLYA ANKARA

İTO BAŞKANI YALÇINTAŞ' IN DA ARALARINDA BULUNDUĞU 9 KİŞİ TUTUKLANDI.

Murat Yalçıntaş Ticaret (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş ve İstanbul Sanayi Odası da dahil olmak üzere dokuz şüpheli, Salı günü Ankara'da bir mahkeme tarafından tutuklandı ve rüşvet suçlamalarıyla ve suç gizlemek kanıtlara Sincan Cezaevi'ne gönderildi. tutuklandı Ayrıca arasında Temyiz Yargıtay, Mustafa Oskay 12. Odası eski başkanı.



Salı günkü duruşma sırasında, Yalçıntaş bildirildi o İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM) ve CNR Expo Fuar Merkezi'nde arasında adil bir zemin anlaşmazlık durumunda hakimlere rüşvet teklif iddiaları yalanladı. İDTM yönetimi iddiasıyla kendilerine CNR karşı kural çağırma hakimler ve avukatlar rüşvet. Adalet Bakanlığı tarafından yürütülen bir inceleme hakimler ve avukatlar ticaret merkezi TL'den 1.2 milyon aldıklarını ortaya koymuştur.

İDTM ile CNR arasında anlaşmazlık 2008 kadar uzanmaktadır. ticaret merkezi o İDTM de kiralanan vardı boşluk bırakmak için fuar merkezi emretti sonra iki, 2008 yılında mahkemeye gitti.

Ancak, CNR ve sipariş uymak için başarısız anlaşmazlığı İstanbul'da yerel mahkemeye çıkarılmıştı. Mahkeme, İDTM aleyhine karar vermiştir. Önlenemez, ticaret merkezi durumunda duruşmayı tekrarlamak için Barış Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi sipariş Temyiz Yargıtay, 'de kararını temyiz etti. Anonim bir haber de zaman Mehmet Ali Şahin başkanlığında edildi Adalet Bakanlığı'na gönderildi. Şahin şu anda meclis başkanı olduğunu.

Haber CNR Expo Fuar Merkezi'nde onlara İDTM karşı kural teşvik etmek için Yargıtay ve Bakırköy Yargıçların Yargıtay rüşvet planladığını okudum. zamanda adalet bakanının iddialarının doğruluğunu incelemek için müfettişlerden oluşan bir grup emretti. Halit Kıvrıl liderliğindeki grup, daha sonra her iki İDTM ve CNR idari personelin telefon görüşmelerini incelemeye başladı.

Bu arada, Bakırköy mahkeme anlaşmazlığında CNR aleyhine karar vermiştir ve İDTM boşluk bırakmak fuar merkezi emretti. Karar Temyiz Yargıtay 6. Odası tarafından onanmıştır.

Ancak, son zamanlarda yeniden inceleme Adalet Bakanlığı, CNR üst yargıçların temelsiz edildi rüşvet planladığını iddia kanıtladı. iddialarının aksine, Temyiz Yargıtay ve Barış Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde İDTM yönetim ve hakimler arasındaki konuşmaların kayıtları hakim ticaret merkezi TL'den 1.2 milyon aldıklarını gösterdi. İlk gelen haberlere TL 200.000 'de toplam koymuştu.

İTO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şekib Avdagiç onların başkanı masumiyet inandığımızı oda arkasında Yalçıntaş standları, dün söyledi. "Bizim başkanı herhangi bir yasadışı faaliyet veya gruba dahil olmamıştı. Biz Yalçıntaş's masumiyet ufak bir şüphem yok, "dedi.

Avdagiç ayrıca Yalçıntaş her zaman dürüstlük ve adalet temsil eden bir figür olmuştur "dedi. "Bizim Başkan her zaman ilkeli bir tutum ve yaklaşım en büyük savunucusu oldu. Hepimizin bildiği ve o tamamen masum olduğuna inanıyoruz, "diye ekledi.

Yaklaşık 40 kişi Ankara, İstanbul, Kırıkkale ve Zonguldak gibi Türk illeri, bir dizi eşzamanlı polis baskınları sonucunda rüşvet iddiasıyla geçtiğimiz hafta gözaltına alındı. Yalçıntaş ve zamanda ABD ziyaretinde bir mahkeme ona karşı bir tutuklama emri çıkardı. O ve hemen Türkiye'ye döndü polis tarafından gözaltına alındı.




MUTFAK DOLABI FİYATLARI MUTFAK DOLABI MOBİLYA MUTFAK DOLABI MOBİLYALARI MUTFAK DOLABI MODELLERİ MUTFAK DOLABI RESİMLERİ MUTFAK DOLABLARI MUTFAK DOLAP MUTFAK DOLAP ÇEŞİTLERİ MUTFAK DOLAP FİYATLARI MUTFAK DOLAP MOBİLYA MUTFAK DOLAP MODELLERİ MUTFAK DOLAP RESİMLERİ MUTFAK DOLAPLAR MUTFAK DOLAPLARI MUTFAK DOLAPLARI AKSESUARLARI MUTFAK DOLAPLARI FİYATLARI MUTFAK DOLAPLARI MOBİLYALARI MUTFAK DOLAPLARI MODELLERİ MUTFAK DOLAPLARI RESİMLERİ MUTFAK FİRMALARI MUTFAK FİYAT MUTFAK FİYATLARI MUTFAK GEREÇLERİ MUTFAK GRUBU MUTFAK GRUPLARI

CHP ÜZERİNDE ÖNDER SAV EGEMENLİĞİNİN SONUNA YAKLAŞILIYOR

CHP üzerinden Önder Sav's hegemonya, sonuna yaklaşıyor mümkün böler


Abdurrahman Yalçınkaya (L), Kemal Kılıçdaroğlu (R) Açıklama anlamlı Genel Sekreteri Önder Sav rolünü azaltmak, yeni tüzük, uygulamak parti sipariş olarak bu hafta başında bir top savcı tarafından yapılan açıklamada, Salı günü hararetli iç tartışmanın içine ana muhalefetteki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) sürükledi.



Temyiz Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya Yargıtay bu ve 15 gün içinde uygulamaya yeni tüzük koymak için parti genel başkanı dışında tüm mesajları sonrası için seçimler sipariş, Pazartesi günü Ankara'da ana muhalefet partisinin genel merkezine yaptığı dört sayfalık açıklama gönderdi Son zamanlarda doluydu. Bu yargı talep daha da eski lideri Deniz Baykal, Mayıs ayında bir seks kaseti skandalı başkanlığında istifa sonrasında ortaya çıkan parti içinde zaten ciddi kutuplaşma hızlandırdı.

CHP ağır sınırlama getirilecek, birçok göre Genel Sekreter Sav otoritesi, CHP gölge lideri olan başlıca nedeni, yeni tüzük yürütülmesinde kendi ayakları sürükleyerek olduğunu. Baykal parti liderliğindeki ise parti 2008 yılında bir kongrede yeni tüzük onayladı. Buna göre, 13 yeni başkan yardımcısı seçilecek ve paylaşmak yetki şu anda yalnız Sav kazanılmış. Ancak, delege oy söz konusu sözleşmenin programına dahil olmadığı halde yeni tüzük uygulanması ertelenmesi lehinde oy kullandı. Oy Baykal sonra düzenlenen partiye geç Mayıs ayında istifa bir kongrenin ikinci gününde gerçekleştirildi.

Pazartesi Yalçınkaya yaptığı açıklamada bu ekstra gündem oylama sonucu geçersiz olduğunu kaydetti. CHP gerekli adımları Yalçınkaya açıklamasının belirtildiği alır sonra, meclis grup üyeleri, Yüksek Disiplin Kurulu ve Bilim Yönetim Kültür Platformu tüm yeniden seçilebilir gerekecektir. o bu son gelişme hakkında ne düşündüğü sorulduğunda, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, o henüz bir bildirimde görmemişti ama bu deyimi için dediği eğer yeni bir kongre yapacağını söyledi. Yalçınkaya önceki uygulamaya yeni tüzük koymak başarısızlığı iki kere ana muhalefet partisi uyardı.

