18 Kasım 2010 Perşembe

ÜZERİNDE BOMBA YAKALANDIĞI GEREKÇESİYLE UZUN SÜREDİR HAPİS DE TUTULAN ÇOCUK SERBEST BIRAKILDI.

Ilk eski Guantanamo tutuklusu Çarşamba günü beraat sivil mahkeme bir yargılanması için tüm ama Tanzanya, Birleşik Devletleri Büyükelçiliği Nairobi Birleşik saldırılarının terör cinayet 1998 ve 280 suçlamaların komplo birden fazla, Kenya ve Dar es Salaam .
Ilgili

Deneme Ghailani açıklamaları Çıkarılan (18 Kasım 2010)
Testler Obama'nın Stratejisi Gözaltına Verdict Terror (19 Kasım 2010)
Okuyucuların Yorumlar
Fikirlerinizi paylaşın.
Mesaja Yorum »
(118) »Tüm Yorumları Oku
Davanın test olarak olarak gördü Başkan Obamamahkeme ne zaman uygulanabilir federal tutuklu olarak çalışıyor gol ve s 'sonucu teröristler çalıştığınız için uygun olan mahkemeler sivil görünüyor belli olmadığı üzerinde tartışmaların yakıt için.

Davalı, Ahmed Khalfan Ghailani, 36, mal ve binaları yıkmak hükümete komplo sayımı idi suçlu biri. O imha kitle için kullanabileceğiniz ve Amerikalılar silah öldürmek için dört beraat etti komplo dahil, komplo sayıları.

davasını Sayın Ghailani koşullar nedeniyle olağandışı - 2004 sonrası Pakistan yakalandı yaşındayken, tarafından yürütülen denilen siyah site yaklaşık beş yıl içinde bir çok için yapıldı Merkezi İstihbarat Ajansı ve Küba de Guantanamo, - Yargılananlar önemli yasal engeller bile deneme durumda onun alıyorum.

Sayın Ghailani davasının arifesinde geçen ay, devlet ciddi mahkumiyet kazanma şansını zarar olabilir önemli bir iktidar kaybetti.

kararda, yargıç, Lewis A. Kaplan Manhattan Bölge Mahkemesi Federal, kullanmaktan men savcıların önemli bir tanık 's Bay Ghailani ile karşı Mr adam hakkında öğrenildi hükümet Ghailani çünkü sorgulama , süre gözaltında CIA he was nerede avukatlarının işkence demek oldu diye.

olurdu tanık, Hüseyin Abebe, o Bay Ghailani TNT Dar es Salaam de elçilik patlatmak için kullanılan sattığı ifade bu, savcılar onu çağırarak, yargıç verdiği demeçte, "hükümet için dev bir tanıklık."

Yargıç kendisini iktidar onun dedi tanık zaman tanınan hariç önemi olduğunu Ghailani statüsü Sayın "düşman savaşçı" muhtemelen Amerika Birleşik arasındaki savaş kadar düşmanlıkların esiri için "benzer bir şey gibi olur İzni'nin gözaltı El Kaide ve Taliban değil suçlu buldu sonunda o bile. "

o 25 Ocak tarihinde mahkum olduğunda hala gözaltında tutuluyor Sayın Ghailani, ömür boyu hapis 20 yıl karşı karşıya.

anonim altı adamın beklenmedik kararı, altı kadın jüri müzakere beşinci gününde geldi. Pazartesi günü, bir kilitlenme ihtimali bir jüri o davanın onu görünümünde yalnız olduğu için ve o, diğer jüri üyeleri tarafından saldırıya ediliyordu hissettim kaldırılacak sorulduğunda büyüdü. Çarşamba günü kararın ardından, Jüri federal mareşal tarafından adliyeye alınacak edildi ve yorum için kullanılamaz edildi.

Peter E. Quijano, Steve Zissou, Michael K. Bachrach ve Anna N. Sideris dahil Mr Ghailani avukatları, kendi müşteri ve masum olduğunu terörist komplo yardımcı içine aldatıldığını olmuştu öne sürmüştü.

"Bu karar, bu ülkenin yargı sisteminin şimdiye kadar tasarladığı en büyük olduğu yinelenmesi ise," Bay Quijano adliye dışında söyledi. "Bu gerçekten yasa ve erkekler, bir sistem olduğu, Dünya Ticaret Merkezi, 285 sayısının 284 den Ahmed Khalfan Ghailani beraat bu jüri gölgesinde."

durumda boyunca, Sayın Ghailani sık sık gülümseyen, avukatlarının rahat görünüyordu. kararı okundu sonra sıcak onlara sarıldı.

Karar hangi savcı Sayın Ghailani Tanzanya saldırı hazırlıkları içinde önemli lojistik rol oynadığı kurmayı denemek için ikinci derecede durum yerleşik dört haftalık bir deneme sonrasında geldi.

Onlar delil o patlama yoğunlaştırmaya kamyon içine yerleştirilmiş bomba taşımak için kullanılan Nissan Atlas kamyon ve gaz tankları satın almak için yardımcı olduğunu gösterdiğini söyledi. O da, o el bir armoire bir patlayıcı patlatıcı saklanan onun cep telefonu saldırıları öncesinde çiziciler için "operasyonel telefon" oldu, savcılar sürmüştür.

Saldırıları, El Kaide tarafından orkestra 12 Amerikalılar da dahil olmak üzere 224 kişi, ve diğerleri yaralandı binlerce öldürdü.

Ghailani deneme saldırılar oldu büyükelçilik 1998 ikinci kaynaklanan dan. 2001 yılında, dört Kaide operatörler komplo aynı katılan edildi mahkum olan; deneme bu, savcılar yapılan, tablolar 'kullanımı üç sanık başardık FBIarsa, hangi kendilerini onlar incriminated.

Sayın Ghailani davası, savcılar Sayın Ghailani CIA gözaltı ve Guantanamo'da, savcılar ifadeler elçilik rolünün "itiraf etmek" tutarı yargıç söylenmiş olsa da o sorguya iken yapılan yorumlardan birisini tanıtmak değil seçti arsa. Savunma avukatları tablolar dayatılmış olduğunu ve kabul edilemez edildi savundu.

Preet Bharara, İlçe New York Güney avukat için Amerika Birleşik, Ghailani Sayın söyledi için cümle aramak bir hayat olurdu ofisinde.

Sayın Bharara onun "yorulmaz bağlılık, özveri ve böylece iyice Bu durumda incelenen ajanlar ve böylece hünerle denedim savcıların yetenek için derin bir takdir" ifade etti.

Devam sona erdi gibi, Michael Farbiarz, Harry Chernoff, Nicholas Lewin ve Sean S. Buckley dahil savcılar, eller ve alışverişi sessiz kelimeler sallayarak, Sayın Ghailani avukatları yaklaştı.

mahkemeler's kaybı üzerinde önemli devlet rağmen sivil sayıları kullanarak Obama yönetiminin gidermek üzerinde test edecek hiç kuşkusuz, Yargıç Kaplan gibi gelecekte tutuklular, ana yol ve olabilecek kolaylığı izin kararlarına ön duruşma ileri gitmek kovuşturmaya's Bay Ghailani iki yayınlanan Halid Şeyh Muhammed, Mahkemeye çalıştılar federal, beyni 11 / 9 itiraf.

Mayıs ayında, hâkim onun CIA gözaltında çirkin hükümet kötüye iken işkence gerekçesiyle suçlamaların görevden isteyen Mr Ghailani avukatları tarafından önergesini reddetti. Ve yaz aylarında, yargıç sivil sistemine dahil edilmeden önce gözaltı Sayın Ghailani's yıllarda hızlı bir yargılanma anayasal hakkının ihlal değil ettiğine karar verdi.

Sayın Mohammed ve 2003 yılından bu yana gözaltına alındı dahil olmak üzere, işkence suçlamaları waterboarding, vaka olurdu çoğu onun büyüdü kesinlikle olabilir.

