17 Kasım 2010 Çarşamba

SEÇİMLERE ÜÇ BUÇUK KALA YENİ BİR STRATEJİ GELİŞTİRMEK DE NEREDEN ÇIKTI

gece ay ara seçimlerinde daha önce bu, Sarah Palin sabah 3 kadar kaldı kadar. , Kocası Todd onu takip döner iken o yazdı e-postaları ona üzerinde o kadar, yatak odasında Manhattan oteli onu iPad - teselli kazananları tebrik - kaybedenler için oy onların döküm varken onlar okuma olduğunu bilmek diğerleri onun istediği insanlardan kızı Bristol önce ile "Yıldız akşam" Dancing gör. hayat son onun gibi büyük bir kısmı Palin gün kazanılmış hızla vardı o nüfuzunun hatırlatıcı vardı birlikteydim dolu. televizyon Park Central dürtmek bir sıkmak, ama o başardı stüdyoları Fox O at ensconced zaman ona en vardı geçirdi - o hemen üzerinde chronicled Twitter: "Beautiful" Ayrıca stüdyolarında katkı yapmıştır arkadaşları Fox News Karl Rove, kim serisi vardı TV gerçeklik Palin yeni olmadığını son zamanlarda sorguladı bir İngiliz gazetesi, "Sarah Palin Alaska," layık made-onu görünür Oval Ofis'te. Binanın diğer her birine çarpmak kaçınılmaz olur iki oldu abuzz üzerinden zaman doğmak ne istiyorsunuz. Gevezelik stageside ile bir segment bitmiş an geldi sonra Palin çapa Rove gördüm ve Baier Bret Brit Humeişaretli kopyası "Palin pervane açıkça niyeti yatıştırmak bir Alaska" Aptallar için - yani, bir holding, meslektaşım Fox. Diye güldü kitabın Rove ile resim çekmek için kamera telefon kullanılır onu, hellos ticareti kısa ve ardından yorum daha önceki Rove söz sol stüdyo olmadan.

olacak o ya da olacak değil mi? Palin ailesi dedi onun içinde hala bir dişi olduğunu düşünüyor çalıştırılması için tartışmalar onu ancak Beyaz Saray.
Tabii ki, üzerinde 2 Kasım Fox olma amacı Palin etkilemek için gayretle çalıştı yüzden ara seçimlerinde olduğu için görüş onu paylaşın. O anticlimactic weirdly oldu nihai gün kampanya katılım onu talep edildi işaret eden rakip onu zaman ki. seçimler hafta önce üç ayında, Palin istekleri kampanya ile olan bombardıman, çoğu hesap posta gönderilir kişisel e-. Gün ve böylece annesi şey işlemek isteksiz için Seçim öncesinde on Cuma - oldu Trig, genç oğlu onu Ama var bir endişe verici ama yine de rutin - operasyonu. Süslemek's prosedürü iyi gitti. O akşam, Palin siyasi danışmanı Andrew Davis, yapmak düzenlenmesi için ona Yatan-çekti tüm bir bir Cumartesi açılan adına yılında John Raese, Manchin, popüler vali Joe, West Virginia Senato adayı oldu firar Demokrat aday. Raese eşi Elizabeth, gün Palin kaydetmek için savunma kişisel bir vardı yayınladı.

Sonra, Charleston geldi Palin ve devletin "dağ Mamas" öğütlenen "konak tutmak Manchin," dedi ve Todd öğleden sonra Cumartesi günü New York uçtu için. O sahil oldu Doğu kampanya boyunca davetleri birkaç hala düşünüyor bitti. Biri oldu Çay Partisi senatör adayı tartışmalı bir destek, Del, Hızlı olay Wilmington Christine O'Donnell. -Ilımlı aday daha fazla Palin ciro O'Donnell zafer ilköğretim ona sahip olmuştur katalitik. Daha sonra Palin hazırlık gitmek Wilmington yardımcı O'Donnell onu tartışmaya diğerleri iki ve Scheunemann Randy, yetkili bir danışman. olay oldu Pazar günü "bir cadı için değil kadın ben" olarak ilan kulüpler - Halloween - özellikle Ancak bu ve Palin ihtiyatlı katılmamaya seçildi. Yerine, o Johnson, Woody sahibi harcanan öğleden sonra izlerken takımı kutusunun lüks New York Jets oyundan.

