15 Ağustos 2010 Pazar

SAV LİDERLİĞİ ELDE ETMEK İÇİN KOMPLO TEORİLERİ KULLANIR.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 'Milletvekili s Ankara Eşref Erdem tarafından istifa gelen parti dün yayımlanan bir makalede, tarafından tetiklendiğini bir olay SABAH ,hangi Erdem oy ifade onun planlıyor 'evet' referandumu 12 Eylül anayasa değişikliği . Onun arkadaşı parti üyelerinin parti disiplin başvurarak cevap tarafından tabi olmaya Erdem board için eylem itibaren askıya alınmasını talep o, Erdem Genel Sekreterlik taraf cevap tarafından teklif karşı iddiaları veren sert de istifasını dün gibi Önder Sav. Erdem iddialarına göre, Baykal için parti liderliğinde geçiş Kılıçdaroğlu kasıt planlama ve dikkatli bir sonucu.

"DIŞ komplo"

Eski CHP lideri Baykal'ın fırtınalı çıkmak için parti liderliğinden tartışmalı görüntüleri yayımlandıktan sonra değinen Erdem devletler, "Sözde Genel Sekreteri oldu biraz kaset olayı tarafından üzüntüyle. Tüm parti yönetiminin diyordu aynı şey ... 'O bu bir komplo dışarıdan düzenlenmiştir.' Birdenbire parti bir iç düzenlenmesi tecrübeli ve on gün süre içinde Baykal isteyerek parti başkanı olarak istifa etmişti.

GİZLİ TOPLANTI

"Evleri sırasında gizli diğer yakın kapılar ardında toplantılar, tarih Kılıçdaroğlu zaman iktidarda bulunan getirecek üzerinden Baykal kalan rağmen idi hazırlanan üye kurulan montaj gibi parti de bir liste. O zaman bu oldu o karara önceden tasarlayarak ne olduğunu doğru Meclisi haline Partisi. "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.