2 Kasım 2010 Salı

HAİTİ MAÇLARINDA ACAYİP BİR HOLİGANLIK SKANDALI BAŞ GÖSTERDİ YETKİLİLER SUSKUN.

PORT-AU-PRINCE, Haiti (AP) - A kolera görülen salgının daha 300 var öldürüldü fazla Haiti Amerika Birleşik Devletleri maçlar, suşların yaygın bulunan Güney Asya Önleme ve Merkezleri Hastalık Kontrol Pazartesi söyledi.
Ilgili

Haiti'de, Kolera yayılması Stem Rush (26 Ekim 2010)
Araştırmacılar Dr Christopher Braden, bir CDC epidemiyolojist göre, dünyanın diğer bölgelerinden ile karşılaştırıldı olabilir DNA kalıpları analiz ederek zorlanma tespit edilmiştir.

Bulgu, ne de kaynağını belirlemek değildir kolera olduğu ve nasıl açıklamak o - bir hastalık Haiti varolduğu teyit asla - aniden patlak merkezinde savunmasız ülkenin kırsal. Ama salgın 1990'larda Güney Amerikalı bir bağlantı için herhangi bir ortadan kaldırır bazı olasılıkları dahil.

Bulgu da bir inceleme yoğunlaştırır Birleşmiş Milletler Nehri Artibonite kolu için bir temel üzerine kurulmuştur. Kolera suyolu tespit edildiğini ve olguların çoğunun Artibonite içti var arasında yapılmış insan ve akıntı yaşıyor.

Haitians arasında Spekülasyon Haiti vardır geldi giderek odaklanan taban ve orada asker Nepal, kolera olduğu birliklerinin mevcut şarta endemik ve daha önce yaz Bu salgınlar gördüm. mikrobu ile enfekte Çoğu insan asla ama semptomlar üzerinde olabilir pass hala hastalık.

Cuma günü, göstericiler ağaç dalları sallayarak ve anti taşıyan yüzlerce-Birleşmiş Milletler afiş tabanının kapılarına Mirebalais birkaç mil merkezi yayla kenti yürüdü. "O ya da değil, onlar gitmeli gibi," onlar attılar.

Birleşmiş Milletler'in sanitasyon uygulamaları savundu ve baz enfeksiyon kaynağı olabileceğini yalanladı. Bir sözcü ajansı CDC'nin ilanından sonra Pazartesi günü konuyla baktığını söyledi.

Önümüzdeki haftalarda, tüm genom DNA dizi de dahil olmak üzere ek laboratuar testleri, ama yapılacaktır soruşturma yetkilileri bu tür testleri tamamen kolera Haiti girmiştir nasıl açıklamak asla unutmayın.

"Bizim öncelikli odak burada hayatlarını kurtarmak ve hastalığın yayılmasını kontrol ise," Dr Ürdün Tappero, ülkedeki CDC'nin kolera yanıt takım önde epidemiyolojist söyledi. "Biz enfeksiyöz ajanlar yeni ülkelere taşımak anlamak için de önemli olduğunu biliyoruz. Ancak, biz bu kolera zorlanma gerçek kökeni asla bilemezsiniz olabilir. "


B8 |
B10 |
B12 |
B14 |
B16 |
B18 |
B20 |
B22 |
B24 |

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.