Karar duruşma katılan aile üyeleri güçlü tepki çekti. Kocası, Abdurahman Abdalla, Tanzanya saldırıda öldürüldü Susan F. Hirsch, o jüri çabaları için minnettar olduğunu söyledi ama ben yardım edemem, ancak durumunda delil güçlü olacağını hissediyorum Ghailani vardı "diye ekledi 2004 yılında yakalandıktan sonra mahkemeye getirildi. "

Nairobi Büyükelçiliği saldırıda iki aile fertleri kaybetti Sue Bartley, - kocası Julian L. Bartley Sr, başkonsolos ve onun oğlu Julian L. Bartley Jr, bir stajyer olan bir üniversite öğrencisi - o olduğunu söyledi "jürisinde hayal kırıklığına uğrattı."

"Ben bizim kovuşturmada avukat kanıt olduğunu düşünüyorum," dedi. "Ben bu jüri önlerinde ne olduğunu anlamış emin değilim."

Hakim Kaplan onlar göstermişti Jüri verdiği demeçte, "hatta Amerikan adalet sıradan insanların, herhangi bir devlet borçlu olmayan kişiler tarafından kasten ve adil, sakince kılınabilir, bizim değil."

"Bu Anayasaya sadakat ile kılınabilir," diye ekledi. "Bu durumda servis gurur duyulacak bir hakkım var."


m1 |
m2 |
m3 |
m4 |
m5 |
m6 |
m7 |
m8 |
m9 |
m10 |
m11 |
m12 |
m13 |
m14 |
m15 |
m16 |
m17 |
m18 |
m19 |
m20 |
m21 |
m22 |
m23 |
m24 |

BÜTÇE AÇIĞI NEWYORK'U FENA SARSMIŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR.

LOS ANGELES - bütçe açığı milyar Beş hafta 19 dolarlık sonra kapatmak için söz Yasama geçti bir bütçe, California valisi gelen mali arkasına başka battı için mücadeledir poz yeni ve büyük bir kriz boşluk 26000000000 $ bakan, bu kez sahip Jerry Brownve kargaşa görünüyor finansal yaşındaki üç çile devlet zaten neredeyse bir derin kesikler kuvvet kesin.


Associated Press aracılığıyla / Sacramento Bee Hector Amezcua,
Gov Arnold Schwarzenegger Ocak ayında göreve bırakır.
Okuyucuların Yorumlar
"California, gerçek olsun. Kelimenin tam anlamıyla her konuda bir referandum sağlayan bir çete zihniyet ..., bu bütçe yürütecek bir vali bir bütçe sağlayacak ve onları oy seni sevmiyorum eğer Elekt milletvekilleri tarafından idare edilemez sonuç. "
Thad, Bethesda, MD
Okumak Tam Yorum »
Yapan valisi Arnold Schwarzeneggergeç bir gün bir rekor 100, Ekim geçti milyar bütçe 126 $ milyar açığı 6 öngörülen $: için 6 Aralık başlar uğraşan Yasama özel bir oturum çağırdı ile bir kısım sorunu. Bay Schwarzenegger yardımcıları Haziran söyledi vali derin harcama yoluyla iten Demokratlar ile defalarca savaşmış olan bir Cumhuriyetçi kesim yıl bu mali sonu boyunca devlet olsun indirimleri bir teklif turu olur.

"Kesmek için artık kolay şeyler var," Susan Kennedy, personel Bay Schwarzenegger şefi, Pazartesi dedi. "Biz artık kemiğe kesim vardır."

Kaliforniya'nın battal beden bütçe sorunlarının her zaman dikkat çekiyor. durumda tarafından hiç yalnız gelir bakarak şaşırtıcı açıkları Ama üzerinde biler krizin ekonomik olarak. kendi faturalarını Illinois ödeyen, sorun yaşadığınız oldu anlamıyla yıl milyar gelecek olan 15 $ için elinden kabarma açık. Gov Chris Christie - milyar dolarlık açığı gelirlerinin öngörülen devletin fazla bir üçüncü 10.7 dolarlık bir bakan yıl New Jersey aldı ofis bu. ayrışma kriz bile olmuştu Teksas, yıllar sonraki iki yüz bir milyar aşkın üst 21 $ olabilir boşluğu milletvekilleri söylüyorlar.

Son California bütçe sorunları - birçok görevlinin Yasama Ekim oy uyarılacaksınız ne teyit - belâlı olarak her iki taraf yetkilileri tarafından tarif: boşluk federal aşırı iyimser tahminler de dahil olmak üzere bütçe şatafat kullanımı yoluyla, hiç küçük bir parçası olarak kapatıldı gelir. O 1 milyar ABD Doları gelir açığı artan etkisi vardı Kasım ayında California seçmenler tarafından kabul girişimleri fakat ayrıca, ekonominin devam krizden sadece kötüleşti olmuştur.

Ancak mevcut mali yılın sorunları bile ötesinde, devlet yetkilileri henüz Bay Brown Ocak ayında teklif gerekir gelecek mali yıl için bütçe 19000000000 $ başka bir eksik, tahmin edebilmiştir.

California ve mali durumunu, ulusal ekonomik büyüme dalgasını, mali krizlerinden bir geçmişi vardır bir sebebi devlet liderlerinin sık sık yolun sorunu bastırmaya yönelik geçici çözümleri açmak olduğunu söyledi.

"Onlar her zaman ki yarın daha parlak bir gün olacak umut ediyor - ve genellikle bu," Robert Stern, Kamu Araştırmaları Kaliforniya merkezli tarafsız Merkezi direktörü, bir muhabir söyledi. "Biz her zaman geri sıçrayan konum. Biz her zaman çocuklar tarafından düşülen, ama biz her zaman geri sıçrama. "

Yine, Bay Stern "Bu Bunu gördüm kötüsü" dedi.

Gerçekten de, bu ekonomik olarak güçlü durumda tarihi esneklik harcama ve vergi ile ilgili yasal kararları kısıtlayıcı seçmen girişimler sıkma kargaşa ile birlikte devletin ekonomide köklü değişiklikler içine, Kaliforniya sokmak olduğunu endişe isteyen, bu durgunluk daha önce hiç olarak test ediliyor Uzun ömürlü kemer sıkma çağında.

Mac Taylor, son açığı tahminleri yayınladı Sacramento Yasama Analist Ofisi, başkanı, bu yasama liderleri bu özellikle acımasız düşüşü devleti kurtarmak için geçmiş konjonktürel ekonomik iyileşmenin tarihinin güvenmek için bir hata olacağını söyledi.

"Her şey biraz farklı bu kez," Bay Taylor dedi. "Sana geri bu durgunluk herhangi bir hızlı sıçrama bekliyoruz birçok ekonomist bulacağız sanmıyorum."

Bu son kriz dengesini bulmak için boşuna, Kaliforniya gibi devlet üniversite sistemi ve sosyal refah programlarının yanı sıra tekrarlanan işçi furloughs, çalıştığı kamu eğitim için yardım derin kesikler ile karakterize üç düz bütçeleri, izler.

üçte iki şartı başka girişim bu Kasım geçti ücretler için uzatılmış olduğunu; defterine gelir tarafındaki seçenekleri vergileri yükseltmek Yasama tarafından üçte iki oy gerektiren bir Kaliforniya seçmen inisiyatifi ile sınırlıdır. şeyler bileşik için, Bay Brown, bir Demokrat seçmen onayı olmadan herhangi bir vergi artırmak değil kampanyada sözü verdi.