Syracuse Bu arada, haneli kurşun,-vardı, sildim onu Demokrat rakibinin Buerkle Marie kampanya çalışanları için Cumhuriyetçi Kongre adayı Ann çift görünümü bir hale kaldığı Palin yalvarıyor için. komplikasyonlara rağmen önemli lojistik, Palin onları mecbur istedim. Ama Politico hikayesi ("için Next GOP Liderleri: Durdurma Sarah Palin ") ve üzerinde Palin büyüyen fretting operatörler bu alıntı adı açıklanmayan şahıs, suları akan onu vardı popülerlik onu programa aniden geri mücadele için onu bir platform haline geldi izin darmadağın, bölümleri Fox ile . ("Kurulması Bazı içinde kulübün erkek eski-yapmak iyi bir aşağı geri değil gibi aslında ben olmayacak," diye Network Business ilan üzerine Fox.) Seçimleri öncesinde gününde, o zaman bulamadık döngüsü - bu bir kampanya yaptı boyunca robocall o 25 fazla final yalnızca bir kayıt Tom Tancredo, için Çay Partisi lideri yürürlükteki "yıkıcı bir üçüncü aday taraf" hakkında yasadışı göç yaptı ona bir konuşmasında sert valinin Colorado Dick Armey.

geliştikçe bu Tancredo yakın olduğunu anlatmak çok yakın bir yarış oldu Buerkle istiyorsunuz kaybetmek tarafından ise 14, 10 puan, Raese. lehdar, başka bir kader Joe Miller bir - için koşuyordu ABD Senatosu , nemesis Palin bir koltuğa Alaska karşı Lisa Murkowski - şüphe kaldı. Palin ve Delaware, O'Donnell kaybetme yara Parti adayları desteklediği tarafından erken iki destek Çay onu atmış Sharron Açısı yardımcı olarak, Nevada Demokrat Parti Senato korumanız kontrolü. Yine de, bu tahmininde Palin geceydi iyi: onu endorsees çoğunluğu kazandı, Cumhuriyetçiler Evi aldı ve Bristol uyku saat dört veya üç kurtuldu üzerinde oylama yuvarlak bir başka "sonra Yıldız." Dancing With, Palins bir aldı uçuş (ekonomi sınıfı) dışında ticari Kennedy Airport Alaska Wasilla, kadar, başlı geri 3 Kasım sabahı.

Andrew Davis, danışman, kapalı gördüm Palins ve ben Manhattan Midtown sabah kahve daha sonra bunun için bir araya geldi ona. Davis 33 Massachusetts yaşındaki yerli bir milletvekili kampanya yöneticisi zekâlı cana yakın ve hızlı bir George W. Bush ve Dick Cheney ve daha sonra bir muhalefet araştırmacı için 2004 yılında Cumhuriyetçi Parti Ulusal Komitesi yakın at ile Palin çalışmaya başlamadan önce 2008 kampanyası. O ortakları tüm Palin gibi aşırı, üst düzey bir profilin yine de düşük. (New York Times Magazine'in fotoğraf editörleri Davis görüntü bir bulmaya çalışırken olmuştu; güvence verdi. Başarısız beni olur onlar o) Davis ve arkadaşları tanımak beri sorunun bu Wasilla güven bilgilendirir ötesinde dünya ile müzik her Palin Sarah ilgili her yakın 2008 başkanlık kampanyası deneyimi takım dairesel-ateş-. Onun iç daire ve medya shuns ay sürdü süreç, bir istiyorsunuz yetkili konuşmak sonra Palin sadece beni. Onlar açıklamaları iş bile ya da hiyerarşi dünyada olmayan bir içerik için emek - "Hiçbirimiz başlıkları var," dedi Davis - ve nerede yapışkan kariyer kişisel bağlılık bir olan Palin ziyade onun politik daha ilerletmek.

