12 Ağustos 2010 Perşembe

CHP DE YİNE TELEKULAK SKANDALI.

Ana muhalefetteki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bir kez daha bir konuşma kulak misafiri olarak bir cep telefonu aracılığıyla iddia edilen hangi parti lideri Kemal Kılıçdaroğlu söz edildi ilginç bir konuşma yaparken, bir CHP milletvekili bir oyun masada oynuyordum ortaya koymuştur sarstı olmuştur.

gazeteci Hadi Özışık, Salı günü Özışık radyo programında bir canlı sohbet için CHP Milletvekili Bayram Meral adlı sonra, Meral yaptığı telefon konuşmaları yer alıyor kapatmak unuttum Yakındaki kulak misafiri vardı.

Basında çıkan haberlerde bir konuşma ile başladı ki: "Kim oynuyor? Kimin açmak değil mi? "Konuşmanın geri kalan Meral bir oyun masada olduğunu göstermektedir. Eğer terleme buradan para almak için yaparken İddiaya 40 derece ısı altında "kötü Kılıçdaroğlu terlemesi bir noktada" dedi. Ayrıca "midir bu fuar şeklindeki sözleri oldu?" hangi masada insanlar yüksek sesle güldü.

Olay ilk internethaber.com, ki Özışık aittir bildirildi. Best FM radyo günü Özışık Çarşamba günü yaptığı açıklamada "deneyimli" dedi Önder Sav ile olay gibi ilginç bir olay. "

Özışık bir olay CHP Genel Sekreteri Sav 2008 yılında karıştığı atıfta bulundu. Vakit günlük Sav ve Bolu Valisi Mehmet Ali Serindağ arasındaki konuşma parçası yayınlandı nedenle tartışma başladı. Günlük ise bir gazeteci CHP genel sekreteri o geçmişte İslam ve Hazreti Muhammed ile ilgili yapmış tartışmalı açıklamalar yorumlar için sormak için aramıştı açıkladı. Sav Serindağ ile o çağrı aldı konuşan ve şöyle dedi: "Biraz bekleyin. Ben bir misafir var. "Eğilip onun cep telefonu ama kapatmak için unuttum. Daha sonra vali ile yaptığı konuşmayı sürdürdü. Vakit muhabiri ile 42 dakika süreyle cep telefonu pili veya telefon dışarı koştu önce görüşmesi kaydını güçlü Sav tarafından kapalı olduğunu söyledi.

Bu şüphe ve iddiaları CHP bürokrasi, yargı ve askeri bağları bulunan için kanat gibi konuşmanın içeriği rahatsız ediyordu. Sav vali ne CHP Bolu verilen desteğin artırılması için neler yapabilirim soruyordu.

Basında çıkan haberlerde Kılıçdaroğlu sert mitinglerindeki eserler olarak bu anayasa değişikliği paketi için 12 Eylül referandumda "hayır" oyu için destek toplamak için işaret, CHP milletvekilleri kendilerini eğlenceli vakit geçiriyorsunuz.

bir video bir web sitesinde Mayıs ayında hangi iddia edilen bir CHP milletvekili, başka bir video iddia edilen bir kadın ile CHP Milletvekili Akif Hamzaçebi gösteren bir ilişkiniz eski CHP lideri Deniz Baykal gösterir arka ardından da parti sarstı.

Hamzaçebi, Kılıçdaroğlu, Baykal istifa için baskı sonra liderlik geldi yakın olduğu bilinen, yakın temas içinde bir kadın sadece SK olarak bilinen görünüyor Kayıt yourfilelink.com web sitesinde yayınlanmıştır.

Bazı ifadeler kayıt üzerinde duydum izlenimini Piyasaya sunulduğundan Kılıçdaroğlu, liderlik bazı CHP tarafından bir komplo tutumundan Baykal kaldırmak olarak görülmüştür karşı intikam etmek üzere hazırlanmıştır olabilir verin.

Hamzaçebi video hakkında konuşmak bekleniyordu ama onun sessizlik tutulur ve son dakikada Çarşamba günü bir basın toplantısı iptal edildi. Kaynaklar, başkan yardımcısı ve yasal takip konuyla ilgili başlamıştır sessiz şimdilik devam edeceğini söyledi.

Gazeteciler sorun dün ve Kılıçdaroğlu Hamzaçebi ilgili hakkında, "Özel hayatın şey siyaset ile ilgisi yok gerektiğini söyledi Kılıçdaroğlu sordu."

, Gazetecilerin Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sözleri bu Baykal ve video bir komplo o Kılıçdaroğlu, skandal üzerine istifa üzerine Baykal'ın yerine en kazanmak için durdu biri tarafından tasarlanmış, onu hatırlattı o Erdoğan değil "dedi neden bahsettiğini biliyorum.

"Ben kimseye ihanet asla. Başbakan kadar onun ne anlama geldiği hakkında konuşmak gerekir. O Baykal demektir, ben Baykal ihanet asla. bu başbakanın görevi mi CHP'nin işlerine karışmaya? O Erbakan ve Dubai anlaşması konusunda benim aramaları cevaplamak gerekir "diye bir yolsuzluk iddiası referans ve Erdoğan ve Milli Profili lideri Necmettin Erbakan arasındaki ilişkiyi dedi. Bu arada, İstanbul, Çetin Soysal, diğerine CHP Milletvekili Bodrum tatil kasabasında bir kadın ile görülme sonra medyanın dikkatini çekti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.