Sterlini Clifford, Bay Brown'ın sözcüsü, şunları söyledi: "Jerry yasama liderlik ve devlet finans yetkilileri ile bir araya geldi. Kendisi ve personel bütçesi üzerinde çalışmaya başladık ve bu geçiş dönemi boyunca onun önceliği olacaktır. "



MUTFAK DOLABI FİYATLARI
MUTFAK DOLABI MOBİLYA
MUTFAK DOLABI MOBİLYALARI
MUTFAK DOLABI MODELLERİ
MUTFAK DOLABI RESİMLERİ
MUTFAK DOLABLARI
MUTFAK DOLAP
MUTFAK DOLAP ÇEŞİTLERİ
MUTFAK DOLAP FİYATLARI
MUTFAK DOLAP MOBİLYA
MUTFAK DOLAP MODELLERİ
MUTFAK DOLAP RESİMLERİ
MUTFAK DOLAPLAR
MUTFAK DOLAPLARI
MUTFAK DOLAPLARI AKSESUARLARI
MUTFAK DOLAPLARI FİYATLARI
MUTFAK DOLAPLARI MOBİLYALARI
MUTFAK DOLAPLARI MODELLERİ
MUTFAK DOLAPLARI RESİMLERİ
MUTFAK FİRMALARI
MUTFAK FİYAT
MUTFAK FİYATLARI
MUTFAK GEREÇLERİ
MUTFAK GRUBU
MUTFAK GRUPLARI
MUTFAK HAZIR
MUTFAK İMALAT
MUTFAK İMALATI
MUTFAK İSTANBUL
MUTFAK İTHAL
MUTFAK KAPAK
MUTFAK KOLTUKLARI
MUTFAK KÖŞE
MUTFAK KÖŞE TAKIMI
MUTFAK KÖŞE TAKIMLARI
MUTFAK LAMİNANT
MUTFAK MAĞAZA
MUTFAK MARKALARI
MUTFAK MASA
MUTFAK MASA SANDALYE
MUTFAK MASA VE SANDALYE
MUTFAK MASA VE SANDALYELERİ
MUTFAK MASALAR
MUTFAK MASALARI
MUTFAK MASASI
MUTFAK MOBİLYA
MUTFAK MOBİLYA AKSESUAR
MUTFAK MOBİLYA AKSESUARI
MUTFAK MOBİLYA AKSESUARLARI
MUTFAK MOBİLYA ANKARA
MUTFAK MOBİLYA COM
MUTFAK MOBİLYA ÇEŞİTLERİ
MUTFAK MOBİLYA DEKORASYON
MUTFAK MOBİLYA FİRMALARI
MUTFAK MOBİLYA FİYAT
MUTFAK MOBİLYA FİYATLARI
MUTFAK MOBİLYA İZMİR
MUTFAK MOBİLYA MODELLERİ
MUTFAK MOBİLYA RESİMLERİ
MUTFAK MOBİLYA TASARIM
MUTFAK MOBİLYA TASARIMI
MUTFAK MOBİLYA TASARIMLARI
MUTFAK MOBİLYA ÜRETİTEN FABRİKA
MUTFAK MOBİLYA ÜRÜNLERİ
MUTFAK MOBİLYALAR
MUTFAK MOBİLYALARI
MUTFAK MOBİLYASI
MUTFAK MOBİLYASI ANKARA
MUTFAK MOBİLYASI İMALATI
MUTFAK MODELLERİ
MUTFAK MODÜLER
MUTFAK OTURMA
MUTFAK OTURMA GRUBU
MUTFAK OTURMA GRUPLARI
MUTFAK OTURMA ODASI
MUTFAK REGİNA
MUTFAK SANDALYE
MUTFAK SANDALYELERİ
MUTFAK SANDALYESİ
MUTFAK SİSTEMLERİ
MUTFAK TAKIMI
MUTFAK TAKIMI ÖRNEKLERİ
MUTFAK TAKIMLARI
MUTFAK TASARIM
MUTFAK TASARIMI
MUTFAK TASARIMLARI
MUTFAK ÜRETİCİLERİ
MUTFAK ÜRÜNLER
MUTFAK ÜRÜNLERİ
MUTFAK VE BANYO DOLAPLARI
MUTFAK VE BANYO MOBİLYA
MUTFAK VE BANYO MOBİLYALARI
MUTFAK VE BANYO MOBİLYASI
MUTFAK VE MOBİLYA AKSESUARLARI
MUTFAK VESTİYER
MUTFAK VİTRİN
MUTFAK YATAK ODASI
MUTFAKLAR MODELLERİ
MUTFAKLAR RESİMLERİ
MUTFAKLAR VE FİYATLARI
MUTVAK DOLABI
MUTVAK DOLAPLARI
MÜZİK SETİ SEHPASI

OBAMA TÜRKİYE YE GELSİNDE SEÇİMLER ZAMANINDA NASIL TAKLA OLUNURMUŞ ANLASIN TÜRK DEMOKRASİSİ HIZLI İŞLER

WASHINGTON - Başkan Obama geri geldiğinde o dolaştım hafta oldu meşgul bir ileri isteyen Air Force One Japonya'dan eve şekilde Pazar günü. O, Perşembe günü liderlerin Cumhuriyet oynamak ev sahipliği planlama ve hissettim o söyledi yapıcı gazetecilere meşgul o "olur beklediklerinden istiyorum." Ve "oldukça iyi" diye Rusya ile antlaşma dedi, kontrol kolları Senato istiyorsunuz onaylaması onun söyledi.

Doug Mills / New York Times
seçimlerin bu ay sonra, Başkan Obama "orta yol düzeltmeler." vaadinde
Ilgili

Haber Analiz: Ara sınavlar Planları tehdit Obama'nın Ray (18 Kasım 2010)
gibi bir lobici Rolü Clinton'un Genişletiyor (18 Kasım 2010)
Bloglar


Kafkas
Millet en son Başkan Obama'nın, yeni Kongre ve haber diğer Washington ve çevresinde. Tartışmaya katılın.
FiveThirtyEight: Nate Silver Siyasi Analiz
Daha fazla Politika Haberler
danışılan onlar hakkında - program onların değil House Beyaz şikayetçi olduğu Cumhuriyetçiler Perşembe sonra toplantı şimdi 30 Kasım geri itti off - vardı ve yüzleri sert Cumhuriyetçi muhalefet silah anlaşmasının, tehlikede olduğunu. Washington yok iş değiştirmek yolu ara seçim bir iki hafta sonra görev süresinin bir yorumlanabilir olarak o taraf hem küçük, öyle görünüyor ki değişti.

Dahil Temsilcisi insanlar aynı çok - iki partinin Kongre için yeni liderler bitmiş seçiminde onların ne zaman bana ne kadar az olduğunu vurguladı Çarşamba günü Nancy Pelosi geçmiş iki hoparlör geçirdim, liderine House azınlık yıl gidileceği California, olacak bir de başkasının gırtlağına.

"Orta yol düzeltmeleri için," vaat Obama, sahip gelişmeleri Washington dinamik değişecek edilmelidir zor nasıl sadece hatırlatma sade bir. Asia olsa idi o, Washington'da üst arka yardımcıları gündem postelection kabataslak doldu - ve Cumhurbaşkanı yenileştirme dahil kazanmak Cumhuriyetçi işbirliği, belki geldi öğelerin nispeten dar bir liste ile George W. Bush'faturası işareti eğitim ve uzayan bazı iş vergi kredileri. Beyaz Saray da ayırdı olarak bilinen projeleri hayvan kesmek Cumhuriyetçilere çalışmak fırsatı bir görüyor. Dan Pfeiffer, Obama'nın iletişim direktörü olarak Beyaz Saray açıklanan "naif umutlu değil."

Ama diğer Demokratlar koltuk söylemek sürücüsü koymak kendini geri strateji saldırgan ile cumhurbaşkanı olmalıdır gelmek kadar. mevzuat Eğer geçemezse o, onlar söyler, o işbirliği Cumhuriyetçi kullanmanız gerekir onun yönetici değil gerektirir şekillerde gündeme ilerlemek onun için ofis otorite onun kuvvet ve. yönetim, Merkezi ile yakın bağları grup bir araştırma, Amerikan İlerleme çağrıldı hafta rapor bu koymak dışında bir "Cumhurbaşkanı Gücü" Kongre atlayabilir Obama aranan tanımlamak için Bay alanları.