Bu son açıklama ardından, CHP içinde Sav's hegemonya kaçınılmaz bir sona geliyor spekülasyonlar var. Baykal istifa sonra Sav CHP liderliği için Kılıçdaroğlu, adaylığının beyni idi. Genel sekreteri kim CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) başında Kılıçdaroğlu's hedefini desteklemekte tek üyesiydi, güçlü başlangıçta Kılıçdaroğlu çekilmeye davet etti ve Baykal'a bağlılıklarını yinelediler bütün MYK üyeleri ikna etmeye başardı. Kılıçdaroğlu, daha sonra Mayıs kongresinde neredeyse oybirliği ile yeni CHP lideri oldu.

Ancak, bu hareket ona yakın Baykal ve diğer CHP üyeleri ile oran Sav koymak. Kılıçdaroğlu ile ilgili Sav hamle karşı taraf aktörlerin bazıları sürekli yeni yönetim hakkında genel sekreteri ve yapım kritik açıklamalar huzursuzluk ifade edilmiştir.

En son yargı gelişmelerin ardından, Yılmaz Ateş, parti içinde bir pro-Baykal rakam, yeni bir kongre toplanıp gereken yeni tüzük hızla yürürlüğe söyledi. "Bir çözüm olmadan kongre bulunamaz. Parti aksi sonsuz bir ilişki içine sürükledi olacak "Ateş onu CHP'nin bile Anayasa Mahkemesi tarafından ya da bir kongre değilse onun devlet yardımı iptal edilmesi için kapalı olması mümkün olduğunu da sözlerine ekledi vurguladı. "Bu partinin bir sonraki genel seçimlerde ya da mevcut yönetimin girmek mümkün değil bizzat birisi mahkemeye taraf mahkemeye verdi eğer Mayıs ayında son kongrede bu yana yapılan tüm harcamaları sorumlu tutulamaz için de mümkündür" diye ilave savundu .

Şahin Mengü, diğer taraftan bir pro-Kılıçdaroğlu, milletvekili, yeni bir kongre gerekli değildir ve hangi partiye ihtiyacı ya Yalçınkaya'nın talebi karşısında sağlam durmak ve Anayasa Mahkemesi de itiraz ya da sadece gerekli değişikliği yapmak az olduğunu söyledi savundu, meclis grup yeni bir oylamaya tabi değildir MYK çünkü bile ifadeye göre. CHP Meclis Grup Başkan Vekili Mehmet Akif Hamzaçebi de Yalçınkaya'nın açıklaması yorumladı ve CHP yasa ile bunun gerekli olduğunu yapacağız "dedi. CHP için onu ve ne gerektirmez üzerinden spekülasyon önlemek için kendi internet sitesinde Yalçınkaya'nın açıklaması yayınlanmıştır.

Canan Arıtman, Baykal'ın istifası sonrasında konularda bir dizi geçerli Kılıçdaroğlu yönetimi ile aynı fikirde bir diğer milletvekili, "bile Yalçınkaya talebini görmezden parti için tartışma konusu olamaz" ve parti yasal olarak gerekli olanı yapmak gerektiğini söyledi bunun. O da partiye gelecek yıl yapılacak genel seçimler öncesinde yeni tüzük hakkında iç tartışmalara kurban gerektiğini uyardı.


m1 |
m2 |
m3 |
m4 |
m5 |
m6 |
m7 |
m8 |
m9 |
m10 |
m11 |
m12 |
m13 |
m14 |
m15 |
m16 |
m17 |
m18 |
m19 |
m20 |
m21 |
m22 |
m23 |
m24 |

HIRANT DİNK HANEFİ AVCI VE ERTUĞRUL ÖZKÖK ARASINDAKİ BAĞLANTI

Hrant Dink'in öldürülmesiyle ilgili dava hayati öneme sahiptir. Biz ya da unutulup Bu durumda kayma izin vermemeliyiz bükülmüş olması ya da Uğur Mumcu, Abdi İpekçi, Savcı Doğan Öz ve diğerleri gibi durumlarda seyreltilmiş.


Dink güpegündüz ve 19 Ocak 2007 tarihinde İstanbul'un göbeğinde vurularak öldürüldü. Kamera kayıtları ve polis babasının fark şüphesi katil Ogün Samast işaret etti. önceki gün, davaya bakan mahkeme yasaya yeni bir değişiklik gerekçe göstererek, İstanbul Ağır Ceza Çocuk Mahkemesi'ne dava dosyasını gönderdi. birçok Hitman geçmişte olduğu gibi Samast birkaç ay içinde piyasaya olabilir.

Neden bu davanın bu kadar önemli? o devletin güvenlik ve istihbarat güçlerinin görev ihmal nedeniyle işlenen bir cinayet olduğu için. İstanbul Valiliği onu uyardı ise Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) bunun ön bilgi vardı "diye adımları izleyebilirsiniz." Dink ölüm tehditleri aldı olmasına rağmen polis koruma verilmedi.

Bunların hepsi artık köklü gerçeklerdir. 16 Ağustos tarihinde Bakü yolunda iken, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün "önlemler düzgün alınmamıştır çünkü Ne yazık ki, Hrant Dink öldü," dedi. Bu uzun uzadıya tartışılması gereken önemli bir gözlemdir.

Başbakanlık Teftiş Kurulu ve İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu müfettişleri arasında bir çekişme var hâlâ. günlük gün Milliyet tarafından bildirildiği gibi, Başbakanlık Teftiş Kurulu müfettişleri İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek ve Şube C (Sağ Terör ve Azınlıklar) Müdürü Ali Fuat Yılmazer olduğuna dikkat çekti 10 Ekim 2008 tarihinde bir inceleme raporu hazırlanmıştır Dink cinayeti ile ilgili görev ihmal bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2 Aralık 2008 tarihinde bu raporu onayladı ve işlenmesi için İçişleri Bakanlığı'na gönderdi. Ancak, İçişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu tarafından görevlendirilen iki baş müfettiş görev suçsuz ihmal ile suçlanan polisler buldu 9 Kasım 2009 tarihinde bir rapor hazırladı. 18 Aralık 2009 tarihinde, Başbakanlık Teftiş Kurulu müfettişleri bu gibi kanunsuz nitelendirdi ve polis memurları ihmalkar olduğunu söyledi yineledi bu raporu, bir sert ifadeli bir yanıt gönderdi. Sonra ne oldu? Biz bilmiyoruz.

14 Eylül 2010 tarihinde, İnsan Hakları Avrupa Mahkemesi (AİHM) ve "yaşamak için kendi vatandaşının hakkını korumak" için başarısız olan İnsan Hakları Avrupa Sözleşmesi'nin ihlal Türkiye'de bulunan "etkili bir soruşturma yürütmek."

görünüşte "masum" açıklamalar ya da insanların zihinlerini karıştırmak için tasarlanmış çıkarım çünkü bu durumda çok büyük önem taşır.

