18 Kasım 2010 Perşembe

BÜTÇE AÇIĞI NEWYORK'U FENA SARSMIŞ GİBİ GÖRÜNÜYOR.

LOS ANGELES - bütçe açığı milyar Beş hafta 19 dolarlık sonra kapatmak için söz Yasama geçti bir bütçe, California valisi gelen mali arkasına başka battı için mücadeledir poz yeni ve büyük bir kriz boşluk 26000000000 $ bakan, bu kez sahip Jerry Brownve kargaşa görünüyor finansal yaşındaki üç çile devlet zaten neredeyse bir derin kesikler kuvvet kesin.


Associated Press aracılığıyla / Sacramento Bee Hector Amezcua,
Gov Arnold Schwarzenegger Ocak ayında göreve bırakır.
Okuyucuların Yorumlar
"California, gerçek olsun. Kelimenin tam anlamıyla her konuda bir referandum sağlayan bir çete zihniyet ..., bu bütçe yürütecek bir vali bir bütçe sağlayacak ve onları oy seni sevmiyorum eğer Elekt milletvekilleri tarafından idare edilemez sonuç. "
Thad, Bethesda, MD
Okumak Tam Yorum »
Yapan valisi Arnold Schwarzeneggergeç bir gün bir rekor 100, Ekim geçti milyar bütçe 126 $ milyar açığı 6 öngörülen $: için 6 Aralık başlar uğraşan Yasama özel bir oturum çağırdı ile bir kısım sorunu. Bay Schwarzenegger yardımcıları Haziran söyledi vali derin harcama yoluyla iten Demokratlar ile defalarca savaşmış olan bir Cumhuriyetçi kesim yıl bu mali sonu boyunca devlet olsun indirimleri bir teklif turu olur.

"Kesmek için artık kolay şeyler var," Susan Kennedy, personel Bay Schwarzenegger şefi, Pazartesi dedi. "Biz artık kemiğe kesim vardır."

Kaliforniya'nın battal beden bütçe sorunlarının her zaman dikkat çekiyor. durumda tarafından hiç yalnız gelir bakarak şaşırtıcı açıkları Ama üzerinde biler krizin ekonomik olarak. kendi faturalarını Illinois ödeyen, sorun yaşadığınız oldu anlamıyla yıl milyar gelecek olan 15 $ için elinden kabarma açık. Gov Chris Christie - milyar dolarlık açığı gelirlerinin öngörülen devletin fazla bir üçüncü 10.7 dolarlık bir bakan yıl New Jersey aldı ofis bu. ayrışma kriz bile olmuştu Teksas, yıllar sonraki iki yüz bir milyar aşkın üst 21 $ olabilir boşluğu milletvekilleri söylüyorlar.

Son California bütçe sorunları - birçok görevlinin Yasama Ekim oy uyarılacaksınız ne teyit - belâlı olarak her iki taraf yetkilileri tarafından tarif: boşluk federal aşırı iyimser tahminler de dahil olmak üzere bütçe şatafat kullanımı yoluyla, hiç küçük bir parçası olarak kapatıldı gelir. O 1 milyar ABD Doları gelir açığı artan etkisi vardı Kasım ayında California seçmenler tarafından kabul girişimleri fakat ayrıca, ekonominin devam krizden sadece kötüleşti olmuştur.

Ancak mevcut mali yılın sorunları bile ötesinde, devlet yetkilileri henüz Bay Brown Ocak ayında teklif gerekir gelecek mali yıl için bütçe 19000000000 $ başka bir eksik, tahmin edebilmiştir.

California ve mali durumunu, ulusal ekonomik büyüme dalgasını, mali krizlerinden bir geçmişi vardır bir sebebi devlet liderlerinin sık sık yolun sorunu bastırmaya yönelik geçici çözümleri açmak olduğunu söyledi.

"Onlar her zaman ki yarın daha parlak bir gün olacak umut ediyor - ve genellikle bu," Robert Stern, Kamu Araştırmaları Kaliforniya merkezli tarafsız Merkezi direktörü, bir muhabir söyledi. "Biz her zaman geri sıçrayan konum. Biz her zaman çocuklar tarafından düşülen, ama biz her zaman geri sıçrama. "

Yine, Bay Stern "Bu Bunu gördüm kötüsü" dedi.

Gerçekten de, bu ekonomik olarak güçlü durumda tarihi esneklik harcama ve vergi ile ilgili yasal kararları kısıtlayıcı seçmen girişimler sıkma kargaşa ile birlikte devletin ekonomide köklü değişiklikler içine, Kaliforniya sokmak olduğunu endişe isteyen, bu durgunluk daha önce hiç olarak test ediliyor Uzun ömürlü kemer sıkma çağında.

Mac Taylor, son açığı tahminleri yayınladı Sacramento Yasama Analist Ofisi, başkanı, bu yasama liderleri bu özellikle acımasız düşüşü devleti kurtarmak için geçmiş konjonktürel ekonomik iyileşmenin tarihinin güvenmek için bir hata olacağını söyledi.

"Her şey biraz farklı bu kez," Bay Taylor dedi. "Sana geri bu durgunluk herhangi bir hızlı sıçrama bekliyoruz birçok ekonomist bulacağız sanmıyorum."