Rapor Obama rehine önlemek isteyen ve Afrika Boynuzu için özel bir elçi atanması ev sahibi için arabuluculuk teşvik, Small Business İş Yasası yürüten federal toprakların korunması gibi, iç ve dış konularda bir dizi hareket düşündürmektedir orada terörizm tehdidi Yemen hükümeti ile işe yarayabilir Arap Yarımadası.

"O sen ve Cumhuriyetçiler arasındaki bir çatışma olarak sadece cumhurbaşkanlığı ihtiyaçları tanımının yol üstünde," dedi John D. Podesta, Amerikan İlerleme Merkezi Başkanı ve personel Cumhurbaşkanı başkanı eski bir Bill Clinton. "Isterseniz onlar ne bu adamlar ile itişip kakışma, o yıllar geçirdiği iki. Onlara olmadan kendi annesine şeyler yapıyor kapasitesi var. "

Beyaz Saray, herhangi bir büyük postelection reorganizasyon veya personel Yara hiçbir işaret verdi Obama'nın yardımcıları değil, onlar iki partinin uzlaşma fırsatları sunabilir ki, açığın azaltılması veya vergi kodu elden gibi konuları ele nasıl hakkında ellerinde uçlu var .

Başkan olarak, Sayın Clinton 1994 yılında Kongre süpürüldü Cumhuriyetçi çoğunluğu ile bütçe, refah ve diğer konularda fırsatlar ulaştı. Ama Sayın Clinton'ın deneyimi herhangi bir kılavuz ise, onun dengesini bulmak için Obama'nın zaman alacaktır.

iken, hoparlör yeni ay Bay Clinton arandı için Newt Gingrich, gündem 100 gün onun esir kamu hayal ile. 1995 Nisan ayında Oklahoma City federal binanın bombalanması kadar değildi, Sayın Clinton'un eski yardımcılarından söylüyorlar, sorunun bir oldu o hükümet bu kavramı konuşma zorlu bir mücadeleye ile partizan üzerinde artış oldu mümkün yukarıda.

"Bu onun için büyük bir dönüm noktası oldu," Pat Griffin, zaman yasama işlerinin Sayın Clinton'un müdürü söyledi. "Biz bu kötü kavga daha büyük bir şey olarak inşa edilmiştir."

Bina yasal ve siyasi koalisyonlar çevre akım içinde olacaktır zor. Tea Party hareketi uzlaşma karşı uyarı ve bir çekme Cumhuriyetçiler hakkı için. Kalan Evi Demokratlar ve ağırlıklı olarak liberal ve sol Obama, Mr vardır bastırıyor. her iki taraf sol ılımlılar az vardır.

destekliyorsa Sayın inşa etmektir Obama, Washington'daki çıkmak zorundadır ve insanların Amerikan doğrudan almak davasını, dedi Leslie H. Gelb emeritus başkanı İlişkiler Dışişleri Konseyi. Ama, dedi, cumhurbaşkanı geçmişte de sahip olduğu entelektüel bir şekilde yapamaz durumda olun.

"Onun gücü geri yükleme var sadece şans ülkeye giderek ise," Sayın Gelb dedi. "O sağduyu etrafında çoğunluğu ralli olabilir. Ve o geçmişte olduğu şekilde bunu yapamazsınız. "

onlar 2012 başkanlık kampanyası içine başkanı olarak hem Sayın Obama'nın ilk dönemini uyarmak için strateji bulmaktan vardır: Bu iki taraf hala kazdık görünüyor ki hiç de şaşırtıcı değil. bir plan yaptığı gündem - - ve Cumhuriyetçiler onlarınki ile karşı Bay Griffin yasama tartışmanın şekli Sayın Obama'nın bütçe özetliyor zaman, gelecek yıl çok daha net olacağını söyledi.

"Başkan kendi bütçe önerecek; tarih ve herhangi bir belirleyicisi olup olmadığını bir noktada Cumhuriyetçilerin dünya görüşü ne olduğunu ve ne Demokratlar dünya görüşüdür hakkında bir tartışma olacak bu vardıklarında ölmüş olacak" Mr . Griffin dedi. "Bu bir film, bir tek perdelik oyun değil."

korumak onların Kongre liderlerine karar Demokratların Obama Bay için vermez kolay bir hale onu. 1994 yılında, Sayın Clinton bağlılık döküm kenara parti için rebrand kendisi gibi istekli karşılaştıkları onu daha kolay yeni yaptım, liderleri Demokrat ve Cumhuriyetçi mahsulün. Ancak Obama'nın zaten onun yeri atılmış olan Bayan Pelosi de Senato lideri ve Demokrat Harry Reid.

Değişti ve dinamiğe sahip ne kadar az bir başka işareti, Cumhuriyetçiler Temsilcisi arasında Obama'nın değişim bir tart House hatırlatan Beyaz Eric Cantor yönetim kırbaç, erken Cumhuriyetçi, Virginia. İki üzerinde çatışmaya vardı teşvik paketive Sayın Obama kazandı kaydetti seçimleri bu sonuçlara vardı ve o. Trent Lott, eski Senato Cumhuriyetçi lideri, şimdi dedi şekilde hissetmek çok aynı Cumhuriyetçiler.

"Bir seçim vardı, onlar kazandı," Bay Lott, Cumhuriyetçiler "dedi ve onlar biraz daha göz biraz daha fazla ilgi bekliyoruz."



MODOKO KANEPE
MODOKO KOLTUK TAKIMI
MODOKO KOLTUK TAKIMLARI
MODOKO MOBİLYA
MODOKO OTURMA GRUBU
MODOKO OTURMA GRUPLARI
MODOKO YATAK ODASI
MODOKO YEMEK ODASI
MODÜLER AHŞAP
MODÜLER ANKARA
MODÜLER AYAKKABILIK
MODÜLER BEBEK
MODÜLER BİLGİSAYAR MASALARI
MODÜLER BİLGİSAYAR MASASI
MODÜLER BÜRO
MODÜLER CAM
MODÜLER DİZAYN
MODÜLER DOLAP
MODÜLER DOLAPLAR
MODÜLER EV
MODÜLER GENÇ ODALARI
MODÜLER GENÇ ODASI
MODÜLER KİTAPLIK
MODÜLER KOLTUK
MODÜLER MASA
MODÜLER MASALAR
MODÜLER MOBİLYA
MODÜLER MOBİLYA ANKARA
MODÜLER MOBİLYA BURSA
MODÜLER MOBİLYA COM
MODÜLER MOBİLYA ÇEŞİTLERİ
MODÜLER MOBİLYA FABRİKASI
MODÜLER MOBİLYA FİRMALARI
MODÜLER MOBİLYA FİYAT
MODÜLER MOBİLYA İNEGÖL
MODÜLER MOBİLYA İSTANBUL
MODÜLER MOBİLYA İZMİR
MODÜLER MOBİLYA KAYSERİ
MODÜLER MOBİLYA MAĞAZALARI
MODÜLER MOBİLYA MODELLERİ
MODÜLER MOBİLYA SATIŞ
MODÜLER MOBİLYA SEKTÖRÜ
MODÜLER MOBİLYA SİSTEMLERİ
MODÜLER MOBİLYA TASARIM
MODÜLER MOBİLYACILAR
MODÜLER MOBİLYALAR
MODÜLER MOBİLYASI
MODÜLER MUTFAK DOLABI
MODÜLER MUTFAK DOLAPLARI
MODÜLER MUTFAK MOBİLYALARI
MODÜLER MUTFAKLAR
MODÜLER OFİS
MODÜLER OFİS MOBİLYA
MODÜLER OFİS MOBİLYALARI
MODÜLER OFİS MOBİLYASI
MODÜLER PORTMANTO
MODÜLER SANDALYE
MODÜLER SEHPA
MODÜLER TASARIM
MODÜLER TV SEHPASI
MODÜLER VİTRİN
MODÜLER YATAK
MODÜLER YATAK ODASI
MODÜLER YEMEK ODALARI
MODÜLER YEMEK ODASI
MODÜLER YEMEK ODASI TAKIMLARI
MODÜLLER MOBİLYA
MONDİ BEBEK ODASI
MONDİ GENÇ ODALARI
MONDİ GENÇ ODASI
MONDİ KANEPE
MONDİ KOLTUK TAKIMI
MONDİ KOLTUK TAKIMLARI
MONDİ MOBİLYA
MONDİ OTURMA GRUBU
MONDİ OTURMA GRUPLARI
MONDİ YATAK
MONDİ YATAKLARI
MONDO BEBEK ODALARI
MONDO ÇOCUK ODASI
MONİTÖR SEHPASI
MONTE SEHPA
MOR KOLTUK TAKIMI
MOZAİK MOBİLYA
MOZAİK SEHPA
MUTFAK AKSESUAR
MUTFAK AKSESUARLARI
MUTFAK DEKARASYON
MUTFAK DEKARASYONU
MUTFAK DEKOR
MUTFAK DEKORASYON
MUTFAK DEKORASYONLARI
MUTFAK DEKORASYONU
MUTFAK DİZAYNI
MUTFAK DOLABI
MUTFAK DOLABI AKSESUAR
MUTFAK DOLABI AKSESUARLARI
MUTFAK DOLABI ANKARA
MUTFAK DOLABI ÇEŞİTLERİ
MUTFAK DOLABI DEKORASYON