Örneğin, Dink toprağa verildi 23 Ocak 2007, Ertuğrul Özkök, daha sonra editor-in-Hürriyet günlük başkanı, şu şunu yazdı:

"O bir misyon adadı veya o saygın büyükleri biri tarafından yanlış yönlendirilmiş genç bir kişidir. O 20 yaşına ulaşmadan önce kaybeden haline gelmiştir. Ben çok iyi onun zihniyeti tarif edebilirim. silahını ve beyaz kap - - cinayetten sonra O kanıt iki önemli parçalayıp atar vermedi. Polis bile şaşırdılar. O Trabzon'a döndü. Orada, o, onun arkadaşları ile övünecek, 'Ben Hrant Dink öldürüldü.' Bu beni korkutuyor budur. Bir kuruluş bu cinayetin arkasında olsaydı, devletin istihbarat veya güvenlik güçleri bunu yakalamak olacaktır. Ama ne bu durumda yakalamak olacak? Tüm mahalle veya şehir? Bu durumda çözmek istiyorsanız, hepimiz empati duygumuzu geliştirmek gerekir. Biz de mahallede ki çocuk anlamaya çalışmak gerekir. "

Bu cinayet Hanefi Avcı görüşü şudur: "cinayetin failleri tüm bilinmektedir. Hrant Dink cinayeti çözüldü. Danıştay saldırısı ve Dink cinayeti ve Ergenekon arasında bir ilişki yoktur. Eğer cinayet işlemeye eğilimli bazı insanlar kılacak bir ortam yarattık. Savcılar bile buldu ve cinayet birine mermi satılan bir konuştum. Bu kişi hakkında her şey bile, o satın simit bilinmektedir. Ne bu dava ile ulaşmak için çalışıyorsun? "

Evet, bu deneme için özel önem olmalı ve Ergenekon davasının kaderi ve devlet içinde yasadışı şebekelerinin ortadan kaldırılması bu deneme güveniyor, çünkü biz onu zorlamak gerekir.

Bugün, tüm faili meçhul cinayetler için anahtar Dink cinayeti bir durumdur.



vestiyer |
vestiyer çeşitleri |
vestiyer mobilya |
vestiyer modelleri |
vestiyer resimleri |
vestiyerler |
www yatak odası |
yağmur kanepe |
yağmur mobilya |
yatak |
yatak bebek |
yatak kanepe |
yatak mobilya |
yatak odası |
yatak odası çeşitleri |
yatak odası dekorasyon |
yatak odası dekorasyonu |
yatak odası dizaynı |
yatak odası dolabı |
yatak odası dolap |
yatak odası dolapları |
yatak odası fiyatları |
yatak odası mobilya |
yatak odası mobilya modelleri |
yatak odası mobilyaları |
yatak odası mobilyası |
yatak odası modelleri |
yatak odası resimler |
yatak odası takım |
yatak odası takımlar |
yatak odası tasarım |
yatak odası tasarımı |
yatak odası tasarımları |
yatak odası yemek odası |
yatak baza |
yataklar |
yataklı baza |
yataklı koltuk |
yatak odası |
yatak odası takımları |
yatak ve baza |
yataş baza |
yataş genç odası |
yataş kanepe |
yataş oturma grubu |
yataş yatak odası |
yavrulu baza |
yemek odası |
yemek odası takımları |
zigon seha |

KIBRIS RUM KESİMİNİN DAVASINI KABUL EDEN AİHM MİYOP MU?

Kıbrıs zekilik ve Avrupa miyopluk


Yine Avrupalı karar işlemek başardı. Birçok önceki günlerde olduğu gibi, Rum temsilciler kararlı bir Kıbrıs ile ilgili sorunu bir Avrupa Birliği kurumun görüşünü etkilemek başardık. Geçen hafta Avrupa Parlamentosu (AP) AB kaçırmak ve birliğin uzun vadeli çıkarlarını ve üye devletleri, bölünmüş Akdeniz adasının çıkar bağımlı hale henüz başarılı bir girişim için sahne oldu. Ne oldu?


2004 Zaten Avrupa Komisyonu Kıbrıs'ın kuzey kısmı ile AB arasındaki ticareti kolaylaştırmak için bir öneri sundu. Bunun Kıbrıslı Türk adanın yeniden birleşmesi için Annan Planı lehinde oy almasından için bir ödül olarak ifade edildi. Bu sözde Doğrudan Ticaret Tüzüğü (DTR) ancak Kıbrıslı Türk izolasyonuna son verme amaçlı olduğunu Rumlar DTR herhangi bir ilerleme engellemek için onların veto hakkını kullanmış, çünkü Avrupalı karar verme sürecinde sıkışmış var.

Onlar, bu yüzden Kıbrıslı Türkler ve üye devletlerin hukuk uzmanlarına göre, ticaret ile ilgili kararlar Kıbrıslı Rumlar da reddetme herhangi bir önlem engelleme hakkı verir Kıbrıs katılım anlaşmasının temelinde alınmalıdır çünkü yapmak başardık. Bu uzlaşmaz bir tepki olarak, Türk hükümetinin Kıbrıs gemi ve uçakların Türk liman ve havaalanlarına erişim sağlamak için yasal zorunluluk uygulamak için reddetti.

2006 yılında AB'nin o ret Türkiye'nin cezalandırmaya karar verdi ve müzakere sürecinin, sekiz bölümden engelledi. AB üyeliği yolunda Türkiye'nin önündeki en büyük engel olarak Kıbrıs sorununa dönüşmüştür. Bu Türk katılım tüm savunucuları için derin bir sinir bozucu bir durumdur ve muhtemelen neden birçok Türk AB dürüstlük ve hiç içeri alma, Türkiye'nin şansını güven kaybeden tek ve en önemli nedenidir

Yardım Lizbon Anlaşması, AB'nin karar alma yöneten kurallar yeni dizi yürürlüğe girmesiyle, yine de yolda görünüyordu. O DTR düşüyor altında, AB'nin ortak ticaret politikası da dahil olmak üzere daha fazla yetki, EP verdi. İlk EP, AB ile Kıbrıs Türk Ticaret izin istedim karar zorunda anlamına gelir. EP olumlu bir sonuç sonra, konuyla ilgili bir oy çoğunluğu almak üye ülkelerin kadar olurdu. Yeni kurallar altında, Kıbrıs veto hakkını kaybetmişti.

Onlar tehlike gerçekleşen sonra, Rumlar tüm kadar silah vardı. Her iki Kıbrıslı Türk ve Türkler arasında imtiyaz koparmaya AB içindeki gücünü kullanmak için: ada gerçekten tek çıkarı olan bir "tek bir konu üye devlet" olduğu ortaya çıktı. değil, Lizbon Antlaşması: (EP için bir rol, üye ülkeler arasında gerekli görüş birliği anlamında) Son altı ay içinde, her şey DTR için yasal dayanak katılım anlaşmasını kalmasını Kıbrıs görünümü ile kabul EP itmek yapıldı . Kıbrıs lobi sonra EP, Hıristiyan Demokratlar ve Sosyalistler içinde iki büyük grup içinde zorbalık, karar ve Uluslararası Ticaret Komitesi yan çizgisi götürüldü ne yasal zemin üzerinde görüş vermek EP Hukuk İşleri Komitesi sormak gerektiğini uygulanabilir. kullanılan prosedür EP için bir utanç oldu. Taslak görüş, Cuma, 15 Ekim tarihinde komite üyelerine gönderildi ve birçok milletvekilleri bile teklif okumamıştım itiraf olmasına rağmen, Pazartesi, 18 Ekim'de Hukuk İşleri Komitesi aracılığıyla koştu. Liberaller ve karşı oy Yeşiller ile çoğunluk temelde EP Lizbon Antlaşması çerçevesinde elde ettiği güçler giving uzağa, Kıbrıs pozisyon abone olmak için oy kullandı.