Bu son kriz dengesini bulmak için boşuna, Kaliforniya gibi devlet üniversite sistemi ve sosyal refah programlarının yanı sıra tekrarlanan işçi furloughs, çalıştığı kamu eğitim için yardım derin kesikler ile karakterize üç düz bütçeleri, izler.

üçte iki şartı başka girişim bu Kasım geçti ücretler için uzatılmış olduğunu; defterine gelir tarafındaki seçenekleri vergileri yükseltmek Yasama tarafından üçte iki oy gerektiren bir Kaliforniya seçmen inisiyatifi ile sınırlıdır. şeyler bileşik için, Bay Brown, bir Demokrat seçmen onayı olmadan herhangi bir vergi artırmak değil kampanyada sözü verdi.

Sterlini Clifford, Bay Brown'ın sözcüsü, şunları söyledi: "Jerry yasama liderlik ve devlet finans yetkilileri ile bir araya geldi. Kendisi ve personel bütçesi üzerinde çalışmaya başladık ve bu geçiş dönemi boyunca onun önceliği olacaktır. "



MUTFAK DOLABI FİYATLARI
MUTFAK DOLABI MOBİLYA
MUTFAK DOLABI MOBİLYALARI
MUTFAK DOLABI MODELLERİ
MUTFAK DOLABI RESİMLERİ
MUTFAK DOLABLARI
MUTFAK DOLAP
MUTFAK DOLAP ÇEŞİTLERİ
MUTFAK DOLAP FİYATLARI
MUTFAK DOLAP MOBİLYA
MUTFAK DOLAP MODELLERİ
MUTFAK DOLAP RESİMLERİ
MUTFAK DOLAPLAR
MUTFAK DOLAPLARI
MUTFAK DOLAPLARI AKSESUARLARI
MUTFAK DOLAPLARI FİYATLARI
MUTFAK DOLAPLARI MOBİLYALARI
MUTFAK DOLAPLARI MODELLERİ
MUTFAK DOLAPLARI RESİMLERİ
MUTFAK FİRMALARI
MUTFAK FİYAT
MUTFAK FİYATLARI
MUTFAK GEREÇLERİ
MUTFAK GRUBU
MUTFAK GRUPLARI
MUTFAK HAZIR
MUTFAK İMALAT
MUTFAK İMALATI
MUTFAK İSTANBUL
MUTFAK İTHAL
MUTFAK KAPAK
MUTFAK KOLTUKLARI
MUTFAK KÖŞE
MUTFAK KÖŞE TAKIMI
MUTFAK KÖŞE TAKIMLARI
MUTFAK LAMİNANT
MUTFAK MAĞAZA
MUTFAK MARKALARI
MUTFAK MASA
MUTFAK MASA SANDALYE
MUTFAK MASA VE SANDALYE
MUTFAK MASA VE SANDALYELERİ
MUTFAK MASALAR
MUTFAK MASALARI
MUTFAK MASASI
MUTFAK MOBİLYA
MUTFAK MOBİLYA AKSESUAR
MUTFAK MOBİLYA AKSESUARI
MUTFAK MOBİLYA AKSESUARLARI
MUTFAK MOBİLYA ANKARA
MUTFAK MOBİLYA COM
MUTFAK MOBİLYA ÇEŞİTLERİ
MUTFAK MOBİLYA DEKORASYON
MUTFAK MOBİLYA FİRMALARI
MUTFAK MOBİLYA FİYAT
MUTFAK MOBİLYA FİYATLARI
MUTFAK MOBİLYA İZMİR
MUTFAK MOBİLYA MODELLERİ
MUTFAK MOBİLYA RESİMLERİ
MUTFAK MOBİLYA TASARIM
MUTFAK MOBİLYA TASARIMI
MUTFAK MOBİLYA TASARIMLARI
MUTFAK MOBİLYA ÜRETİTEN FABRİKA
MUTFAK MOBİLYA ÜRÜNLERİ
MUTFAK MOBİLYALAR
MUTFAK MOBİLYALARI
MUTFAK MOBİLYASI
MUTFAK MOBİLYASI ANKARA
MUTFAK MOBİLYASI İMALATI
MUTFAK MODELLERİ
MUTFAK MODÜLER
MUTFAK OTURMA
MUTFAK OTURMA GRUBU
MUTFAK OTURMA GRUPLARI
MUTFAK OTURMA ODASI
MUTFAK REGİNA
MUTFAK SANDALYE
MUTFAK SANDALYELERİ
MUTFAK SANDALYESİ
MUTFAK SİSTEMLERİ
MUTFAK TAKIMI
MUTFAK TAKIMI ÖRNEKLERİ
MUTFAK TAKIMLARI
MUTFAK TASARIM
MUTFAK TASARIMI
MUTFAK TASARIMLARI
MUTFAK ÜRETİCİLERİ
MUTFAK ÜRÜNLER
MUTFAK ÜRÜNLERİ
MUTFAK VE BANYO DOLAPLARI
MUTFAK VE BANYO MOBİLYA
MUTFAK VE BANYO MOBİLYALARI
MUTFAK VE BANYO MOBİLYASI
MUTFAK VE MOBİLYA AKSESUARLARI
MUTFAK VESTİYER
MUTFAK VİTRİN
MUTFAK YATAK ODASI
MUTFAKLAR MODELLERİ
MUTFAKLAR RESİMLERİ
MUTFAKLAR VE FİYATLARI
MUTVAK DOLABI
MUTVAK DOLAPLARI
MÜZİK SETİ SEHPASI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.