5 Ekim 2010 Salı

İSTANBUL YİNE AVRUPANIN EN GÜZEL ŞEHİRLERİ ARASINA GİRMEYİ BAŞARDI.

Yakın zamanda yapılan basın açıklamasına göre Mövenpick Hotel İstanbul 2010 için Avrupa'nın önde gelen şehir oteli seçildi.

Mövenpick Hotel İstanbul, seyahat endüstrisinin en ünlü ödüllerinden birini kazandı, için World Travel Awards ödül "Avrupa'nın En İyi City Hotel."

Ödül World Travel Awards Grup Başkan Yardımcısı Kevin Taylor tarafından Antalya'da 1 Ekim tarihinde Mövenpick Hotel Istanbul Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach sunuldu. Ödül hizmet ve kalite standartları yargılamak dünyadan 183.000 seyahat uzmanları üzerinde oy dayanmaktadır.

Reichenbach söyledi "Being Avrupa'nın önde gelen şehir oteli büyük bir onur ... ama bu prestijli ödülü ithaf yıllık bazda kazandı çünkü, bir sürpriz değil, servis ve basit şeyler olağanüstü yapma yeteneği bağlılık, bir oy" ödül töreni.

"Biz ve sürekli iyileştirmeyi taahhüt ve her zaman ayarı en kaliteli hizmet ve en son teknoloji yüksek hem bizim manzaraları. Türkiye'deki diğer oteller Mövenpick Hotel İzmir ve bahar 2011 yılında açılacak olan Mövenpick Hotel Ankara, aynı felsefeyi takip edecektir. "

Mövenpick Hotel İstanbul, zaten sanayi alındı, 2009 yılında Dünya Seyahat Ödülleri'nde Avrupa'nın lider iş oteli ve 2007 ve 2008 yıllarında Türkiye'nin önde gelen iş oteli olarak alkışlanan aldı.

Mövenpick Hotels & Resorts, 12.000 işçi istihdam lüks bir otel yönetim şirketi, Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Asya'nın çekirdek piyasalarda bir konsantrasyon ile, ya zaten kullanma ya da yapım aşamasında 90 otel ile, 26 ülkede kurulmuştur.

İsviçre'de faaliyete başlayan uluslararası otel grubu, şu anda genişletiyor yıl sonuna kadar 100 hedefini artırmak otel sayısını belirtti.

Hem iş hem de konferans odaklı oteller, yanı sıra çok sayıda tatil Çalışma, Mövenpick Hotels & Resorts pazarının yüksek sonunda kendini pozisyonda çalıştı. Otel grubu ortaklaşa Mövenpick Holding ve Türkiye Grubu aittir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.