Benim gibi tecrübeli eski siyasetçiler için bile, manipülasyonlar bu tür yutmak zor. Türkiye'de hem de, şu anda, pek çok AB politikacıları ve büyük resmi görmek için ama AB'nin güvenilirliğini zayıflatmak kısa vadeli kazançlar için vermek istemeyen mümkün değildir aslında, ne yazık ki, bir başka kanıtıdır ve Avrupa vatandaşları arasında.


oturma odaları |
oturma odası |
oturma takımı |
oturma takımları |
oturma grubu |
oturma grupları |
plastik mobilya |
plazma sehpa |
plazma tv sehpa |
puf koltuk |
raylı yatak odası |
sallanan koltuk |
salon koltuk takımı |
sandalye |
sandalye koltuk |
sandalye mobilya |
sandıklı baza |
sandıklı kanepe |
sehpa |
sehpa çeşitleri |
sehpa fiyatları |
sehpa modelleri |
sehpa takımı |
sehpa takımları |
seray kanepe |
seray mobilya |
şişme koltuk |
sürgülü yatak odası |
tek kişilik baza |
tekli koltuk |
televizyon sehpa |
tepe mobilya yatak odası |
tv sehpa |
ucuz baza |
ucuz genç odası |
ucuz kanepe |
ucuz koltuk takımı |
ucuz mobilya |
ucuz oturma grubu |
ucuz yatak odası |

AVRUPA BİRLİĞİNE UYUM SAĞLAYAMAYAN PEK ÇOK ÜLKE VARKEN NEDEN TÜRKİYE DIŞLANIYOR

Bana Avrupa ülkelerinde Türklerin entegrasyon sorunu üzerine bir fikir edinmek için yardımcı iki olay vardı. Ilki on yıl önce oldu. Yeğenim ile sokakta yürürken, biz bizi birbirimize Türkçe konuşan duydum bir Türk adam tarafından durduruldu.



O onun televizyonun anten düzeltmek için bir televizyon tamirci iletişim yardım etmemizi istedi. Biz ve mağaza onun çevirmen olarak görev yaptı biz çıkarken sordum nasıl Londra'da yaşayan olmuştu uzun. Kendisi ve yedi yılı aşkın Londra'da yaşadığını İngilizce bir kelime konuşamıyordu. o, bir televizyon tamircisi gereken ne vardı bulamadım kadar Görünüşe göre, orada Türk gettosu sol hiç.
Avrupa'da Türk "varlığı" ile "İkinci bir deneyim sadece bir hafta sonu için Amsterdam ziyaret ettiğinde önce birkaç yıl oldu. Orada bir Türk arkadaşım var ve o farklı kesimden Türk gençleri beni tanıştırdı. Hepsi bu kadar dost, böyle güzel insanlar vardı ve hepsi ya da Hollanda'nın üçüncü nesil sakinleri ikinci edildi. Biz Amsterdam dışarı asılı başladı.

Normalde, ben yurt dışında olduğum zaman ben Türk restoranlara gitmek tercihim değil. Ancak, ben bir kebap evde yemek için beni davet ettiğinde orada benim genç arkadaşlarım reddetmek istemedim. Ancak farklı Türk restoranlar ikinci ve üçüncü daveti sonra, ben seçmişti ki Hollandalı bir restorana davet etmek istedim. biz restoranda oturuyorduk ne zaman gençler birinden ne duydum, ben karşısında şok oldu. Diye etrafına baktı durdurulmuş ve Amsterdam'da en lüks restoran değildi "Ben daha önce böyle bir restoran hiç bulunmadım." Gittik restoran, dedi; sadece iyi bir Hollandalı restoran ve ben bir Amsterdam uzman değilim - - aslında orada benim ilk kez oldu.

Daha biz daha ben bu gençlerin psikolojisini şaşırdı konuştu. Onlar benim Londra'da bir araya geldi Türk adam gibi değildi. Onlar, daha entegre görünüyordu Hollanda dili konuşan, vardiyalı çalışan vardı ve doğmuştu ve orada büyüdü. Ancak bu başka güzel ve içten insanlar Onlar dinci fanatikler ya da böyle bir şey yoktu içeri yaşadıkları ülkeye açık bir düşmanlık vardı. Onlar bunların toplumun geri kalanından görünmez duvarlarla ayrılmıştır, son derece izole dünyada yaşıyordu.

Ben eve geldiğimde, bir sürü bu gençlerin psikolojisini düşündüm. onlar, yabancılaştığını ve Hollanda toplumunu düşman aslında mıydı ya da, onların Türklük kayıp değil ki bana kanıtlamaya çalışıyor ya da her ikisi mi? Türkiye'den neydi insanlar onları görmek için bekliyor?

bu sefer, ben bu sorulara durulması iken, bizim Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2008 yılında Köln'de 20.000 Türk, Almanya, bir grup konuştum. Yaptığı konuşmada vatan Türklerin yurtdışında yaşayan Türkler ne beklediğinizi açıkladı. "Ben çok iyi bir asimilasyon karşı olduğunu anlıyoruz: Erdoğan söyleyerek, kalabalığa hitap etti. Biri sizi asimile etmeye bekleyemezsiniz. Asimilasyon insanlığa karşı bir suçtur. "

Ben Almanya'da "çok kültürlülük" sonunu Almanya Başbakanı Angela Merkel'in yorum üzerine hararetli bir tartışma sonrasında bütün bunları hatırladım. Şimdi Türkiye'de bildiğiniz gibi Almanya'da ya da başka bir Avrupa ülkesinde şimdiye kadar, farklı kültürleri yaşamak ve yan yana gelişmeye çok kültürlü bir toplum edilip, tüm tartışmalıdır gerçekten. Avrupalıların hiç Müslümanlar ve Avrupa'nın diğer kültürlerle memnuniyetle olup olmadığı tartışmalıdır. Evet, biz tüm bunları tartışabilirsiniz. Ama nasıl hakkında aynada kendi gözlerinin içine bakarak ve kendimizi aynı soruları sorarak?

Neredeyse yarım yüzyıl önce, binlerce ve hiç görmediğimiz ya da Avrupa'nın kalbi olan Türkiye'de büyük bir şehirde yaşayan binlerce Türk gönderilen, ve sadece onları Türkiye'ye geri sıcak para göndermesi bekleniyor. Bu insanlar - Onlar ve İstanbul ya da İzmir'e taşınmış olsa bile şimdi yaptığı gibi, büyük ihtimalle, orada hem kendi gettolarında yaratacaktır ciddi kültür şoku yaşamış olabilir - derin, derin kültür şoku sırasında felç olmuştur Hollanda, Almanya, İsviçre ve benzeri yaşayan. biz anlamak ve onların ağrı ve acı hafifletmek şey yaptım mı? Yaptığımız bütün sürekli insanların bu grubun içine şoven duygu ve düşünceleri pompa oldu.

Almanya'daki Türklerin entegrasyon sorunu, ya da herhangi bir yerde Avrupa'da, sadece Almanlar ya da Avrupalıların sorun olmaz. O da biz Avrupa parlamentolarında Türk milletvekilleri için de geçerli olduğunu görmek gibi bir kişi çok iyi bir Türk ve Müslüman ve mükemmel aynı zamanda Avrupa toplumuna entegre olabilir, hiç tahmin etmezdim vatan, Türklerin yarattığı bir sorundur.

Benim sütunun mekan ve burada bitirme ben bir cümle içinde özetlemek gerekirse, o da şudur: Türk resmi ve gayri resmi yaklaşım, AB için aday olduğunu ve teşvik eden bir ülkenin bir yaklaşım olamaz Türkler gurbetçi bu insanlara değil onlar biz onlara yaşama ve kendilerini oluşturulan cezaevlerinde ölmeye mahkum beri, insan haklarının çok fikrine karşı kendisi yaşayan toplumların entegre!


mobilya oturma grubu |
mobilya oturma grupları |
mobilya resimleri |
mobilya sanayi |
mobliya sanayi sitesi |
mobilya sandalye |
mobliya satış |
mobilya sehpa |
mobilya sektörü |
mobilya siteler |
mobilya siteleri |
mobilya takımı |
mobilya takımları |
mobilya tasarım |
mobilya tekstil |
mobilya tepe |
mobilya ürünleri |
mobilya ve dekorasyon |
mobilya yatak |
mobilya yatak odası takımları |
modern kanepe |
modern mobilya |
modern oturma grubu |
modern sehpa |
modern yatak odası |
modüler genç yatak odası |
modüler genç odası |
modüler mobilya |
modüler yatak odası |
mobdi mobilya |
mutfak mobilya |
mutfak mobilyası |
mutfak oturma |
mutfak oturma grubu |
mutfak takımı |
ofis oturma |
orta sehpa |
ortopedik yatak |
oturma grubu fiyatları |
oturma grubu modelleri |

YİNE BİRİLERİ KENDİ ÇAPLARINA GÖRE SAÇMALIYOR.