YARGIÇLAR UZUN KELİMLERİ KENDİLERİNE GÖRE KISALTIRSA SANIKLARDA DURUŞMAYI Tİ YE ALIR.

WASHINGTON - Haziran ayında Yargıtay bir ihraç kararı işveren tarafından incelenecektir onun edilmiş metin mesajları vardı üzerinde gizlilik haklarını açıkça cinsel subay bir polis. Hiç bu yana alt mahkeme yargıçları demektir karar anlamaya sahip mücadele için.
Roberts Mahkemesi

Belirsiz Görüşler

Bu dizideki yazılar bunun Yargıtay işleyişini ve etkisi az anlaşılmış güçleri araştıracaktır.
Dizi »önceki Makaleler
Multimedya


Grafik
Belirsiz görüş ve Aşağı Mahkemelerinde Frustration

Grafik
Az Kılıfları, More Words
Case "ulaşan önemi-dokunur konular kadar," Adalet Anthony M. Kennedy yazdı. O zaman onlardan açıkladı neden hiçbiri karar vereceğini mahkeme. için gelecek durumda. "tahmin edilemez sonuçları bir kesin o çünkü" dedi iktidar kaçınılmalıdır olabilirsiniz

Adalet Antonin Scalia kararı ile birlikte gittik, ama onun için arkadaşları püskürdü "görüşleri veren opak."

Bir ay sonra, temyiz mahkemesi Atlanta federal M. Hull Frank Yargıç şikayetçi "olduğunu gizlilik kararı işaretli eksikliği bir" özellikli netlik ve avukat oldu neredeyse ve hakimlerin agresif yararsızdır için.

Başkanı Adalet önderliğinde Mahkemesi Yüce John G. Roberts Jr kararlar olduğunu kutuplaşmış siyasi ve sık sık eleştirdi için veren süpürme. Ancak yargı işçilik mahkemenin bir orada kalite ile ilgili bu, gelişmekte olan paralel eleştiri de.

soruların büyük ve küçük kararlar, mahkeme genellikle alt mahkemelerin sadece sınırlı ya da belirsiz rehberlik sağlamaktadır.

Ve giderek daha büyük uzunlukta yapar.

Kahverengi v. Eğitim Kurulu, ayrı devlet okullarında anayasaya aykırı yapılan kule 1954 kararı, kelimeler 4000 den daha az iş başardı yapmak onun. yaptığınızda Roberts 2007 yılında sorunu yönü sadece bir döndü mahkeme Seattle v. ilgilendim Veliler, bu roman rakip kısa yeterli, kelimeler yayınlanan bazı 47.000. durumlarda daha rutin da mahkeme kayıtları ayarı olmuştur. çoğunluğunun görüşleri uzunluğu medyan dönem varılan her geçen zaman yüksek.

genellikle gevşek ve düz olmasına rağmen mahkemenin çalışma eleştirenler öncelikle, yargıç 'yazma kalitesi odaklı değildir. Yerine, bazen görünüşte bulanık, hantal kararları yol açabilir oybirliği arzusu ile tahrik alt mahkemeler, açık rehberlik veremezse akıl gelin.

kızdırdı Adalet Scalia gizlilik kararı oybirliği ile oldu. Öyle bir oldu kararı , Mart'ta da yatırım fonu taraf haklı olabilir ve belirsiz hem bu yeterli mi iddia zafer, danışmanlar ücretleri yine de oldu.

Mahkeme Yazma, Adalet Samuel A. Alito Jr doğru söyledim alt mahkemeler vardı biraz düzenlemeler fazla ücret 'olarak alındığı dikkate kararda "danışmanlar durumlarda ilgili tüm yasa gerektiriyor" söyledi. Diye kabul etti ki bu rehber "olabilir eksikliği keskin analitik netlik."

oybirliği otantik olup biri ölçmek sözde oybirliği ile karar ayrı görüş sayısıdır. Bu son dönem içinde yargıç katılmak ya da çoğunluk ile oy değil, aynı zamanda çoğunluk yaklaşımının bir yönü hakkında qualms ifade kendi görüşlerini konu concurrences olarak bilinen bu görüş, bir rekor kırdı.

Ama bölünmüş kararlar tabii de, çıldırtıcı belirsiz olabilir.

Bir karar kimseyi öldürmedim şartlı tahliye cümleler için çocuk suçluların-olmadan yaşam aşağı çarpıcı Mayıs sağlamalısınız devletlerin dedi sadece "ile elde serbest fırsat anlamlı bazı." muhalefet, Adalet Clarence Thomas demek belki merak ne olabilir ki.

Bir karar gereklidir son recusal ne zaman cevapsız sorular birçok sol yargıç seçecek milyonlarca yardım yıl geçirmişti yürütme kömür gerekli ilgili bir davada kenara adım yargılamak. Kaç soru? Başyargıç Roberts, muhalif, 40 listelenmiştir.

yordam kararları sivil bir çift olarak 2007 ve 2009 binlerce kez atıf çok olmuştur, mahkeme duygusu verdi deneme ve ortak deneyim "kararını daha sonra, bir deyişle, hakimler daha fazla yetki atmak dışarı durumlarda erken dayalı. "

Bu standart, Arthur R. Miller yazdı Hukuk Dergisi Duke son bir ay içerisinde, "bir de karanlık" en iyi ve neden oldu "karışıklık ve kargaşa avukatlar arasında hakim ve."

Adına Unanimous Sadece

fazla beş yıl süreyle mahkeme açmıştır Başyargıç Roberts, erken o alt mahkemelere rehberlik sağlayan bir potansiyel maliyet tanımak gibiydi bile oybirliği görüşleri için onun tercihi ifade etti.

"Daha ihtiyatlı bir yaklaşım, onu imzalamak yaklaşım olabilir için yargıç en olsun, yaklaşım tercih edilen," diye belirtti 2006 yılında.

olur gibi o, onun projesi başarılı özellikle yapılmadı. açısından beş İki Roberts mahkeme's Epstein analizi ile Lee bir göre başına durumda, görüş muhalif sayısı ortalama 1953 10 beri üst arasında sıralanır Northwestern Üniversitesi ve D. Martin Andrew Washington Üniversitesi St Louis. Adalet Şef denetlenecektir terim 19 Yok William H. Rehnquist 1986 2005 10 yaptı top.

Ama Roberts mahkeme gerçekten damgasını yapım olduğunu faux oybirliği alandadır.