Davis'in temel görevi, bu yıl işlem onay boyunca Palin noktası insan olarak sahip oldu hizmet vermektedir. O aday oldu Cumhuriyetçi) dahil zaferler kazanır kayıp ve 32 karar ile (8 henüz tarafından mama denilen-14 çok grizzly 50 idi zaman şimdi Sayım işlemleri onu ara Karnesi, de. alır's Bazı Palin'in de, gibi durumlarda önemli cesur ve erken idi Nikki Haleyseçecek,-şimdi Güney Carolina valisi. ) Ve yüzyıl daha fazla Diğer alır - (South Carolina ilk Cumhuriyetçi Afrikalı-Amerikalı Scott Tim için gibi bu kongre de Marco Rubio (Senatör Florida gelen ve par ile Palin star GOP yükselen a) - dışında gelen netice olarak çok geç , kendi emelleri belki de için. merkezi döngüsünün kendi Web sayfasında seçim yakın görüntü Komitesi, sıvalı onu Palin Ulusal Cumhuriyetçi dahil komiteleri - ve Cumhuriyetçi adaylar milyon 10 $ daha da yükseltti fazla. çok etkili ve en büyüleyici-alay istifasını olarak vali Palin olduğu ortaya çıktı gibi tartışmalı Sarah, Alaska'nın Cumhuriyetçi Amerika'nın 2012 yılında adayı - ve bu nedenle cumhurbaşkanlığı yarışmacı için uygun bir ona sahip sürünerek başkanlık kampanyası ve 2.008 enkaz arasında.

Bu yüzden bir sonraki hamle ne olacağını görüşmek üzere önümüzdeki günlerde bir asker çağırma orada olacağını ona siyasi danışmanı istedi. Davis güldü ve cevap verdi, "Bu ne olacak değil." Bunların her biri, dedi, sadece gün, bir şekilde her şey Palin Dünya ameliyat onları önünde idi işi olurdu. Ben yüzde 54 ve olumsuz onu görürken bir kuyruklu yüzde 67 olarak onun cumhurbaşkanı olmak vasıfsız gördüm kayıtlı seçmenler arasında Palin favorability sayısı, yüzde 39 olarak gerçekleşmiştir sonucuna üç hafta önce yapılan bir ABC News / Washington Post anketine kadar getirdi. "Bir personel seviyede, hepimiz onu numaraları artırabilirsiniz düşünmeye," dedi Davis. "Bu siyasetin -. Bizim işimiz bu" diye onunla konu tartışıldı Ama basıldığında vardı? "Ben oturup sormak onu gitmiyorum, 'ne onay rating düşünüyorsunuz?' "Dedi Davis. "Ben değilim." Sonra ekledi, "Belki ailesi onu konuştuk" dedi.

"Ben, benim" Sarah Palin başkan ağırlığında çalıştırmak için zaten gibiydi ona söyledim sordu bana gün ne zaman gelecek. "Ben, samimiyetle müzakerelerine iç yapan kulüpler ve ailesi ile benim tartışma sahip olduğunu, çünkü burada benim göz ailesi en önemli." Palin adayları GOP alanına arasında politika anlamlı bir farklılık yoktu orada söylediğin gitti üzerine "ama bu cumhurbaşkanlığı daha's dahası da var aslında" ve masa onun için eşsiz niteliklerini karar getirebilir mi diye değerlendirmek istiyorsunuz içerir.

FEDERAL HÜKUMET BÜTÇE FAZLASI KOŞULUYLA NADİREN KARŞILAŞIYOR.

Biz federal hükümetin bütçe fazlası koştu nadir bir zaman olarak 1990'ların sonlarında geri bak. Biz bu fazlaları hemen hemen herkes için bir sürpriz olarak geldiğini unutma eğilimindeyiz.
Ayrıntı Bu Resmi

Alice Rivlin ve Pete Domenici bütçe açığını azaltmak için nasıl fikirleri sunulan iki partili bir görev gücü açtı.

