18 Kasım 2010 Perşembe

OBAMA TÜRKİYE YE GELSİNDE SEÇİMLER ZAMANINDA NASIL TAKLA OLUNURMUŞ ANLASIN TÜRK DEMOKRASİSİ HIZLI İŞLER

WASHINGTON - Başkan Obama geri geldiğinde o dolaştım hafta oldu meşgul bir ileri isteyen Air Force One Japonya'dan eve şekilde Pazar günü. O, Perşembe günü liderlerin Cumhuriyet oynamak ev sahipliği planlama ve hissettim o söyledi yapıcı gazetecilere meşgul o "olur beklediklerinden istiyorum." Ve "oldukça iyi" diye Rusya ile antlaşma dedi, kontrol kolları Senato istiyorsunuz onaylaması onun söyledi.

Doug Mills / New York Times
seçimlerin bu ay sonra, Başkan Obama "orta yol düzeltmeler." vaadinde
Ilgili

Haber Analiz: Ara sınavlar Planları tehdit Obama'nın Ray (18 Kasım 2010)
gibi bir lobici Rolü Clinton'un Genişletiyor (18 Kasım 2010)
Bloglar


Kafkas
Millet en son Başkan Obama'nın, yeni Kongre ve haber diğer Washington ve çevresinde. Tartışmaya katılın.
FiveThirtyEight: Nate Silver Siyasi Analiz
Daha fazla Politika Haberler
danışılan onlar hakkında - program onların değil House Beyaz şikayetçi olduğu Cumhuriyetçiler Perşembe sonra toplantı şimdi 30 Kasım geri itti off - vardı ve yüzleri sert Cumhuriyetçi muhalefet silah anlaşmasının, tehlikede olduğunu. Washington yok iş değiştirmek yolu ara seçim bir iki hafta sonra görev süresinin bir yorumlanabilir olarak o taraf hem küçük, öyle görünüyor ki değişti.

Dahil Temsilcisi insanlar aynı çok - iki partinin Kongre için yeni liderler bitmiş seçiminde onların ne zaman bana ne kadar az olduğunu vurguladı Çarşamba günü Nancy Pelosi geçmiş iki hoparlör geçirdim, liderine House azınlık yıl gidileceği California, olacak bir de başkasının gırtlağına.

"Orta yol düzeltmeleri için," vaat Obama, sahip gelişmeleri Washington dinamik değişecek edilmelidir zor nasıl sadece hatırlatma sade bir. Asia olsa idi o, Washington'da üst arka yardımcıları gündem postelection kabataslak doldu - ve Cumhurbaşkanı yenileştirme dahil kazanmak Cumhuriyetçi işbirliği, belki geldi öğelerin nispeten dar bir liste ile George W. Bush'faturası işareti eğitim ve uzayan bazı iş vergi kredileri. Beyaz Saray da ayırdı olarak bilinen projeleri hayvan kesmek Cumhuriyetçilere çalışmak fırsatı bir görüyor. Dan Pfeiffer, Obama'nın iletişim direktörü olarak Beyaz Saray açıklanan "naif umutlu değil."

Ama diğer Demokratlar koltuk söylemek sürücüsü koymak kendini geri strateji saldırgan ile cumhurbaşkanı olmalıdır gelmek kadar. mevzuat Eğer geçemezse o, onlar söyler, o işbirliği Cumhuriyetçi kullanmanız gerekir onun yönetici değil gerektirir şekillerde gündeme ilerlemek onun için ofis otorite onun kuvvet ve. yönetim, Merkezi ile yakın bağları grup bir araştırma, Amerikan İlerleme çağrıldı hafta rapor bu koymak dışında bir "Cumhurbaşkanı Gücü" Kongre atlayabilir Obama aranan tanımlamak için Bay alanları.

Rapor Obama rehine önlemek isteyen ve Afrika Boynuzu için özel bir elçi atanması ev sahibi için arabuluculuk teşvik, Small Business İş Yasası yürüten federal toprakların korunması gibi, iç ve dış konularda bir dizi hareket düşündürmektedir orada terörizm tehdidi Yemen hükümeti ile işe yarayabilir Arap Yarımadası.

