17 Kasım 2010 Çarşamba

FEDERAL HÜKUMET BÜTÇE FAZLASI KOŞULUYLA NADİREN KARŞILAŞIYOR.

Biz federal hükümetin bütçe fazlası koştu nadir bir zaman olarak 1990'ların sonlarında geri bak. Biz bu fazlaları hemen hemen herkes için bir sürpriz olarak geldiğini unutma eğilimindeyiz.
Ayrıntı Bu Resmi

Alice Rivlin ve Pete Domenici bütçe açığını azaltmak için nasıl fikirleri sunulan iki partili bir görev gücü açtı.

Obama Eksikliği Panel Yarışması alır bazıları (17 Kasım 2010)
Economix Blog: Eksikliği yakın Vergi Soda (16 Kasım 2010)
1998 gibi geç olarak, Kongre Bütçe Ofisi 1999 için bütçe açığı tahmin edilmiştir. Aslında, Washington yıllardır fazlası beş büyük koştu onun.

Ne oldu? tüm, ekonomik büyüme üzerinde. Ve mevcut sorunlara cevap büyük bir parçası olabilir.

Evet, hükümetin 1990 oldu daha fazla mali açıdan muhafazakar olarak. Hem Başkan George HW Bush (kim kredi get enough etmez) ve Başkanı Bill Clinton, Kongre ile çalışan, açıkları 1980'lerde saldırı yükseltilmiş vergiler.

Ama bu vergi artışı takip nedenle fazlaları önemli ikinci en edildi. En önemli beklenen hızla başka bir şey değildi büyüdü gerçeği ekonomi. Hızlı büyüme gelirler itti yukarı akışı içine gelir vergisi daha fazla neden Hazine.

Bugünün başgösteren açıklarının büyüme vardır neredeyse kesin olan sadece kapalı olması büyük de. Baby boom kuşak ve büyük, çok nemli artış Medicare maliyetleri dik de olabilir devam etmek. Henüz büyüme farkı olabilir muazzam hala yapmak bir.

- Nokta daha hızlı adil olmak, kolay feat yıllarda - iki yanında üzerinden daha tahminlerini her yıl yüzde Eğer ekonomi büyüdü yarısı tek bir ülke merkezli görünür şimdi olurdu yapmak kabaca daha 40-açığı yüzde 50 daha az kesme o veri bütçe okuma benim kadar ekonomistler Alan Auerbach ve William Gale.

anlamına gelecektir için ne bu anlamda somut için bir olsun, çevrimiçi Times oynatabilir çevresinde açığı bulmaca. O 2030 soruyor yıl 1400000000000 $ olarak yıllık harcama kesintileri ve vergi artışları neredeyse seni bulmak. beklenen ise daha yarım puan daha hızlı büyüme bir edildi, gerekli tasarruf milyar olurdu 700 $ yerine damla az. Bu seçimler demek çok daha az acı olur keser olmak onlar vergi artışları ya da Medicare.

açığı kesmek Yani belki tek iyi yolu herhangi bir açığı kesme planı da ekonomik büyüme kesmiyor emin olmaktır. İdeal olarak, büyüme kalkacaktır.

bu yüzden ana yolu iki tanesi var. İlk olarak, hızla çok harcama ve kesim vergi çökme yükselterek ekonomik olmamalıdır dalma başka içine kendimizi geri. Başkan Franklin Roosevelt yapılan bu hata 1937 yılında, ve seferberlik harcamaları geri almak hata bu kez savaş güvenmek mümkün olmayacaktır ülke olacak) umut (bir.

dönemde kısa, daha fazla olmalıdır harcama aslında. "Bazı siyasetçiler ve ekonomistler seçim sunmak yanlış: işsizliği azaltmak veya borç stabilize, "yeni savunuyor bir iki partili açığı plan hafta son olacaktır gelmek çıkış planı gibi ikinci serbest Çarşamba. Olarak Alice Rivlin, planı ile bir yazı nezaret Demokrat Pete DomeniciBiz yapabilirsiniz hem ": Bu, bir koyun, Cumhuriyet. Koşmak kısa insanların ceplerinde olabilir koymak para ve çalıştırmak uzun Döşeme hükümet harcamaları. ".