Obama Eksikliği Panel Yarışması alır bazıları (17 Kasım 2010)
Economix Blog: Eksikliği yakın Vergi Soda (16 Kasım 2010)
1998 gibi geç olarak, Kongre Bütçe Ofisi 1999 için bütçe açığı tahmin edilmiştir. Aslında, Washington yıllardır fazlası beş büyük koştu onun.

Ne oldu? tüm, ekonomik büyüme üzerinde. Ve mevcut sorunlara cevap büyük bir parçası olabilir.

Evet, hükümetin 1990 oldu daha fazla mali açıdan muhafazakar olarak. Hem Başkan George HW Bush (kim kredi get enough etmez) ve Başkanı Bill Clinton, Kongre ile çalışan, açıkları 1980'lerde saldırı yükseltilmiş vergiler.

Ama bu vergi artışı takip nedenle fazlaları önemli ikinci en edildi. En önemli beklenen hızla başka bir şey değildi büyüdü gerçeği ekonomi. Hızlı büyüme gelirler itti yukarı akışı içine gelir vergisi daha fazla neden Hazine.

Bugünün başgösteren açıklarının büyüme vardır neredeyse kesin olan sadece kapalı olması büyük de. Baby boom kuşak ve büyük, çok nemli artış Medicare maliyetleri dik de olabilir devam etmek. Henüz büyüme farkı olabilir muazzam hala yapmak bir.

- Nokta daha hızlı adil olmak, kolay feat yıllarda - iki yanında üzerinden daha tahminlerini her yıl yüzde Eğer ekonomi büyüdü yarısı tek bir ülke merkezli görünür şimdi olurdu yapmak kabaca daha 40-açığı yüzde 50 daha az kesme o veri bütçe okuma benim kadar ekonomistler Alan Auerbach ve William Gale.

anlamına gelecektir için ne bu anlamda somut için bir olsun, çevrimiçi Times oynatabilir çevresinde açığı bulmaca. O 2030 soruyor yıl 1400000000000 $ olarak yıllık harcama kesintileri ve vergi artışları neredeyse seni bulmak. beklenen ise daha yarım puan daha hızlı büyüme bir edildi, gerekli tasarruf milyar olurdu 700 $ yerine damla az. Bu seçimler demek çok daha az acı olur keser olmak onlar vergi artışları ya da Medicare.

açığı kesmek Yani belki tek iyi yolu herhangi bir açığı kesme planı da ekonomik büyüme kesmiyor emin olmaktır. İdeal olarak, büyüme kalkacaktır.

bu yüzden ana yolu iki tanesi var. İlk olarak, hızla çok harcama ve kesim vergi çökme yükselterek ekonomik olmamalıdır dalma başka içine kendimizi geri. Başkan Franklin Roosevelt yapılan bu hata 1937 yılında, ve seferberlik harcamaları geri almak hata bu kez savaş güvenmek mümkün olmayacaktır ülke olacak) umut (bir.

dönemde kısa, daha fazla olmalıdır harcama aslında. "Bazı siyasetçiler ve ekonomistler seçim sunmak yanlış: işsizliği azaltmak veya borç stabilize, "yeni savunuyor bir iki partili açığı plan hafta son olacaktır gelmek çıkış planı gibi ikinci serbest Çarşamba. Olarak Alice Rivlin, planı ile bir yazı nezaret Demokrat Pete DomeniciBiz yapabilirsiniz hem ": Bu, bir koyun, Cumhuriyet. Koşmak kısa insanların ceplerinde olabilir koymak para ve çalıştırmak uzun Döşeme hükümet harcamaları. ".

Plan milyar 650 tatil için işçi ve işveren maliyet vergi yıllık bordro 1 $ aramaları için. Ama yıl dolar yüzlerce milyarlarca olacak keser hatırlıyorum olan bir açığı gerekli iken zaman bir toplamı. olarak, ya da daha fazla harcama yollar ve köprüler - Göreli bir bordro, için bu kesim vergi tatil Başkan Obama iyilik - hatadır bir yuvarlama. Ve tabii ki, yararları kendi var onun işe koyarak daha geri.