Son dönemde, oybirliği kararlarının yüzde 77'si en az bir mutabık kanaati vardı. Bu bir rekordur.

Concurrences belirli bir zorluk ile tezgah ve bar mevcut.

"Bir muhalefet ile gemide değil adalet eğilimi kimse bu olduğundan sinyal net bir olmak ne olursa olsun düzeni onun kardeşleri concocting var," Sonja R. Batı yazdı 2006 Michigan Law Review içinde. gerekli anlamak tam "yakın muayene adalet's". pozisyon olarak "Things haline gitti o karanlık ilgili" nerede concurrences oluşturmuyor,

Concurrences hariç, onlar çok önemli bir oy ile mahkeme sağlamak zaman bağlayıcı değildir. onlar, açıklayabilir olarak sınır veya mahkeme kararı yönlerini yükseltmek Ama onlara hiç kulak veriyor nadir bir yargıç veya yasa katip olduğunu.

onun At onay oturumunda, Başyargıç Roberts erişilebilirlik dedi ve netlik prim bir o olurdu koymak.


MOBİLYA TELEVİZYON SEHPASI
MOBİLYA TİCARET
MOBİLYA TÜRKİYE
MOBİLYA TV KOLTUĞU
MOBİLYA TV SEHPA
MOBİLYA TV SEHPALARI
MOBİLYA TV SEHPASI
MOBİLYA UCUZ
MOBİLYA ÜRETİCİLERİ
MOBİLYA ÜRETİM
MOBİLYA ÜRÜNLER
MOBİLYA ÜRÜNLERİ
MOBİLYA VE AKSESUAR
MOBİLYA VE AKSESUAR PAZARLAMA
MOBİLYA VE AKSESUARLAR
MOBİLYA VE AKSESUARLARI
MOBİLYA VE DEKORASYON
MOBİLYA VE EV TEKSTİLİ
MOBİLYA VE MUTFAK
MOBİLYA VE OTURMA GRUPLARI
MOBİLYA VESTİYER PORTMANTO
MOBİLYA VİTRİN
MOBİLYA YATAK ODALARI
MOBİLYA YATAK ODASI TAKIMI
MOBİLYA YATAK ODASI TAKIMLARI
MOBİLYA YEMEK ODALARI
MOBİLYA YEMEK ODASI
MOBİLYA YEMEK ODASI İSTANBUL
MOBİLYA YEMEK ODASI TAKIMLARI
MOBİLYA YEMEK ODASİ TAKİMİ
MOBİLYA ZİGON
MOBİLYA ZİGON SEHPA
MOBİLYALAR
MOBİLYALAR İSTANBUL
MOBİLYALAR RESİMLERİ
MODEL MUTFAKLAR
MODEL OTURMA GRUPLARI
MODERN AYAKKABILIK
MODERN BEBEK ODALARI
MODERN BEBEK ODASI
MODERN BİLGİSAYAR MASALARI
MODERN BİLGİSAYAR MASASI
MODERN BÜRO MOBİLYALARI
MODERN ÇALIŞMA MASASI
MODERN ÇEKYAT KANEPE
MODERN ÇOCUK ODALARI
MODERN DEKORASYON
MODERN DEKORASYONLAR
MODERN DOLAP
MODERN DOLAPLAR
MODERN EV DEKORASYONLARI
MODERN EV DEKORASYONU
MODERN GENÇ ODALARI
MODERN GENÇ ODASI
MODERN KANEPE
MODERN KANEPELER
MODERN KİTAPLIK
MODERN KİTAPLIKLAR
MODERN KOLTUK TAKIMI
MODERN KOLTUK TAKIMLARI
MODERN MASALAR
MODERN MOBİLYA
MODERN MOBİLYA AKSESUAR
MODERN MOBİLYALAR
MODERN MODÜLER
MODERN MODÜLER MOBİLYA
MODERN MUTFAK
MODERN MUTFAK DOLAPLARI
MODERN MUTFAKLAR
MODERN OFİS OTURMA GRUPLARI
MODERN ORTA SEHPA
MODERN OTURMA GRUBU
MODERN OTURMA GRUPLARI
MODERN OTURMA ODALARI
MODERN OTURMA ODASI
MODERN PORTMANTO
MODERN SALON TAKIMI
MODERN SALON TAKIMLARI
MODERN SANDALYE
MODERN SANDALYELER
MODERN SEHPA
MODERN SEHPALAR
MODERN TV SEHPALARI
MODERN TV SEHPASI
MODERN VESTİYER
MODERN VİTRİN
MODERN VİTRİNLER
MODERN YATAK ODALARI
MODERN YATAK ODASI
MODERN YATAK ODASI TAKIMI
MODERN YATAK ODASI TAKIMLARI
MODERN YEMEK ODALARI
MODERN YEMEK ODASI
MODERN YEMEK ODASI TAKIMI
MODERN YEMEK ODASI TAKIMLARI
MODOKO BEBEK ODALARI
MODOKO BEBEK ODASI
MODOKO ÇOCUK ODALARI
MODOKO GENÇ ODALARI
MODOKO GENÇ ODASI

SENDİKA LİDERLERİ ALEVİ GİRİŞİMİNİN BAŞARISIZLIKLA SONUÇLANDIĞINI İDDİA EDİYOR.

Türk hükümetinin Alevi girişimi başarısız, sendika lideri diyor

Türkiye'nin iktidar partisi inanç diğer tüm formları delegitimizing ise Diyanet İşleri onun Sünni başkanlığındaki Müdürlüğü içine toplanabilir Aleviliğin resmi bir form oluşturmak için çalışıyor, bir Alevi işçi sendikası lideri diyor. 'Hükümet daha da azaltmak için yöntemler kullanarak ederken tanınan Alevilik gibi görünüyor yapacak,' Vicdan Baykara diyor


Bu dosyayı fotoğraf okullarda zorunlu din derslerinin karşı Aleviler tarafından Ankara'da yeni bir protesto gösterileri. DHA fotoğraf
Türkiye'nin Alevi toplumunun kaygıları gidermek için hükümetin girişimi ve grubun sorunları çözmek için başarısız oldu asimilasyon sadece yönlendirilir, bir işçi sendikası olan Alevi kafasına göre.

"Diyor bile bu sorunların çözümü olduğunu [Adalet ve Kalkınma Partisi, ya da AKP iktidar] Kürtler, Aleviler ve işçilerin örgütlü bölümlerini ortadan kaldırıyor ve mevcut sisteme adapte yapıları ile bunların yerine" Vicdan Baykara, Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Emekçileri Sendikası, veya Tum Bel Sen'in genel başkanı bir röportajda Hürriyet Daily News ve Ekonomik Değerlendirme söyledi.

"Ne istiyorsun Aleviler din ve inançların tüm özgürlüğüdür. özgürlük gelince, öncelik onları ve devlet arasında bir mesafe olarak ifade edilir, "dedi.

Birçok İslam liberal bir dalı olarak kabul Aleviler, şu anda bir iki boyutlu bir sorun ile karşı karşıya, dedi. Sorunun bir boyutu ve politik vatandaşlık tanındı ve nasıl din ve vicdan özgürlüğü Türk Cumhuriyeti'nin kuruluşu sırasında tanımlandı dayanmaktadır. Diğer boyut Alevi inanç ve ritüelleri ve modernleşen dünya ile olan ilişkisini, çağdaş siyaset söylemi içinde yer olamaz olmasıdır.

"Bizim inanç hiç aramıyorsun kültür, politika ya da kimlik ayrıdır. Bu anlamda örneğin cemevis (Alevi buluşma) kültür ve felsefe inanç evleri vardır, "Baykara dedi.

zorunlu olarak, AKP ve diğer siyasi partileri, ama bir siyasi olarak Alevi "sorun" olarak gördükleri Aleviliğin ritüel kendi dünyasına sembolik şiddet müdahale bir hareket, siyasi göz önüne alındığında bir yaklaşım gerekir.

