23 Kasım 2010 Salı

CASUSLUK ÇETESİNİN HEDEFİNDE BU KEZDE 250 KİŞİLİK SUBAY GRUBU VARDI.

deniz subayları çok sayıda Deniz Kuvvetleri içinde bir casusluk çete halinde devam eden bir soruşturma kapsamında kadarıyla dolayısıyla sorguya edilmiştir.
Deniz Kuvvetleri içinde bir casusluk çete ilişkin soruşturmada ortaya çıkan son kanıt grup üyeleri özellikle amiraller ve üst rütbeli generaller dahil olmak üzere 250 askeri ve deniz subayları hedef olduğunu göstermektedir.

Şimdiye kadar, savcılar 50 daha fazla süre tanıklık etmek üzereyseniz, çetenin potansiyel kurbanların 200 konuştum. yabancı istihbarat servisleri satmak için şantaj yoluyla yüksek rütbeli subay ve üst düzey bürokratlar arasında önemli devlet güvenlik bilgileri çıkarmak için fuhuş halkası kurulmuş - - Görevliler çete tarafından ensnared tek tek sorguya edilmiştir. Savcıların çete kritik pozisyonlarda hepsi aileleri hakkında ayrıntılı bilgi ve 250 subay gizlice kaydedilen video görüntüleri de dahil olmak üzere kişisel bilgileri elde ettiğini bulduk.

Bu arada, sivil savcılar var askeri savcılığa, fahişe ile pozisyonlar ödün içinde çete tarafından çekildi bu kurbanlar, ilgili durumlarda iletti. Ek aramalar ve baskınlar yeni ortaya çıkan kanıtlar aşağıdaki 100 yeni yerlerde yapılmıştır. Müfettişler şu anda 250 herhangi bir çete hayati devlet güvenlik bilgi sızdırılmış olup olmadığını bulmak için çalışıyoruz.

Bu arada, savcılık da çete adına fahişe gibi davranıyordu 18 kadın askerin 13 Modern Yaşam Derneği (ÇYDD) için laik Destek burs kazanmıştı bulundu. Savcılık şimdi bu ayrıntı nasıl çete fuhuş için işe kadın başardı ve şantaj belgeleri vardır.

subay evlerinin bazılarında, polis zoosexual içeriği ile çocuk pornografisi ve görüntüleri ele geçirdi. Cinsel amaçlı reşit olmayan çocukların sömürülmesi bireysel bir suçtur, çünkü bu kişiler ayrı ayrı incelenecektir. Ancak polis yine de ele geçirilen malzeme çetenin faaliyetleri ile ilgili olabilir mi içine arıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.