Uzun vadede: Daha yıl sonraki çift daha önemli bir pro-büyüme stratejisinin ikinci kısmıdır. İyi bir açığı planı basitçe ucunda yıl boyunca-the-board kesim yapmaz. Ekonomik büyümenin teşvik olmayan programlar ve artar nispeten yapmak o birkaç finansmanı için fon kesintileri. Aynı şekilde, büyüme ve kesim bunu bu teşvik net bir kayıt yok vergi oranları yükseltir.

o ekonomisi büyük yardımcı olur, ne olursa olsun bu görevi değil, fikir kolay bir savunucuları, çünkü onların bu lobiciler kaçınılmaz iddia ediyor. Sadece ekonomi sübvansiyonlar de çiftlik bakmak Amerikalı için çok önemli sözde, bir tarım için form refah. Ya da Cumhurbaşkanı bakmak George W. Bush 'unsattığı için ekonomik bir iksir 's vergi sonra, parçalanmış, II Savaşı Dünya büyüme beri öncesi on yavaş takibe tarafından.

üzerinden geçen hafta her dışarı gelmiş önerileri iki partili açığının büyümesi odaklanan ekonomik oldukça değil, yeterince iyi ama, iş iyi güzel bir. Domenici-Rivlin plan ve - her iki tekliflerin en yanlısı büyüme parçası tek gelen Erskine Bowles ve Alan Simpson - reformu vergi vurgu onların.

Bugünün vergi kodu kesintiler, krediler ve kuvvet daha fazla bir vergi faturası büyük önlemek için çalışıyoruz onların davranış ve atık saatini değiştirmek için bu boşlukların bir çalılık olan. Daha az kesinti ve daha düşük fiyatları ile vergi kodu -, net olarak, bir vergi indirimi olarak aynı şey değildir - bunun yerine mümkün olduğunca verimli olarak varlık üzerine işletmeler ve hane odak izin verir. Potansiyeli daha az götürmek istiyorsunuz bir vergi indirimi hak kazanmak için yetenek ve daha kararlar götürmek istiyorsunuz iyi para kazanmak için.

reform ötesinde vergi, hem açık büyüme gelecek kurşun olacak yatırım planları yapan önemi söz. Özellikle, Bowles-Simpson plan federal yavaş yavaş 15-cent-a-galon artış bir görüşme için benzin vergi projeleri diğer ve ödemek için otoyol, toplu taşıma. Bilim plan ve öncelik eğitime hükümeti de çağırıyorum.

Bu büyümeyi teşvik için en iyi yollardan arasında açık bulunmaktadır. Amerika Birleşik Devletleri yüzyılda yaratılan dünyanın en müreffeh bir ekonomiye son ölçmek büyük ülke, çünkü eğitimli öyleydi dünyanın en. O artık yok. Federal bilim dolar, bu arada, neden tıbbi buluşlar sayısız yaratılış kıtalararası demiryolu, havayolu endüstrisi, mikroçip, kişisel bilgisayar, İnternet ve. Henüz bilim finansman biterse para uyarıcı olduğu gibi planlanan düşüş.

Ne yazık ki, planları daha ki eğitim ve bilim önemli olduğunu söyleyerek daha spesifik alamadım. ya planında özel yatırımlar için sadece bağımsız para gaz vergi ile finanse edilen altyapı fonudur. Ve gerçekçi bir gelecek Kongre savurgan harcamaları önlemek ve büyümeyi öncelik exhorting o siyasi Medicare canlandırmaya bulacaksınız için exhorting olarak başarı hakkında kadar şansı vardır.

İki partili açığı grup kaprisleri ötesine tartışma taşımak için başlangıç için kredi bir çok hak ediyor. biz açığı kesim kesim yapma hakkında sadece olmadığını hatırlıyorum emin: bir adım daha onlar bile alabilir yoktur.



m1 |
m2 |
m3 |
m4 |
m5 |
m6 |
m7 |
m8 |
m9 |
m10 |
m11 |
m12 |
m13 |
m14 |
m15 |
m16 |
m17 |
m18 |
m19 |
m20 |
m21 |
m22 |
m23 |
m24 |

ÇİN HÜKUMETİ PAMUK VE GIDA FİYATLARINI DÜZENLEMEK İÇİN KOTA KOYDU.