"Alevilik ise, büyükleri ritüellerin merkezinde yer alırlar. Bu durumun siyasi tartışmanın tarihsel kökleri olan bir yapı yıkılması teşkil eder ve yeni bir değiştirmemiz çekilir zaman, "dedi.

Bu anlamda, toplumun karşı karşıya "sorunu" nasıl bir filizlenen siyasi temsil karşısında deneyimsel dini orijinalliğini korumak için, bu pratik olarak hangi dinin ritüel unsurlar ile oran olduğunu kontrol yapısı.

Bir siyasi çatışma

Aleviliğin Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından temsil edilmesi hükümetin son öneri sadece, toplum için siyasi temsil ulaşmada gerekli hassasiyeti tanımak için başarısız açıkça İslam'ın büyük, devlet başkanlığındaki yorumu içine topluluk sınıflandırmak istiyor.

"Hükümet Alevi hareketi söndürmek istiyor. Diyanet İşleri Başkanlığı Aleviliğin bir form tanırsa, Aleviliğin diğer tüm kavramlar bastırılmış olacak ve tahrip etti. Bir anlamda asimilasyon meydana gelecektir. AKP'nin Alevilik gibi görünüyor yapacak yüzden daha da azaltmak için yöntemler kullanırken tanınan, "Baykara dedi.

en önemlisi olan Kürt sorunu ülkenin tüm temel sorunları, için AKP'nin yaklaşımı bir girişim önermek ve sonra diyalog ve değişiminden muhataplarına olarak hizmet verecek bu insanlar dışlamaktır, Baykara söyledi.

Baykara göre, bugüne kadar Alevi sorunu ile ilgili olarak, hükümetin sorunun çözümü üzerinde tam kontrol tutmak istiyor. "Böyle bir müdahale Aleviliğin devletin ihtiyaçlarına göre forma bir girişimdir."

okullarda zorunlu din dersleri gibi devlet müdahalesi sürüyor formlarının sadece biridir. Onu kendi inanç ve onları asimile çabası ile yaşayan Alevi çocuk önlemenin bir yolu olduğunu, Baykara söyledi.

"Zorunlu din dersleri uygulaması demokratik olduğu söylenen bir ülkede totaliter bir uygulama ve bizim bu ülke için 12 Eylül [1980 askeri darbesinin] bir hatıra olan ise," dedi. "Bir, bilimsel, demokratik, modern ve laik eğitim için zorunlu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ders çıkarılması gerekir. Devlet din eğitim ve öğretimi meşgul etmemelidir. "

Sonuçta, Baykara göre, Alevilerin Diyanet İşleri Başkanlığı ve tamamen okul müfredatından din derslerinin kaldırılması eleme istiyorum. Ayrıca, onların cemevis İslam'ın değişen formu uygulamak için mekanları ziyade özellikle Alevi binaları olarak kabul istiyoruz.

"Alevilik sadece İslam elemanları tarafından tanımlanan edilemez bir birikmiş inançtır. Alevilerin dini ritüelleri, ibadet şekilleri, aralarında ilişkiler, sosyal kurallar, vb formları oldukça Sünni ortodoks farklıdır. Örneğin, Sünni Ortodoks beş koşulları ya da, Aleviler arasında bulunan asla çok farklı yaşanıyor. hayır örneğin, hac var oluyor ve açlık çok farklı, "Baykara dedi.

"Ama bile bu fikirleri Aleviler arasında bir coğrafi konumu diğerine farklıdır. Ama bu durum ayrı Aleviler değil - bu Aleviliğin ortak ilkeleri oluşturan, çoğulcu bir yapı ile onları zenginleştirir, "Baykara dedi.


MOBİLYA BİLGİSAYAR MASALARI |
MOBİLYA BİLGİSAYAR MASASI |
MOBİLYA BURSA |
MOBİLYA COM |
MOBİLYA ÇALIŞMA MASALARI |
MOBİLYA ÇEŞİTLERİ |
MOBİLYA ÇOCUK |
MOBİLYA DEKARASYON |
MOBİLYA DEKORASYON AKSESUAR |
MOBİLYA DEKORASYONLARI |
MOBİLYA DEKORASYONU |
MOBİLYA DİZAYN |
MOBİLYA DOLAP |
MOBİLYA DOLAPLAR |
MOBİLYA DOLAPLARI |
MOBİLYA DUVAR |
MOBİLYA DÜNYASI |
MOBİLYA EV AKSESUARLARI |
MOBİLYA EV DEKORASYONU |
MOBİLYA FİRMA |
MOBİLYA FİRMALARI |
MOBİLYA FİYAT |
MOBİLYA FİYAT LİSTESİ |
MOBİLYA FİYATLARI |
MOBİLYA GARDIROP |
MOBİLYA GENÇ |
MOBİLYA GENÇ ODALARI |
MOBİLYA GENÇ ODASI |
MOBİLYA GENÇ ODASI TAKIMLARI |
MOBİLYA GRUBU |
MOBİLYA GRUPLARI |
MOBİLYA HALI |
MOBİLYA İMALAT |
MOBİLYA İMALATI |
MOBİLYA İTALYAN |
MOBİLYA İZMİR |
MOBİLYA KAMPANYA |
MOBİLYA KANEPE |
MOBİLYA KANEPELER |
MOBİLYA KAPAK |
MOBİLYA KAPI |
MOBİLYA KAPLAMA |
MOBİLYA KARYOLA |
MOBİLYA KAYSERİ |
MOBİLYA KİTAPLIKLAR |
MOBİLYA KOLTUK |
MOBİLYA KOLTUK KANEPE |
MOBİLYA KOLTUK TAKIMI |
MOBİLYA KOLTUK TAKIMLARI |
MOBİLYA KOLTUKLARI |
MOBİLYA KONYA |
MOBİLYA LTD ŞTİ |
MOBİLYA MAĞAZASI |
MOBİLYA MAĞZALARI |
MOBİLYA MALZEMELERİ |
MOBİLYA MARKALARI |
MOBİLYA MASALAR |
MOBİLYA MDF |
MOBİLYA MERDİVEN |
MOBİLYA METAL |
MOBİLYA METAL AKSESUAR |
MOBİLYA MODELLERİ |
MOBİLYA MUTFAK DOLABI |
MOBİLYA MUTFAK DOLAPLARI |
MOBİLYA MUTFAK KÖŞE |
MOBİLYA MUTFAK MASA |
MOBİLYA MUTFAK MASALARI |
MOBİLYA MUTFAK MASASI |
MOBİLYA MUTFAK MODELLERİ |
MOBİLYA MUTFAK MUTFAK |
MOBİLYA MUTFAKLAR |
MOBİLYA MUTFAKLARI |
MOBİLYA ODA |
MOBİLYA ODALARI |
MOBİLYA ODASI |
MOBİLYA ORTA SEHPA |
MOBİLYA OTURMA GRUBU |
MOBİLYA OTURMA GRUPLARİ |
MOBİLYA OTURMA ODASİ |
MOBİLYA PORTMANTO |
MOBİLYA PUF |
MOBİLYA REHBERİ |
MOBİLYA RESİMLERİ |
MOBİLYA SALON |
MOBİLYA SAN |
MOBİLYA SANAYİ |
MOBİLYA SANAYİİ |
MOBİLYA SANDALYE |
MOBİLYA SATIŞ |
MOBİLYA SEHPA |
MOBİLYA SEHPALAR |
MOBİLYA SEKTÖRÜ |
MOBİLYA SİSTEMLERİ |
MOBİLYA SİTELERİ |
MOBİLYA SİTESİ |
MOBİLYA TAKIMI |
MOBİLYA TAKIMLARI |
MOBİLYA TASARIM |
MOBİLYA TASARIMI |
MOBİLYA TASARIMLARI |

ALMANYA TERÖR TEHDİDİNE KARŞI GÜVENLİK DÜZEYİNİ EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARTTI.

kurşun geçirmez yelekler giyiyor Silahlı polisler Berlin, Almanya, Çarşamba 17 Kasım 2010 yılında ana tren istasyonunda nöbet tutuyorlar. AP foto
Almanya'nın uluslararası terörizm yüksek bir tehdit nedeniyle ülke genelinde güvenlik ve uyanıklık artacak, içişleri bakanı Çarşamba söyledi.

yeni istihbarat ışık geldi sonra hareket geldi, Thomas de Maizière, Almanya'nın üst düzey emniyet yetkilisi söyledi. Almanlar bir sonraki duyuruya kadar yerinde kalması için havaalanları ve tren istasyonlarında bir artış polis varlığı dahil tehdit, görülebilir bir yanıt göreceksiniz.

artan güvenlik varlığına rağmen, de Maizière sakin çağırdı. Yetkilileri tehdit hakkında bilgi vermedi.

