20 Kasım 2010 Cumartesi

KURBAN BAYRAMINDA VERİLEN SADAKA İNSAN RUHUNU NASIL YÜKSELTİR.

Sadaka gruplar Kurban Bayramı sırasında muhtaç insanlar arasında ruhları yükseltmek

işadamları, hayırsever givers ve aktivistler Yüzlerce az şanslı için kurbanlık hayvanların, giyim ve hediyelik et dağıtmak için 40'tan fazla ülkeye ziyaret etti.
Türk sadaka gruplar daha az Türkiye'de şanslı ve dünya onların hayır çabalarıyla genelinde Kurban Bayramı sırasında Salı günü başladı ve sona erdi dün tatil, (Kurban Bayramı) kadar coşkuyla.

dini kurban gelen et Kimse Yok Mu (Is Anybody There), İnsani Yardım Vakfı (İHH), Deniz Feneri (Deniz Feneri) ve Cansuyu Yardımlaşma gibi kuruluşlar da dahil olmak üzere birçok Türk sadaka grupları tarafından tatil sırasında yoksullara dağıtıldı ve Charity Vakfı. Yardım grupları da dünyada hem de 120 üzerinden ulus olarak Türkiye'nin 81 ilinden birçoğunda en çok ihtiyacı olanlara giyecek, para ve yardım diğer formları dağıtıldı.

Tanrı önce Tanrı'ya kendi oğlunu kurban etmek isteyen Hz İbrahim tarafından Allah'a sarsılmaz bir inanç hatırlatma olarak bir hayvan kurban için bunu yapmak için imkanları ile Kurban Bayramı İslam tatil her yetişkin Müslüman gerektirir müdahale yerine kurban bir hayvan onu sağlamak. Türkiye'de Birçok Müslüman tayin ve birinin kendi adına bir hayvan kurban için ödeme, diğerleri Türkiye'nin diğer alanlarda veya diğer ülkelerdeki ihtiyaç sahiplerine bağışta tercih açabilir.

Bu yıl, Kimse Yok Mu Kurban Bayramı sırasında bir yardım eli uzatmak için Afganistan, Haiti, Nijerya, Pakistan ve Sudan dahil olmak üzere dünya çapında 35 ülkede, ziyaret etti. tatil süresince Mozambik ziyaret Samsun Kimse Yok Mu's il başkanı Ayhan Gözükara, koymayı amaçladık onun dernek yoksulların yüzlerindeki gülümsemeden söyledi. "Biz bayram süresince ailemiz uzak olmakla ilgili değil, aynı zamanda mutlu burada gülümsemelerle çocukların yüzlerindeki keder yerine edebilmek için üzgün."

Kurban Bayramı etkinlikleri alanlarında dünya çapında çeşitli faaliyet gösteren birçok yardım grupları için yıllık takvim üzerinde büyük bir olay vardır. yalnız bu süre içinde bu gruplar tarafından temin et normal bir çoğumuz için verilen alabilir et besin lüks almaya parası yok aç binlerce insanı besleyecek bir nimet. hayvan Onbinlerce hijyenik işlenmiş ve uzun süreli saklama kapları arasında bölünmüş edilmeden önce İslami standartlara göre öldürüldü. 3 milyon insanın da üstünde, Türk sivil toplum örgütleri tarafından bu yıl Kurban Bayramı sadaka sürücüler bir parçası olarak dağıtılan et Türk kamu üyeleri TL'den 550 TL'ye, her 250 arasındaki bireysel hayırsever katkıları ile mümkün yararlanacaktır.

Deniz Feneri Başkanı Mehmet Cengiz, bu yıl da bağışçılar adına 6000 hayvanlar üzerinde kurban ve gerek Türkiye'de yoksul ve yurt dışına et dağıtıldı "dedi. Onların hayvan kurban edildi sonra yaptığı dernek her donör için kişiselleştirilmiş bir kısa mesaj gönderdiğini söyledi. "Biz de kısaca her donör için fedakarlık bir DVD gönderme olacak," diye ekledi.

"Biz bu yıl Deniz Feneri kendi kurbanlık hayvanların bağışladı herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bağışlar o kim pişirmek ve et yemeye yıl boyunca et göze alamaz yoksullar için mümkün kılmıştır. Kurban Bayramı sırasında derneğimize yardım Birçok gönüllü bize en çok ihtiyacı olan insanlara et dağıtmak yardımcı olarak katkıda bulundu. Deniz Feneri biz hayırsever bağışçıların cömertlik aldığımız destek için daha az şanslı teşekkür için umut ışığı olmaya devam edecektir. Biz dullar, yetimler ve onlar yalnız olmadıklarını kötü hissettirmek için devam edeceğiz "Cengiz belirtti.

Türk yardım kuruluşları tarafından Kurban Bayramı çabaları, ancak hakkında çok daha adil et daha vardır. Sadaka grupları da yoksullara gıda, giyim, hediyelik eşya ve diğer yardım malzemeleri kutuları dağıtıldı. Bazı bölgelerde, yürüyerek kapıdan kapıya seyahat ihtiyacı olanlara kutuları teslim etmek, gönüllü işçi - onları üst işadamları arasında - aynı zamanda tatil cheer yayılmış ve zaman test standı olacak kardeşlik bağları kurmuştur.

sadaka grupların Focus: Pakistan

Birçok Türk sadaka grupları için temel uluslararası odak noktası bu yıl oldu Pakistan, son selden dolayı kurtarma Pakistanlıların sıkıntı kolaylaştırılmasına yardımcı olmak için sürekli çaba ile.

Pakistan kaydında ülkenin en kötü doğal felaket tetikleyen Ağustos ayında şiddetli muson yağmurları çarptı. Seller köyleri, köprüler ve yollar tahrip ve 1.600 kişiye kadar öldürdü. 4 milyondan fazla kişi yerinden edilmiş ülkenin kurtarma hakkında yaygın bir endişe var.

Kimse Yok Mu Pakistan temsilcisi Özcan İnan yaptığı dernek bayram sırasında Pakistanlıların yaklaşık 15.000 kurban hayvanların et dağıtıldı "dedi. "Et sel vurdu 17 bölgede 60.000 ailelere dağıtıldı" dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili Fatoş Gürkan Kurban Bayramı boyunca Pakistan yılında yardım çalışmaları sırasında dernek eşlik etti. O ülkenin en çok sel ve su altında pek çok evde etkilenmiş oldu "dedi.

İHH sadaka verenler adına Pakistan içinde 12.000 hayvanlar üzerinde kurban ve binlerce aile kendi et dağıttı. İHH Başkan Yardımcısı Hüseyin Oruç Pakistan felaket sel beri zor bir dönemden geçiyor olduğunu belirtti ve dernek bayram süresince yardım çabalarına yardımcı olmak için Pakistan, 50 kişi gönderdi "dedi.

"İnsanlar burada tüm eşyalarını kaybetti. Bu insanların acı kelimelerle tanımlanamaz. Kış hemen hemen burada ve devam eden insani yardım hala ihtiyaç olduğunu. Insanlar hala konaklama, özellikle de sorunlar yaşıyoruz - çoğu hala çadır kamplarda yaşıyor. İHH Pakistan içinde 850 ev inşa etmeyi planlıyor ve biz de tarım için Pakistanlı için tohum ve gübre dağıtma vardır. Biz selde sular altında idi toprakları rehabilite edilir. Bu Pakistan hükümeti kendi başına baş edebileceği bir felaket değil, "dedi.


34 |
36 |
38 |
40 |
42 |
44 |
46 |
48 |
50 |
52 |
57 |
59 |

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.