"O sen ve Cumhuriyetçiler arasındaki bir çatışma olarak sadece cumhurbaşkanlığı ihtiyaçları tanımının yol üstünde," dedi John D. Podesta, Amerikan İlerleme Merkezi Başkanı ve personel Cumhurbaşkanı başkanı eski bir Bill Clinton. "Isterseniz onlar ne bu adamlar ile itişip kakışma, o yıllar geçirdiği iki. Onlara olmadan kendi annesine şeyler yapıyor kapasitesi var. "

Beyaz Saray, herhangi bir büyük postelection reorganizasyon veya personel Yara hiçbir işaret verdi Obama'nın yardımcıları değil, onlar iki partinin uzlaşma fırsatları sunabilir ki, açığın azaltılması veya vergi kodu elden gibi konuları ele nasıl hakkında ellerinde uçlu var .

Başkan olarak, Sayın Clinton 1994 yılında Kongre süpürüldü Cumhuriyetçi çoğunluğu ile bütçe, refah ve diğer konularda fırsatlar ulaştı. Ama Sayın Clinton'ın deneyimi herhangi bir kılavuz ise, onun dengesini bulmak için Obama'nın zaman alacaktır.

iken, hoparlör yeni ay Bay Clinton arandı için Newt Gingrich, gündem 100 gün onun esir kamu hayal ile. 1995 Nisan ayında Oklahoma City federal binanın bombalanması kadar değildi, Sayın Clinton'un eski yardımcılarından söylüyorlar, sorunun bir oldu o hükümet bu kavramı konuşma zorlu bir mücadeleye ile partizan üzerinde artış oldu mümkün yukarıda.

"Bu onun için büyük bir dönüm noktası oldu," Pat Griffin, zaman yasama işlerinin Sayın Clinton'un müdürü söyledi. "Biz bu kötü kavga daha büyük bir şey olarak inşa edilmiştir."

Bina yasal ve siyasi koalisyonlar çevre akım içinde olacaktır zor. Tea Party hareketi uzlaşma karşı uyarı ve bir çekme Cumhuriyetçiler hakkı için. Kalan Evi Demokratlar ve ağırlıklı olarak liberal ve sol Obama, Mr vardır bastırıyor. her iki taraf sol ılımlılar az vardır.

destekliyorsa Sayın inşa etmektir Obama, Washington'daki çıkmak zorundadır ve insanların Amerikan doğrudan almak davasını, dedi Leslie H. Gelb emeritus başkanı İlişkiler Dışişleri Konseyi. Ama, dedi, cumhurbaşkanı geçmişte de sahip olduğu entelektüel bir şekilde yapamaz durumda olun.

"Onun gücü geri yükleme var sadece şans ülkeye giderek ise," Sayın Gelb dedi. "O sağduyu etrafında çoğunluğu ralli olabilir. Ve o geçmişte olduğu şekilde bunu yapamazsınız. "

onlar 2012 başkanlık kampanyası içine başkanı olarak hem Sayın Obama'nın ilk dönemini uyarmak için strateji bulmaktan vardır: Bu iki taraf hala kazdık görünüyor ki hiç de şaşırtıcı değil. bir plan yaptığı gündem - - ve Cumhuriyetçiler onlarınki ile karşı Bay Griffin yasama tartışmanın şekli Sayın Obama'nın bütçe özetliyor zaman, gelecek yıl çok daha net olacağını söyledi.

"Başkan kendi bütçe önerecek; tarih ve herhangi bir belirleyicisi olup olmadığını bir noktada Cumhuriyetçilerin dünya görüşü ne olduğunu ve ne Demokratlar dünya görüşüdür hakkında bir tartışma olacak bu vardıklarında ölmüş olacak" Mr . Griffin dedi. "Bu bir film, bir tek perdelik oyun değil."

korumak onların Kongre liderlerine karar Demokratların Obama Bay için vermez kolay bir hale onu. 1994 yılında, Sayın Clinton bağlılık döküm kenara parti için rebrand kendisi gibi istekli karşılaştıkları onu daha kolay yeni yaptım, liderleri Demokrat ve Cumhuriyetçi mahsulün. Ancak Obama'nın zaten onun yeri atılmış olan Bayan Pelosi de Senato lideri ve Demokrat Harry Reid.

Değişti ve dinamiğe sahip ne kadar az bir başka işareti, Cumhuriyetçiler Temsilcisi arasında Obama'nın değişim bir tart House hatırlatan Beyaz Eric Cantor yönetim kırbaç, erken Cumhuriyetçi, Virginia. İki üzerinde çatışmaya vardı teşvik paketive Sayın Obama kazandı kaydetti seçimleri bu sonuçlara vardı ve o. Trent Lott, eski Senato Cumhuriyetçi lideri, şimdi dedi şekilde hissetmek çok aynı Cumhuriyetçiler.