"Bu dört yıl oldu!" Hosrof Dink ağladı. "Adalet zincirleri var!" Rakel Dink'in kısa tepkiydi. Delal, geç Hrant Dink'in genç kızı, ancak gözyaşlarını gizlemek olabilir.


"Zincirlerinde adalet" arkadaşları ve meslektaşları, Hrant Dink sevdiklerinin, bizim zaman yaklaşık dört yıllık borç var - belki de hiç anlamlı bir şekilde geri verilecek. kim Türkiye'de benzer trajediler yaşadı olanlar, insanların hayatları üzerinden bir gölge düşüren suçları nedeniyle, sonunda onların sessiz karamsarlık içinde doğru olduğu kanıtlanmıştır olabilir.
Ben İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi oturumları bu kez İnsan Hakları Avrupa Mahkemesi (AİHM) tarafından yıkıcı kararın ardından devam nasıl gözlemlemek, 15 kez, Pazartesi günü adliyeye tekrar hangi bir ay önce oybirliğiyle İnsan Hakları Avrupa Sözleşmesi'nin 2. maddesinin ihlal olduğunu hüküm "yaşama hakkı", "etkili bir çare" (Madde 13) hakkı ifadesi "(Madde 10) ve" özgürlüğü.

Mahkeme dedi ki: "Bir yargı kararı cinayeti önleme yetkisi düzenlenen yüksek-up yetkilileri, astsubay ilgili bilgiler gönderilir olmamıza rağmen pasif kaldı neden soru ile ilgili ulaşmış değildi. Bu olayda delil temin edilmişti zaman gerekli önlemleri almak sorumluluk bariz ihmal gösteriyor. "

"Apaçık ihmal ..." Ne gerçeği hatta bunun ötesinde olduğunu maruz İstanbul Adliyesi'nde ortaya çıktı.

Biz Dink'in 24 Şubat 2004 (suikastten üç yıl önce) tarihinde İstanbul Valiliği çağrılır olduğunu biliyorlar. Vali Yardımcısı ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), iki isimsiz yetkililerinin varlığında, onun madde (ifşa olduğu "uyarısında bulundu" olduğunu bir bayan pilot ve onun ilk aşamalarında, Sabiha Gökçen de cumhuriyetin ulusal bir kahraman aslında bir Ermeni yetim olduğunu, kitlesel sürgün bir kurtulan) "halkın tepkisine." neden olabilir

mahkemeye MİT resmi yanıtı olumlu oldu. O Dink onu ve onun kağıt, Agos karşı olası bir kitle öfke "hatırlattı" olduğunu itiraf etti.

Bu bilgi sadece, AİHM'nin mahkumiyet doğruladı ancak ihmal yeni bir düzeyi zaten var olan kaygı uyandırmaktadır, bir mezarda kaçınılmaz inanç (ve örgütlü) suç olma gerçeğine rağmen. bize o bırakalım.

bir hikaye öncesinde doğruculuk hangi teyit edilmiş olacak ziyareti, - 21 Nisan 2004 yılında, Hürriyet günlük bir "muhbir" tarzında yazılmış - Dink ve Agos açığa onlar yayılıyor sanki ulusal bir kahraman hakkında "yalan" . Yaygın olarak 22 Nisan'da medya tarafından yayımlanan üst askeri komuta tarafından yazılmış bir tehdit açıklamada, izledi. Askeri komuta "bu tartışma böyle bir sembol açmak için milli birlik ve kamu düzenine karşı bir suçtur." Anlattı Üç gün sonra, Dink "Kesip" için devletin üç temsilcileri tarafından "kibarca" uyarısında bulundu edildiğini, veya ...

Kalan bir kampanya, histeri, nefret, taciz ve birbiri ardına karakter suikastı bir hikaye. cinayet yol yolda Stones on yedi yaşındaki vurdu ona kadar, her hafta, tek tek yerleştirilir ediliyordu.

Yüksek Mahkeme tarafından karar mahkeme çocuk için, cinayette tetikçi itiraf, Ogün Samast ve deneme taşımaktır. Nedeni, suçun zaman on yedi olmasıdır. Avukatı bir süre önce değiştirilen Terörle Mücadele Kanunu anılacaktır. Değişiklikler, ancak taş-Kürt çocuklar atmak için ceza hafifletilmesi niyeti yoktu hakimler bile Samast uygulanan sonuca ulaştı. Avukatı o, yakında çıkacak onun suç için ceza yedi veya sekiz yılı geçemez, çocuk suçları için yasa değişikliği uygulanırsa bekliyor.

"Katiller haline bebekler döndü karanlık sorgulama olmadan, herhangi bir yerde can't get, kardeşlerim!" Yaklaşık dört yıl önce cenaze sırasında Rakel Dink, Hrant'ın dul eşi ve umutsuz çağrı oldu. Şimdi, bir vicdan ile herkesin "bir çocuk haline katilin dönüm" açıkça yer alıyor ve adalet için çağrı zor kabul eder.

Öte yandan, hatta Dink'in avukatlarından bazıları tarafından paylaşılan argüman, onun suç ortağı tarafından kendisine yerleştirilen basınç ortadan kalkar, çünkü Samast şu andan itibaren daha "güvenli ve açık" hissedebilirsiniz olmasıdır. Bu argümanı "Bu umutsuz deneme çok iyi bir suç için küçük bir ceza ile sona erecek ve bu kim devletin karanlık şubeleri tutulmuştu içinde belirlemek mümkün olacak." Diğer hukukçular 'görünümü ile karşılık olduğunu

Bu arada, "etkin bir yargı yoluna hakkı" üzerine AİHM iktidar değil, aynı zamanda, bir gerçeği ifade olarak kalır, bu durum sona erecek yere kehanet olabileceği - karanlıkta.


konfor kanepe |
konfor mobilya |
konfor yatak odası |
köşe kanepe |
köşe koltuk |
köşe koltuk takımı |
köşe oturma grubu |
köşe takımı |
ladin kanepe |
lcd sehpa |
masa mobilya |
masa sehpa |
masko mobilya |
merinos baza |
merinos kanepe |
merinos mobilya |
merinos oturma grubu |
metal sehpa |
mobilya aksesuar |
mobilya aksesuarları |
mobilya bakımı |
mobilya baza |
mobilya cam |
mobilyacom |
mobilya firmaları |
mobilya fiyat |
mobilya fiyatları |
mobilya fuar |
mobilya fuarı |
mobilya genç odaları |
mobilya genç odası |
mobilya grubu |
mobilya imalat |
mobilya istanbul |
mobilya kanepe |
mobilya koltuk |
mobilya koltuk takımı |
mobilya mağazaları |
mobilya modelleri |
mobilya oturma |

TÜRKİYE'NİN DOĞUSUNDA VE BATISINDAKİ ÜLKELERDE NELER OLUP BİTİYOR.

yerçekimi dünyanın ekonomik merkezinin doğuya doğru hareket ediyor. Çin ve Hindistan'ın hâkim olduğu ülke, mikroekonomik göstergeler de için değil, küresel üretim ve finans ve ticaret dengeleri gibi makroekonomik göstergeler değil sadece çok büyük önem olmuştur.