Çin hükümeti, gıda ve pamuk geniş bir yelpazede için fiyat artışları sınırlamak için güçlü önlemler alacağını ve bunun kendisi için fiyatlar şimdiden düzenlenir yakıt ek malzemeleri, dağıtacağı Çarşamba günü yapılan duyuruda, enflasyonun beklenmedik bir ivme karşısında .

New York Times
Çin'de tüketim malları Yüksek maliyet ve gıda ve enerji büyük ölçüde sınırlı olan hükümet politika yapıcıları bu şekilde devam etmek istiyorum.

Daha önce üzerinde her türlü tüketici yıl Ekim daha yüksek fiyatlar yüzde 4.4 idi, Bureau of Statistics Ulusal hafta açıklandı son. ve enerji gıda Kaldır tüketici fiyat endeksi, ve her şey için fiyatları hükümet göre, bir önceki yıla kıyasla yüzde 1,3 ayaktaydık.

Gıda ve enerji Fiyatların yükselmesi küresel bir sorun vardır. Ama özellikle bu ihtiyaçlar hane gelirlerinin çok daha büyük bir pay talep düşük gelirli ülkelerde, etkiler. Çin'de tüketici fiyat endeksi yiyecek bir ailenin harcama üçte temsil ettiğini varsayar.

Danıştay, Bakanlar Çin kabinesi, bir hükümet Web sitesinde yapılan açıklamaya göre, tahıl, yağ, şeker ve pamuk özellikle fiyatlar stabilize olacağını Çarşamba karar verdi. 2004 ve 2005 yıllarında olduğu gibi enflasyon önceki nöbetleri, benzer sözler sırasında hızla ayrıntılı fiyat kontrolleri yol fiyatlarını stabilize etmek.

Danıştay hükümeti de daha fazla dizel yakıt servis istasyonları ulaştığı ve enerji santrallerinde kömür bol kaynağına sahip olduğundan emin olun söyledi. enerji şirketlerinin enerji tüketimini sınırlamak için ulusal amaçları karşılamak için elektrik üretimi büyük ölçüde azalttı olarak Fabrikalar arka bahçesinde jeneratörler daha dizel yanan olmuştur. Elektrik santralleri ve hükümet düşük, düzenlenmiş fiyatlarla şirketlere elektrik satmak madencilik şirketlerinin gerektirdiği için yeterli kömür almak için mücadele etti mayın açık piyasada yüksek fiyattan satmak için tercih ediyor.

Danıştay da yerel yönetimlerin ve diğer kamu kuruluşları muhtaç onlar muhtaç öğrenciler ve öğrenci kantinler için ödenek artışı ve yükselen fiyatlar ile baş yardımcı olmak için geçici sübvansiyon sağlamak emretti, Xinhua, resmi haber ajansı, bildirdi.

Hükümet bariz politikası para veya para değişiklik yapmadı duyurmak herhangi bir. Batılı ekonomistler izin vermelisin ekonomiye sahip önlemek oranları için faiz yükseltmek Çin önerdi onu aşırı ısınma ve Renminbi karşısında değer artışı dolar mal diğer yapmak ve yakıt daha ucuz ithalat yiyecek.

Hükümet fiyat artışları sınırlamak için planlarını açıkladı öncesi alışveriş ve dükkan sahipleri, Pekin'de görüşmeler Çarşamba öğleden sonra enflasyon hakkında karışık görüşlerini dile getirdi.