"Neden ama, endişe var histeri için hiçbir neden yoktur" dedi. "Biz uluslararası terör yaşam tarzımızı ve özgürlük bizim kültürümüzde bize sınır izin vermeyecektir."

Almanya, hiçbir renk güvenlik düzeyleri, ABD, İngiltere veya Fransa'da karşılaştırılabilir ölçmek için sayılı katmanlı bir sistem veya kodlanmış ve kamuya gerekçesiyle bir önleme çabaları tehlikeye sokabilecek üzerine, tehdit derece tartışırken çok daha ihtiyatlı olma eğilimindedir saldırı.

Almanya 2004 Madrid tren bombalama ve 2005 Londra transit saldırıları gibi bir büyük bir terör saldırısı kaçmış olsa da, en az iki büyük araziler bertaraf edilmiştir ya da gerçekleştirilecek önce başarısız oldu.

"Önceden bilinen bulgular yanında, şimdi güvenlik yetkilileri, şimdi yeni bir durumla karşı karşıyayız, bu bizim cari değerlendirme haklı katılıyorum mümkün tehlike ek, ilgili göstergeler var," de Maizière dedi.

O Kasım sonu için planlanan bir şüpheli saldırı hakkında başka bir tanımlanmamış ülkeden gelen bir ihbar gösterdi - o yer almasi düsünülen nerede olduğunu söylemedi bile.

O ucu ABD'ye Yemen gönderilecek iki posta bomba durdurma sonra geldi - bunun İngiltere'de bulundu önce biri Alman havalimanı geçti. "Uyum amaçlarına takibinde teröristlerin sebat" ve ayrıca Yemen arsa puan altını çiziyor "bazılarının güvenilir yol açar" de Maizière ayrıntı vermedi, gazetecilere yaptığı açıklamada.

O Alman yetkililer ayrıca, Almanya'da saldırıları planlamak aşırılık yanlısı İslamcı gruplar tarafından "çaba" gösteren kendi somut istihbarat elde söyledi. Sonuç olarak, yetkililer suçlamalara yol açabilir soruşturma başlattı.

Ülke ayrıca güvenlik kaldırdı - De Maizière Mevcut risk değerlendirmesi geçen yılki ulusal seçim öncesi bir karşılaştırılabilir olduğunu söyledi. Bu uyarı için bir tetik hangi bir Alman konuşmacı Almanlar Afganistan'dan ülkenin askerleri çekilmeye siyasi partiler basmadığınızdan eğer bir "kaba uyanış" tehdit bir video oldu.

öğle Çarşamba olarak, polis otomatik silah taşıyan ve koruyucu dişli Berlin Merkez Tren Garı de devriye demiryolu platformlar görülebilir giyiyor. Ama Almanlar özellikle ilgili olarak ortaya çıkmadı.

"Ben başka türlü Berlin'de buralarda yürüyüş olmaz, tehdit hissetmiyorum," Angelika Balkenhoel Yakın Hamburg gelen dedi.


MOBİLYA BİLGİSAYAR MASALARI |
MOBİLYA BİLGİSAYAR MASASI |
MOBİLYA BURSA |
MOBİLYA COM |
MOBİLYA ÇALIŞMA MASALARI |
MOBİLYA ÇEŞİTLERİ |
MOBİLYA ÇOCUK |
MOBİLYA DEKARASYON |
MOBİLYA DEKORASYON AKSESUAR |
MOBİLYA DEKORASYONLARI |
MOBİLYA DEKORASYONU |
MOBİLYA DİZAYN |
MOBİLYA DOLAP |
MOBİLYA DOLAPLAR |
MOBİLYA DOLAPLARI |
MOBİLYA DUVAR |
MOBİLYA DÜNYASI |
MOBİLYA EV AKSESUARLARI |
MOBİLYA EV DEKORASYONU |
MOBİLYA FİRMA |
MOBİLYA FİRMALARI |
MOBİLYA FİYAT |
MOBİLYA FİYAT LİSTESİ |
MOBİLYA FİYATLARI |
MOBİLYA GARDIROP |
MOBİLYA GENÇ |
MOBİLYA GENÇ ODALARI |
MOBİLYA GENÇ ODASI |
MOBİLYA GENÇ ODASI TAKIMLARI |
MOBİLYA GRUBU |
MOBİLYA GRUPLARI |
MOBİLYA HALI |
MOBİLYA İMALAT |
MOBİLYA İMALATI |
MOBİLYA İTALYAN |
MOBİLYA İZMİR |
MOBİLYA KAMPANYA |
MOBİLYA KANEPE |
MOBİLYA KANEPELER |
MOBİLYA KAPAK |
MOBİLYA KAPI |
MOBİLYA KAPLAMA |
MOBİLYA KARYOLA |
MOBİLYA KAYSERİ |
MOBİLYA KİTAPLIKLAR |
MOBİLYA KOLTUK |
MOBİLYA KOLTUK KANEPE |
MOBİLYA KOLTUK TAKIMI |
MOBİLYA KOLTUK TAKIMLARI |
MOBİLYA KOLTUKLARI |
MOBİLYA KONYA |
MOBİLYA LTD ŞTİ |
MOBİLYA MAĞAZASI |
MOBİLYA MAĞZALARI |
MOBİLYA MALZEMELERİ |
MOBİLYA MARKALARI |
MOBİLYA MASALAR |
MOBİLYA MDF |
MOBİLYA MERDİVEN |
MOBİLYA METAL |
MOBİLYA METAL AKSESUAR |
MOBİLYA MODELLERİ |
MOBİLYA MUTFAK DOLABI |
MOBİLYA MUTFAK DOLAPLARI |
MOBİLYA MUTFAK KÖŞE |
MOBİLYA MUTFAK MASA |
MOBİLYA MUTFAK MASALARI |
MOBİLYA MUTFAK MASASI |
MOBİLYA MUTFAK MODELLERİ |
MOBİLYA MUTFAK MUTFAK |
MOBİLYA MUTFAKLAR |
MOBİLYA MUTFAKLARI |
MOBİLYA ODA |
MOBİLYA ODALARI |
MOBİLYA ODASI |
MOBİLYA ORTA SEHPA |
MOBİLYA OTURMA GRUBU |
MOBİLYA OTURMA GRUPLARİ |
MOBİLYA OTURMA ODASİ |
MOBİLYA PORTMANTO |
MOBİLYA PUF |
MOBİLYA REHBERİ |
MOBİLYA RESİMLERİ |
MOBİLYA SALON |
MOBİLYA SAN |
MOBİLYA SANAYİ |
MOBİLYA SANAYİİ |
MOBİLYA SANDALYE |
MOBİLYA SATIŞ |
MOBİLYA SEHPA |
MOBİLYA SEHPALAR |
MOBİLYA SEKTÖRÜ |
MOBİLYA SİSTEMLERİ |
MOBİLYA SİTELERİ |
MOBİLYA SİTESİ |
MOBİLYA TAKIMI |
MOBİLYA TAKIMLARI |
MOBİLYA TASARIM |
MOBİLYA TASARIMI |
MOBİLYA TASARIMLARI |