Ancak, tüm sistem için önemli sosyo-ekonomik riskler getiren uzun vadeli iç istikrarı, korunması garanti büyük ölçekli eksikliği siyasi kurumların bu Doğu ülkeleri. kimse bu Doğu güçleri arasında Rusya içeriyorsa, o zaman dünyanın merkezi artık Asya'ya yer olduğunu inkar etmek imkansız hale gelir.
Doğu siyasi ölçeklerde eşit ağırlık vermez Ancak, ne ekonomik olarak doğru olduğunu, bu nedenle siyasi değildir. Doğu ve Batı ekonomileri arasındaki karşılıklı bağımlılık nedeniyle, tek bir kriz de başka bir kriz. Bu yüzden küresel ekonomik sistemin ana aktörleri düzeni ve ortak sorunları hakkında konuşmak için ortak çareler birbirlerini ikna etmeye çalışıyor yılında G-20 gibi platformlarda yer, koyduk nedenidir. ülkelerin aslında onların sorunlarını çözmek için ve bazen çelişkili farklı yöntemler tercih ilgili olarak koordine eylemler, finansal krizlerin bir çıkış yolu bulmaya ihtiyaç vardır.

ekonomik alanda ortak hareket yeterli olmaması için ana sebebi bu eylemleri koordine siyasi kurumların olmayışıdır. devletler birbirlerine, sırayla, içinde her ekonomik aktör eşit temsil edilmeyen siyasi ve askeri baskı mekanizmaları, dönüp kendi ekonomik çıkarlarını tatmin etmek için ikna yönetmek zaman. Örnek olarak, Çin, Hindistan ve Rusya NATO değildir; ne de Hindistan, Brezilya, Malezya ve Endonezya BM Güvenlik Konseyi'nde bir koltuk tutun yapmak; Çin asla dünyanın herhangi bir bölgesinde ikili sorunların çözümü için bir arabulucu bir rol oynamaktadır; Rusya başkaları bunu istemiyor çünkü Kafkasya'daki arabuluculuk yapar; ve ABD'nin İsrail-Filistin çatışmasının bir aracı olmaya devam ettiğini hemen hemen aynı sebebidir. AB bunun yerine siyasi ortak eylemler donatı, üye devletlerin birbirleri ile rekabet etmek için tercih uluslararası sistemde bir siyasi lider rolü oynaması ve yapamaz kalır.

Siyasi ve askeri krizler kaçınılmaz olduğunda bir ekonomik kriz yıkım tüm dünya. uluslararası siyaset sahnesine küresel siyasi kuruluşlar eşit temsilini sağlamak için reforme olsaydı karşılıklı bağımlılık kuralları, diğer bir deyişle göre düzenlenmiş olsaydı, muhtemelen bu krizleri önlemek için daha kolay olacaktır. Yine de, kim Doğu doğru hareket ekonomik merkezi alamamak edilenlerin durdurmak değilse Doğu doğru hareket, siyasi merkezi gecikme belirlenir. ekonomik bir Doğu'da iken Ancak, sürece ağırlık siyasi merkezi boşuna bir çaba olacaktır mevcut siyasi ve ekonomik krize bir çözüm bulmak için çalışırken, Batı kalır gibi.

mevcut kurumlar içinde Doğu'nun siyasi ağırlık artışı ile birlikte Batı'nın ekonomik ağırlığının artması, kaçınılmaz. Bu bağlamda, bu iki bölgelerinin ortasında bulunan ülkeler için daha büyük bir rol sağlamak için gerekli olacaktır. AB, istediği sürece karşı koyabilir, ama Türkiye önemli bölgesel güçlerinden biri olduğu gerçeğini değiştiremez. Türkiye'nin AB üyeliğiyle kesinlikle yeni genel yapılandırma oluşturmanıza yardımcı olacaktır. ABD, Rusya ve hatta Çin'in önemini fark etmiş bu "arada" ülkeler. Anlamak zordur siyaset bilimi ve ekonomi doğduğu yerdir Avrupa, bunun farkında edemiyor nasıl.


istikbal koltuk takımı |
istikbal mobilya |
istikbal oturma |
istikbal oturma grubu |
istikbal yatak odası |
istikbal yatak odası takımları |
italyan mobilya |
italyan yatak odası |
kanepe |
kanepe çeşitleri |
kanepe fiyat |
kanepe fiyatları |
kanepe koltuk |
kanepe modelleri |
kanepe oturma grubu |
kanepeler |
kayseri mobilya |
kelebek genç odası |
kelebek mobilya |
kilim kanepe |
kilim mobilya |
klasik koltuk takımı |
klasik mobilya |
koltuk çekyat |
koltuk fiyatları |
koltuk kanepe |
koltuk mobilya |
koltuk modelleri |
koltuk ofis |
koltuk resimleri |
koltuk takımı |
koltuk takımı ankara |
koltuk takımı fiyatları |
koltuk takımı modelleri |
koltuk takımları |
koltuk tasarım |
koltuk ve kanepe |
koltuk yatak |
koltuk takımı |
koltuk takımları |

BAŞBAKAN ERDOĞAN CUMHURİYET KIRILGANLARIN DEĞİL TÜM ULUSUNDUR DİYOR

Cumhuriyet değil kırılgan, tüm ulusundur, Başbakan Erdoğan diyor


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dün yaptığı iktidardaki Adalet ve Kalkınma Partisi meclis grubu toplantısında konuştu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, inandığı gibi Türkiye Cumhuriyeti "kırılgan" ya da "zayıf" değildir bu yana asılsız endişeler cumhuriyeti yok etmek ya da laik kimlik, bazı argümanlar aksine, aşındırmak mümkün olmayacağını belirtti. O Türkiye'de belli bir kesimi cumhuriyetin tehlikede olacağını ve Türkiye'nin her zaman olduğu Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) demokratikleşme yönünde bir adım atmak için hamle bölünecek savunuyor şikayet etti.


o Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Meclis milletvekilleri ele Onun sözleri Salı günü geldi. "Onlar TRT 6 [Türkiye'nin ilk 24 saat Kürtçe TV kanalı] ile aynı şeyi yaptı. Peki ne oldu? biz bölünmüş mıydı? AK Parti temelsiz kaygılar fazla dikkat. Biz ve bazı yasakları ortadan diğerleri kaldırmaya devam ediyoruz. Tüm ulusun daha belirli bir grup tarafından oluşturulan endişeleri hak olmadan olduğunu gördü. Cumhuriyet bu kadar zayıf değildir. Cumhuriyet olarak onlar iman kadar kırılgan değildir. Onu tarihinde derin kökleri vardır. statükoyu koruma ve değişime karşı ve ısrar yasakları cumhuriyet ve aziz millete yapılacak en kötü haksızlık olurdu, "Erdoğan belirtti.

Başbakan cumhuriyet olarak biri olarak inansın kırılgan değildir ve insanların belirli bir grup değil, bütün milletindir söyleyerek bu AK Parti cumhuriyet yok etmeye çalışıyordu argümanlar reddetti

O örtülü üniversite kampüslerinde türban kullanımı ile ilgili tartışmalı yasağın kaldırılması Türkiye Cumhuriyeti'nin laik kimliğini zarar edeceğini yaygın argüman atıfta bulundu. Argümanı açıkça Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya Anayasa Mahkemesi geçen hafta ses verildi. Hangi o siyasi partilere karşı "eylem" almak için tehdit son derece tartışmalı açıklamada başörtüsü yasağına karşı gösterdiği çabaları söyledi. başörtüsü kullanılması 1997 post-modern darbesinden sonra üniversitelerde yasaklandı. Türkiye'nin askeri ve yüksek yargının türban cumhuriyetin laik kimliği için bir tehlike teşkil inanıyoruz.