Bir bakkal stand sahibi artışı bariz dedi bir süre görmedim o vardı gıda fiyatlarında son zamanlarda, "fiyat yıllar içinde yavaş yavaş artan edildi, ve malzeme bu tüm yıl öncekinden daha maliyeti daha fazla."

bir yumurta satan kadın bir Carrefour Pekin'de süpermarket yaz dedi sırasında Renminbi 0.90 Renminbi, ya da 18 cent, her 1.2 yükseldi gerektiğini yumurta. standında süpermarket's şarküteri, başka bir satıcı sonbahar edildi fiyatlar söyledi işlenmiş gıdalar istikrarlı bu fiyatlar ama iki katına yakın fiyatlar patates ile taze gıda edildi, dağcılık çabuk.

fiyat bu kadar yüksek olmasının nedeni de bu - A yakındaki alışveriş haber çiftçiler emlak piyasası gibi pazardan patates tutarak, çünkü o dedi ki diyerek, konuşma katıldı. Bu gerçek değil. "

Enflasyon bunun küresel mali krizin Çin ihracatının zarar vermeye başladığı daha önce yüzde 8,5 oranında doğru yükseldi 2008 yılının ilkbaharında, şimdi daha bir sorun daha azdır.

toplumsal huzursuzluk yakıt çünkü Ama Çinli liderler tekrar tekrar enflasyon öncelikli olduğu açıkça yaptık ve bunlar halka tekrar yüzde 5 ulaşmak için tüketici fiyatlarındaki yıllık artış ben bile izin verilmemesinin bir hedef belirledik.

Merkez bankası merkez bankası de düşük verim hesapları daha fazla varlık koymak için 10 Kasım tarihinde ticari bankalar emretti. Tedbir, munzam bir artış, en çok işçi sınıfı ailelerinin ulaşamayacağı kentsel gayrimenkul dışarı fiyatlar itti son iki yıl içinde kredi bir çılgınlık soğutma amaçlanmıştır.

Çin'de hızla genişledi ödünç verilmesi büyük yatırımlar ağırlıklı olarak geniş uyaran programı dayalı bir finansman son iki yıl içinde arz para ve yüksek hızlı demiryolu, havaalanları ve diğer altyapı. Ekonomik büyüme işçilerin yeterince bulmak çok sert olduğu için çaba sarf ediyor fabrikalar kıyı ihracat.

döviz piyasalarında kapsamlı müdahale de Çin ve Batı ekonomistlere göre, Çin'de enflasyon katkıda bulunmuştur. Çin'de etkili Renminbi yurtdışı pazarlarda zayıf Renminbi ve vermek onun ihracatçılar bir avantaj tutmak 1 milyar dolarlık bir gün dolar değerinde satın almak baskı olmuştur.

Merkez Bankası'nın kamu bankalarına tahvil satışı ve bankaların merkez bankası kendi rezervleri artırmak için zorunlu kılarak, ancak, tüm sistemin bu ekstra Renminbi dışında bazı almak mümkün olmuştur.

Zhou Xiaochuan, merkez bankasının valisi Çin içine dolar getiriyorlar ve Renminbi satın yatırımcıların baskısı altında olduğunu açıkladı. yükselen Renminbi önlemek için, merkez bankası bu yatırım dolar yanı sıra Çin'in ticaret fazlası ülkeyi içine dökülen dolara satın aldı.

gıda türlerinin çoğunu, onun ticaret fazlası ve büyük döviz rezervleri, Çin'in kendi kendine yeterlilik - Eylül sonunda $ 2650000000000 ulaştı - daha iyi yükselen dünya emtia fiyatları ile başa çıkmak için birçok ülkeden daha hazırlıklı olduğu anlamına gelir.

ve Tarım Örgütü Gıda Birleşmiş Milletler Çarşamba uyardı gıda ithalatı faturalarını ülkelerin yoksul dünya için bir yıl geçirdi artış yüzde 10 bu.

"Azalmaya değil en malların dünya fiyatları üzerinde baskı ile, uluslararası toplum ve 2011 yılında daha fazla arz şoklarının karşı uyanık kalmalıdır hazırlanmalı," Roma merkezli örgüt, dedi.


m1 |
m2 |
m3 |
m4 |
m5 |
m6 |
m7 |
m8 |
m9 |
m10 |
m11 |
m12 |
m13 |
m14 |
m15 |
m16 |
m17 |
m18 |
m19 |
m20 |
m21 |
m22 |
m23 |
m24 |