Plan milyar 650 tatil için işçi ve işveren maliyet vergi yıllık bordro 1 $ aramaları için. Ama yıl dolar yüzlerce milyarlarca olacak keser hatırlıyorum olan bir açığı gerekli iken zaman bir toplamı. olarak, ya da daha fazla harcama yollar ve köprüler - Göreli bir bordro, için bu kesim vergi tatil Başkan Obama iyilik - hatadır bir yuvarlama. Ve tabii ki, yararları kendi var onun işe koyarak daha geri.

Uzun vadede: Daha yıl sonraki çift daha önemli bir pro-büyüme stratejisinin ikinci kısmıdır. İyi bir açığı planı basitçe ucunda yıl boyunca-the-board kesim yapmaz. Ekonomik büyümenin teşvik olmayan programlar ve artar nispeten yapmak o birkaç finansmanı için fon kesintileri. Aynı şekilde, büyüme ve kesim bunu bu teşvik net bir kayıt yok vergi oranları yükseltir.

o ekonomisi büyük yardımcı olur, ne olursa olsun bu görevi değil, fikir kolay bir savunucuları, çünkü onların bu lobiciler kaçınılmaz iddia ediyor. Sadece ekonomi sübvansiyonlar de çiftlik bakmak Amerikalı için çok önemli sözde, bir tarım için form refah. Ya da Cumhurbaşkanı bakmak George W. Bush 'unsattığı için ekonomik bir iksir 's vergi sonra, parçalanmış, II Savaşı Dünya büyüme beri öncesi on yavaş takibe tarafından.

üzerinden geçen hafta her dışarı gelmiş önerileri iki partili açığının büyümesi odaklanan ekonomik oldukça değil, yeterince iyi ama, iş iyi güzel bir. Domenici-Rivlin plan ve - her iki tekliflerin en yanlısı büyüme parçası tek gelen Erskine Bowles ve Alan Simpson - reformu vergi vurgu onların.

Bugünün vergi kodu kesintiler, krediler ve kuvvet daha fazla bir vergi faturası büyük önlemek için çalışıyoruz onların davranış ve atık saatini değiştirmek için bu boşlukların bir çalılık olan. Daha az kesinti ve daha düşük fiyatları ile vergi kodu -, net olarak, bir vergi indirimi olarak aynı şey değildir - bunun yerine mümkün olduğunca verimli olarak varlık üzerine işletmeler ve hane odak izin verir. Potansiyeli daha az götürmek istiyorsunuz bir vergi indirimi hak kazanmak için yetenek ve daha kararlar götürmek istiyorsunuz iyi para kazanmak için.

reform ötesinde vergi, hem açık büyüme gelecek kurşun olacak yatırım planları yapan önemi söz. Özellikle, Bowles-Simpson plan federal yavaş yavaş 15-cent-a-galon artış bir görüşme için benzin vergi projeleri diğer ve ödemek için otoyol, toplu taşıma. Bilim plan ve öncelik eğitime hükümeti de çağırıyorum.

Bu büyümeyi teşvik için en iyi yollardan arasında açık bulunmaktadır. Amerika Birleşik Devletleri yüzyılda yaratılan dünyanın en müreffeh bir ekonomiye son ölçmek büyük ülke, çünkü eğitimli öyleydi dünyanın en. O artık yok. Federal bilim dolar, bu arada, neden tıbbi buluşlar sayısız yaratılış kıtalararası demiryolu, havayolu endüstrisi, mikroçip, kişisel bilgisayar, İnternet ve. Henüz bilim finansman biterse para uyarıcı olduğu gibi planlanan düşüş.

Ne yazık ki, planları daha ki eğitim ve bilim önemli olduğunu söyleyerek daha spesifik alamadım. ya planında özel yatırımlar için sadece bağımsız para gaz vergi ile finanse edilen altyapı fonudur. Ve gerçekçi bir gelecek Kongre savurgan harcamaları önlemek ve büyümeyi öncelik exhorting o siyasi Medicare canlandırmaya bulacaksınız için exhorting olarak başarı hakkında kadar şansı vardır.

İki partili açığı grup kaprisleri ötesine tartışma taşımak için başlangıç için kredi bir çok hak ediyor. biz açığı kesim kesim yapma hakkında sadece olmadığını hatırlıyorum emin: bir adım daha onlar bile alabilir yoktur.



m1 |
m2 |
m3 |
m4 |
m5 |
m6 |
m7 |
m8 |
m9 |
m10 |
m11 |
m12 |
m13 |
m14 |
m15 |
m16 |
m17 |
m18 |
m19 |
m20 |
m21 |
m22 |
m23 |
m24 |

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.