Başsavcılık açıklamada AK Parti'nin üniversitelerde başörtüsü yasağını kaldırmak için bir uzlaşma aramak amacıyla Meclis'te muhalefet partileri ziyaret ödüyordu bir zamanda geldi. Yalçınkaya göre, üniversitelerde başörtüsü serbest kullanım laikliği zedeleyecek. O da örtük bir ile üniversite kampüslerinde Müslüman giysi kullanımına izin vermek için çalışan siyasi partiler tehdit "kapatma davası."

Başbakan da uzun Türkiye Cumhuriyeti "gerçek sahipleri" olarak savundular laik çevrelerin de eleştiri yönetti. O "hiç kimse cumhuriyet sahip başkaları üzerinde üstünlüğü var" dedi.

"Cumhuriyetin ilanından sonra ortaya çıkan ve uzun süre içinde bir sınıfın iddialarının aksine ülkenin tarih ve coğrafya için bir yabancı oldu, cumhuriyet bu milletin tüm unsurları tarafından kurulmuştur. Bu nedenle, cumhuriyetin tek bir daire ya da sınıfa ait değildir. Cumhuriyet, milletin kendisi aittir. Ve sahibi hiç ama millet, "diye sürdürdü.

Türkiye'nin laik uzun onlar gerçek sahipleri ve cumhuriyetin savunucuları olduğunu ve muhafazakar bireylerin cumhuriyetin laik kimliğini zarar çalışmak savundular. İktidardaki AK Parti ve muhafazakar bir siyasi parti olarak tanımlanır rakiplerini bu laik düzen ve Mustafa Kemal Atatürk, modern Türkiye'nin kurucusu ilkelerini aşındırmaya çalıştığını iddia ediyor.

eşarp özgürlük önce Pro-statüko CHP önündeki en büyük engel

Başbakan ayrıca olmanın Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) suçladı statüko ve bireysel hak ve özgürlüklere, onun için, üniversite kampüslerinde başörtüsü yasağının kaldırılması büyük engeldir karşı.

Başbakan yeni hükümetin kampüsünde türban takmasına özgürlüğü de dahil olmak üzere daha geniş özgürlüklere, anayasa değişiklikleri üzerinde durulacak 2011 parlamento seçimlerinden sonra kurulacak "dedi.

"Başörtüsü yasağının kaldırılması önce büyük engel özgürlüklerin karşı duruyor ana muhalefet CHP ve statüko zihniyet olduğunu. O CHP lideri [Kemal Kılıçdaroğlu] bunu çözmek için söz verdi ne zaman sorunun derinleşmesine partisinin katkısı göz ardı etmiştir. Bu CHP, yasaklara savunur özgürlüklere karşı duruyor ve değişime karşı, partinin lideri popülist ve bireysel çabalar aracılığıyla yalnızca geleneksel zihniyet, kendisini kurtulmak mümkün olmayacaktır açıktır, "Erdoğan belirtti.

Başbakanın konuşmasında başörtüsü yasağının kaldırılması yönünde siyasi partiler arasında meclis görüşmelerinin başarısızlıkla karşı sert bir tepki vardı. CHP bu "ön" karşılandı sürece iktidardaki AK Parti ile işbirliği yapmayı reddetti sonra görüşmeler başarısız oldu. Ana muhalefet partisi AK Parti'nin ilk olarak Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ve milletvekili dokunulmazlığı sisteminin kaldırılması için ve yüzde 10 seçim barajını düşürmek kabul gerektiğini söyledi.

Başbakan ayrıca Yalçınkaya anti-başörtüsü bildirimde karşı değil CHP yönetim ateş püskürdü.

Parlamentoda temsil edilen tüm siyasi partilerin CHP dışında, Yalçınkaya'nın açıklamalarına sert tepki evinced. Ana muhalefet partisi üst savcısı olduğunu iddia "işini yapıyor." Ayrıca Erdoğan'ın türban yasağına karşı AK Parti ile işbirliği için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) samimiyet kuşku dile getirdi.

PM HSYK eleştiri reddetti

Erdoğan, AK Parti Hakimler ve Savcılar (HSYK) Yüksek Kurulu'nun yeniden yapılandırılması ile yüksek yargı üzerindeki kontrolünü güçlendirdi ki montaj eleştirilerini reddetti. Kurulu bir 12 Eylül halkoyuna sunulan 26 maddelik anayasa değişikliği paketinin onaylanması sonrasında son zamanlarda yeniden yapılandırılmıştır. Paket kurulu yapısındaki derin bir değişim öngörülmüştür. değişiklikleriyle, HSYK kurulu üye sayısı yedi 22 yükseldi.

başbakan, daha bağımsız bir yargı için hükümetin adım Türkiye'de düzeyde eleştiri büyüyen demokrasi rahatsız çevreler göre. "İlk defa her zamankinden fazla 10.000 hakim ve savcıların özgürce, demokratik bir atmosferde [HSYK seçimlerine] oy. Herkes bu 'yargının siyasallaşması' arayabilir miyim? Demokrasi Türkiye'ye geldi, ancak onlar hala bunun farkında değiller "dedi.

Şanlıurfa'da da başka bir AK Parti milletvekili Sebahattin Cevheri, parti çıkmak ise arada, bağımsız Şanlıurfa Milletvekili Seyit Eyyüpoğlu, AK Parti katıldı. İktidar partisi şu anda parlamentoda 336 sandalyesi bulunuyor


genç istikbal |
genç kız odası |
genç mobilya |
genç mobilyası |
genç odaları |
genç odası |
genç odası ankara |
genç odası com |
genç odası dekorasyonu |
genç odası fiyatları |
genç odası mobilya |
genç odası mobilyaları |
genç odası mobilyası |
genç odası modelleri |
genç odası resimleri |
genç odası takım |
genç odası takımları |
genç odası tasarım |
genç odası tasarımları |
genç yatak |
genç yatak odası |
genç odası |
genç odası takımları |
hazır mobilya |
idaş baza |
ihracat mobilya |
ikea mobilya |
ikili kanepe |
inegöl mobilya |
ipek genç odası |
ipek kanepe |
ipek mobilya |
ist mobilya |
istanbul koltuk |
istikbal baza |
istikbal bebek odası |
istikbal çocuk odası |
istikbal genç odası |
istikbal kanepe |
istikbal koltuk |

ÖN İNCELEMELERDE TÜRK UFKUNUN DİĞER IRKLARA GÖRE GENİŞ OLDUĞU TESPİT EDİLDİ.

Türk İnceleme, akademik ve genel tüketici pazarlarının kesiştiği pozisyonları kendisi için dünya meselelerinde artan önemi nedeniyle, Türkiye'deki iç sorunları ve Türk yaklaşımını anlamakta artan küresel faiz karşılamak için yayın hayatına başlamış bir iki ayda bir dergi Türkiye'de sadece kendi bölgesinde değil, aynı zamanda dünya çapında etkisi.
Derginin 128 sayfalık ilk sayısında ama dün gazete bayilerinden de raflardaki yerini aldı zaten danışmalar için önce bir kaç ay yayımlanan onun sıfır sayısından sonra özellikle yoğun çabalar sonucunda dünyada kayda değer bir ilgi ile görüştü Türk ve yabancı uzmanlar. Genel Yayın Yönetmeni de Kerim Balcı onlar "fikirlerin yaratıldığı yerlerdir yayının ilk yılı sonuna kadar yurt dışından 3.000 baskı abonelikleri ulaşmak ve ABD ve Avrupa, diyor öncelikle bir varlığa sahip aramak amacı diyor ve gelişti. "

Zaman'a verdiği röportajda, Balcı hedeflerini ve ne Türk İnceleme kendi editoryal yaklaşım ve yayın kalitesi ile dolduracak bir boşluk tür açıkladı.