"Bir seçim vardı, onlar kazandı," Bay Lott, Cumhuriyetçiler "dedi ve onlar biraz daha göz biraz daha fazla ilgi bekliyoruz."



MODOKO KANEPE
MODOKO KOLTUK TAKIMI
MODOKO KOLTUK TAKIMLARI
MODOKO MOBİLYA
MODOKO OTURMA GRUBU
MODOKO OTURMA GRUPLARI
MODOKO YATAK ODASI
MODOKO YEMEK ODASI
MODÜLER AHŞAP
MODÜLER ANKARA
MODÜLER AYAKKABILIK
MODÜLER BEBEK
MODÜLER BİLGİSAYAR MASALARI
MODÜLER BİLGİSAYAR MASASI
MODÜLER BÜRO
MODÜLER CAM
MODÜLER DİZAYN
MODÜLER DOLAP
MODÜLER DOLAPLAR
MODÜLER EV
MODÜLER GENÇ ODALARI
MODÜLER GENÇ ODASI
MODÜLER KİTAPLIK
MODÜLER KOLTUK
MODÜLER MASA
MODÜLER MASALAR
MODÜLER MOBİLYA
MODÜLER MOBİLYA ANKARA
MODÜLER MOBİLYA BURSA
MODÜLER MOBİLYA COM
MODÜLER MOBİLYA ÇEŞİTLERİ
MODÜLER MOBİLYA FABRİKASI
MODÜLER MOBİLYA FİRMALARI
MODÜLER MOBİLYA FİYAT
MODÜLER MOBİLYA İNEGÖL
MODÜLER MOBİLYA İSTANBUL
MODÜLER MOBİLYA İZMİR
MODÜLER MOBİLYA KAYSERİ
MODÜLER MOBİLYA MAĞAZALARI
MODÜLER MOBİLYA MODELLERİ
MODÜLER MOBİLYA SATIŞ
MODÜLER MOBİLYA SEKTÖRÜ
MODÜLER MOBİLYA SİSTEMLERİ
MODÜLER MOBİLYA TASARIM
MODÜLER MOBİLYACILAR
MODÜLER MOBİLYALAR
MODÜLER MOBİLYASI
MODÜLER MUTFAK DOLABI
MODÜLER MUTFAK DOLAPLARI
MODÜLER MUTFAK MOBİLYALARI
MODÜLER MUTFAKLAR
MODÜLER OFİS
MODÜLER OFİS MOBİLYA
MODÜLER OFİS MOBİLYALARI
MODÜLER OFİS MOBİLYASI
MODÜLER PORTMANTO
MODÜLER SANDALYE
MODÜLER SEHPA
MODÜLER TASARIM
MODÜLER TV SEHPASI
MODÜLER VİTRİN
MODÜLER YATAK
MODÜLER YATAK ODASI
MODÜLER YEMEK ODALARI
MODÜLER YEMEK ODASI
MODÜLER YEMEK ODASI TAKIMLARI
MODÜLLER MOBİLYA
MONDİ BEBEK ODASI
MONDİ GENÇ ODALARI
MONDİ GENÇ ODASI
MONDİ KANEPE
MONDİ KOLTUK TAKIMI
MONDİ KOLTUK TAKIMLARI
MONDİ MOBİLYA
MONDİ OTURMA GRUBU
MONDİ OTURMA GRUPLARI
MONDİ YATAK
MONDİ YATAKLARI
MONDO BEBEK ODALARI
MONDO ÇOCUK ODASI
MONİTÖR SEHPASI
MONTE SEHPA
MOR KOLTUK TAKIMI
MOZAİK MOBİLYA
MOZAİK SEHPA
MUTFAK AKSESUAR
MUTFAK AKSESUARLARI
MUTFAK DEKARASYON
MUTFAK DEKARASYONU
MUTFAK DEKOR
MUTFAK DEKORASYON
MUTFAK DEKORASYONLARI
MUTFAK DEKORASYONU
MUTFAK DİZAYNI
MUTFAK DOLABI
MUTFAK DOLABI AKSESUAR
MUTFAK DOLABI AKSESUARLARI
MUTFAK DOLABI ANKARA
MUTFAK DOLABI ÇEŞİTLERİ
MUTFAK DOLABI DEKORASYON

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.