3 Kasım 2010 Çarşamba

TÜRK İNANCINDA GÖRÜLEN PEK ÇOK TUHAF ŞEYLER ADET OLMUŞ AMA MAKSADINI YİTİRMİŞ DURUMDA.

Eğer mümkünse o zaman, potansiyel gaf önlemek için yerel gümrük tanımak ve insanların ne yaptığını ve neden hakkında kendinizi eğitmek en iyisi.


Bugünün interaktif araç


Video Fotoğraf Ses

Yazıcıya Gönder Arkadaşıma Gönder

Post yorumlarınızı

Okuyun yorum




farklı bir kültürü yaşamak, insanların farklı şeyler fark etmeye fırsat verir. Bazen size tuhaf davranışlar gibi görünebilir. Yabancı bir ülkede yaşamak için fırsat getirirken, insanları anlamak için korkuları, mitler, tabular, atasözleri, efsaneler ve ev sahibi ülkenin folklor anlamaya çalışın.
Benim en sevdiğim hurafeler Bir gece uğultusu bir köpek hakkında biridir. Charlie, benim Amerikan cocker bazen geceleri bir feryat salmak karar verir. Ama çoğu zaman değil ben hemen harekete komşum hayal edebiliyorum yaptığı zaman. Bazı Türkler, bir köpek gece uluyor, bunun yaklaşan bir felaketin işareti olabilir inanıyoruz size eylem ters şekilde hemen terlik tersidir.

Batılılar genelde çok hurafeler hükümet, siyaset, iş, çalışma yaşamı, kamu hayatına, aile hayatı, seyahat ve sosyal kuralları da dahil olmak üzere her şeyi etkileme potansiyeline sahip farkında değiller. Bir gezgin ya da bir iş profesyonel olsun, bir kere sen onu ne kadar avantajlı görürsünüz onları anlamaya başlar. Eğer Türkiye veya Türkler ile çalışmaya yaşıyorsanız, daha iyi ve Türkiye'den yabancı meslektaşları için hazırlamak mümkün olacak.

Türkler ruhlar, hayaletler, canavarlar, kent efsaneleri, eski eşleri 'hikayeleri, gizli uygulamaları ve şanslı takılar içeren irfan bir dizi bazı ilginç fikirleri var. ülkeye Atasözleri ve eşsiz sözler de bir rolü vardır.

Belki Türk kültüründe konuşma belirli tür ve sonuçları olduğunu görünmeyen dünya bir tepki uyandırabilir fark etmişsinizdir. Tanrı açıkça veya örtük korusun ya da belirli bir kişiye lanet üzerine çağrılabilir. Bu bir dizi şeklinde ifade edilir. Belki onlara biraz para vermek ihmal etmiş bazı kelimeleri geveleme başlar bazı dilenciler fark etmişsinizdir. Genellikle bu talihsizlik ve afet çağırmak için bir lanet olabilir.

Bereket günlük konuşma kullanılmaktadır. Örneğin, bir kişinin sağlık ve refah hakkında sorulduğunda, o bir cevap ya da herhangi bir gerçek bilgilerin çoğunu vermeyebilir, ama bir nimet ile cevap verecektir: Türkiye'nin doğusunda dışarı Seyahat ben bu şekilde sık sık köylülerin cevap fark gibi ifadeler ile şükran ifadesi olarak "Allah sizi memnun!" veya "Mayıs evinizin artırmak!" veya "Mayıs yerinizi cennet olsun!"

Bu form kullanılan bazı diğer zamanlarda bir kişinin bir yolculuk başlar, ve arkadaşlar ve aile, demek gibi ifadeler: "Eğer sağlık ile iyilik ve iade ile bırakabilir miyim!" bir kişi uzun bir ayrılık başkalarının söylediklerine sonra yakınları gördüğünde, "Mayıs gözlerini aydınlatılmaya!" bir anne ya da baba sonra kişinin dinleme diyecekler çocuklarının söz, "Allah onları güvende tutmak!" gibi bir nimet dedi olduğunda, diyerek cevap vermek iyidir, "Sen de ! "

çağırma, başka tür ibadet veya kendiliğinden dua. Bu ve yüzyıllar boyunca aşağı kabul edilmiş uzun olabilir, kafiyeli dualar ya da dualar Arapça Kur'an dan her gün veya belirli günlerde yaptığı açıklamada böyle, defin yas ya da uzun bir yolculuğa başladığı zaman olarak.

Batılılarca bulmak Müslüman kültürünün en zor yönlerinden biri plan oluşturma girişiminin eksikliğinden kaynaklanır. Sık sık bir Türk bir planları ve gelecekteki olaylar için referans olarak Tanrı'nın iradesine kabul konuşma biçimi kullanmak duyarsınız. Her iki konuşmacı ve dinleyicinin gibi ifadeler diyecekler "Allah dilerse" ya da "Tanrı arzular. Eğer" Bu küstah kabul edilir Tanrı'nın amaçları varlığını kabul olmadan planlar yapmak için. Belki sen kim daha ruhsal çok dikkatli değil kayıtsızca düğün, parti ve bir çocuğun doğum tartışmak hassastır ki olanlar arasında fark var.

Geçen gün benim araç sigorta poliçesi yenilemek zorunda kaldı. Ben bir kaza ifade sahip farazi bir örnek referans olarak beni araç sigorta poliçesi satan bile sigorta acentası söylemek duyduğumda kendime güldü "Allah korusun." Bu ifade felaket ya da şanssızlığın itibaren bir koruma kullanma.

- İyi ve kötü şans takılar ve eylemler bir şey onların tabular ve korkular: hakkında Türk batıl bildiklerini bizimle paylaşmak - Biz sadece bu yüzeyi çizilir ettik. Bu büyüleyici.


B8 |
B10 |
B12 |
B15 |
B17 |
B19 |
B21 |
B23 |
B25 |

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.