"Bu bir akademik ve gazetecilik yaklaşımlar karışımı ile bir inceleme dergidir. Bu yüzden, biz siyasi ve ekonomik gelişmeler, Türkiye'nin içinde ve yurt dışında biz yayınlamak her konuda bir inceleme ile okurlarımıza sağlayacak, ülkenin hafıza "o ve Türkiye'de bir ilk olacak ki gerektiğini sözlerine ekledi" "gelecekte. onlar tam bir akademik ya da gazetecilik yaklaşımı tercih etmedi neden açıklanması, onların ihtiyaçlarını kendi meslekleri egzersiz geleneksel yollarla uyum yoksa ne bilim, ne de gazeteciler de gelecekte üzerinde çalıştım gerekçesiyle korumak mümkün olacağını savundu post-modern dönemin. "Akademik formasyonu artık dünya değişiyor. Akademik artık o bir gazete ya da tartışma bir TV istasyonu için yazmaz eğer entelektüel hayatta bir alan bulabilirsiniz. Ben bir ekrana sahip post-modern çağın bir gereği olduğunu düşünüyorum. Aynı şekilde, TV'ler getirdiği zorluklar, internet haber portalları ve blogları görmezden ve geleneksel yöntemlerle da yok olacaktır kendi gazetelerini yayımlamaya çalışıyorum gazeteciler. Benim için geleceğin entelektüel profil yarı ve yarı gazetecilik insanlar, Türk Gözden Geçirme için yazmak olanlar tam gibi akademik, "diye kaydetti.


hem akademik ve gazetecilik yaklaşımlar harmanlayan TR Türkiye'nin iç sorunları derinlemesine analiz ve dünya işlerinin Türk yorumuyla okuyucularına sunuyor. Kerim Balcı (ilave)

Balcı bunlar TR de yapmak amacı özetliyor "doğru ve güçlü okuyuculara ulaşmak için doğru ve güçlü yazarlar için bir mekan haline gelmiştir." Bu amaç üzerinde özenle hazırlayarak, o daha bir paradigma neden olacaktır etkili makaleler istiyorum savundu Derginin sayfalarında görünmesini kayması. "Örneğin [Samuel] Huntington yazdığım yazıdan alalım:" Clash 1993 yılında Dışişleri dergide yayımlandı Medeniyetleri "nin. Söz konusu makale bize tartışma 15 yıl neden ve paradigma değişti. Batı'da bilim adamları hala onunla ilgileniyor. Başka bir örnek [Francis] Fukuyama's "Tarih ve Last Man The End of" dir. İlk kez de bir makale olarak yayımlandı. Ben Türk siyaset ve uluslararası konulara yaklaşım algısı üzerindeki paradigma değişecek benzeri eşyalar sıra Türk Dergisi'nde yayımlanan olmak istiyorum "dedi.

Balcı ayrıca amaçlarından biri aydınların tüm dünyaya parlak Türk akademisyenler ve gazeteciler tanıtmak olduğunu savundu. Onun için, bu çok yetenekli Türk vatandaşları şu anda çok az, çünkü şimdiye kadar onlar bir, iyi eğitimli ve uluslararası alıcı kitleye hitap etmek için fırsat değildi bilinmektedir. "Son 20 yılda, Türkiye'nin ancak büyük beyinler kadar getirdi onlar bilinmemektedir. Biz de dünya çapında profesyoneller onları ortaya çıkarmak için bir platform olmayı hedefliyoruz. Biz dünyaya kendi alanlarında uzmanlıklarını kanıtlayan Türk İnceleme kendi makaleler uzmanlar için dikkat çekici bir referans olacak bir düzeye ulaşmak istiyorum, "diye faiz olarak beklentilerin çok ötesinde bir günlüğe ilgi olabileceğini vurguladı açıkladı uluslararası konularda Türkiye ve Türk yaklaşımını anlamakta dünya çapında otoriteler bir çok şaşırttı. "sıfır sorun ve maksimum ticaret" stratejisi ve hızla büyüyen ekonomisi benimsemiştir Türkiye'nin reenergized dış politikası, özellikle son on yılda daha iyice ülke incelemek için pek çok akademisyen ve gözlemci ikna de vardır. Devam son beş yıldır Avrupa Birliği ile katılım müzakereleri, Türkiye'nin de 2008 yılı sonlarında iki yıl için BM Güvenlik Konseyi'ne seçildi. Tüm komşuları ve Suriye, Libya ve Rusya da dahil olmak üzere bunların sayısı ile karşılıklı olarak kaldırdı vize ile ilişkilerini geliştirdi. Ayrıca, ekonomisi 2002 ve 2009 yılları arasında 4 üzerinden ortalama yüzde büyümüştür, bu yılın ilk yarısında da yüzde 11 büyüme ile bu ekonomik başarıya imza attılar.

İkinci konu Türkiye-AB ilişkileri olmak

kapak hikayeler Dergi, uzman bir yuvarlak masa toplantısında belli bir konuyu tartışacağız tartışmalar düzenleyecek. İlk sayının kapak hikayesi daha ezici bir çoğunlukla anayasa değişiklikleri bir dizi onaylı geçen ay yapılan referandum sonuçları vardı. İlk kapak için toplantı farklı ideolojiler ve yaklaşımların temsilcileri katıldı. onları ana muhalefetteki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Mehmet Sevigen, Kürt aydını Ümit Fırat, sosyolog Fatma Karabıyık Barbarosoğlu, Türk-Ermeni yazar ve Taraf Gazetesi yazarı Markar Esayan ve Aksiyon haftalık haber dergisi direktörü Bülent Korucu de vardı. Balcı hep bu çoğulcu bir yaklaşımı korumak ve gelecekte de kendi kapak hikayeler için onlar olacak konularda farklı fikirler her türlü yansıtmak deneyin "dedi. O da ikinci sayısı için kapak hikayesi Türkiye-AB ilişkileri ve özellikle 27 üyeli bloğa katılmak için ülkenin teklifiyle ilgili olacağını söyledi. Konu benzer bir yuvarlak masa toplantısında alanında uzman ve akademisyenler lider tarafından ele alınacaktır. İkinci sorun Aralık ayında yayınlanacak zaman, Türkiye, Avrupa Komisyonu'nun 2010 ilerleme raporunda da açığa çıkmış olacak.

kısa bir süre önce Başvurduğu pazar dergi, sorun ilk, üniversiteler olacak 600 önde gelen müzik dünyasının da gönderilir 1300 kütüphaneleri ve Balcı dergi diyor yarım bekliyoruz onlar abone olmak için onları. TR ve dünyanın tüm ülkelerine getirilebilir ayrıca baskı sunan, online abone olmak okuyucuları seçenek. seçmek makale ve röportajlar için: web sitesi şarj ücretsiz görüntülenebilir

çekyat kanepe |
çift kişilik baza |
çilek bebek |
çilek bebek odası |
çilek çocuk odası |
çilek genç odası |
çilek genç odası.com |
çilek mobilya |
çocuk mobilya |
çocuk odası |
çocuk odası aksesuarları |
çocuk odası dekorasyonu |
çocuk odası mobilya |
çocuk odası mobilyaları |
çocuk odası mobilyalası |
çocuk odası modelleri |
çocuk odası resimleri |
çocuk odası süsleri |
çocuk odası takımı |
çocuk odası takımları |
çocuk ve genç odası |
çocuk yatak odası |
dekorasyon |
deri kanepe |
deri koltuk |
deri koltuk takımı |
deri oturma |
deri oturma grubu |
divan kanepe |
doğtaş mobilya |
ergül kanepe |
ev koltuk |
ev mobilya |
fatih mobilya |
ferforje mobilya |
fiyat mobilya |
genç ankara |
genç bebe |
genç bebe mobilya |
genç çocuk |