12 Ağustos 2010 Perşembe

ÖLÜ DENİZ FETHİYEDE NABZI DİRİLTECEK SPOR.

Feel Rush!" Spor Fethiye ve Ölüdeniz içinde nabız artırmak için

diğerleri boşuna bir dağ bisikleti aynı yol alarak yendi Bazı için dolambaçlı bir dağ yolunda aşağı bir dolmuşla bir yolculuk yeterli bir macera biridir. Ama Fethiye ve Ölüdeniz burada, birlikte muhtemelen bazı Türkiye'nin en güzel sahne bazı darbe yapmak için en iyi fırsat sunar onun çok coğrafya ve beat davul gibi kalp pound.
hava, Taking dağa tırmanma, aşağı bir kiralama üzerine savrulan, turkuaz suları ile kayak: Bu alan aktif spor çeşitli bulunmamaktadır. daha fazla yalan bir havuz daha yapmak istiyorum veya bu size ihtiyacınız olan bilgiyi bir bara kadar destek çıkanlar için. Okuyun.
Babadağ, Ölüdeniz'den yamaç paraşütü.
Yamaç Paraşütü nazik neredeyse Zen deneyim olabilir, ama gerisini çoğumuz için bir adrenalin spordur o yüz. Özellikle ilk kez yapıyorum. Yolculuk kamyona Babadağ kadar bazıları için başlı başına bir beyaz knuckle yolculuk olduğunu. Ne zaman tam 1988 metre kırsal genelinde görüş ve denize olsun ruhları boğaz ve kalp pound yapar. "Benim için Babadağ üst kalkış aşağı çalışan vızıltı ve aniden ben uçuyordu hissi en şaşırtıcı duygu vardı: O dan ben bağımlısı oldu da. o düşüncesiyle Ve bu bir sadece benim yumruk tandem uçuşu oldu. "Barış Aksoy sırıtıyor.
Şimdi tam yetkili bir pilot ve diğerleri bu yüzden de aynı deneyimi olabilir ki yamaç paraşütü alır. Ölüdeniz bu sporun sunan firmalar haklı olarak onların itibar gurur duyuyoruz. Babadağ muhteşem bir dağ, çevresi üzerinde kule ve dünyada Town Table Mountain ile Cape birlikte, Güney Afrika en iyi yamaç paraşütü sağlar.
Babadağ tepesine yol ve iki alanda kalkış yakın ve sürüş kadar açık kamyon su yüzüne çıkmıştı olmuştur kendisi heyecan verici, arazi gibi değişir, hava ve soğur geniş görünümler önce dışarı uzanan.
Microlighting.
"Neden Kalkan'a öğle yemeği ve alışveriş bir nokta uçamaz sonra Patara'da bir şekilde geri Ovacık için yüzmeye? Için mola" Gustav Van Vuuren, sahibi Güney, Ovacık, bir Microlighting şirketi Fly yazan bir bölge ve turist konut Ölüdeniz üzerindeki dağlarda. Neden gerçekten?
Farklı bir şekilde bu bölgenin güzelliğini görmek için bir iki microlights Gustav ve şirket tarafından işletilen ve konforlu arka koltuk bulunuyor. arkasında büyük bir fan ve bir çim motorlar arka pırpır benzer masif renkli pterodactyls gibi onlar da bu zeminde için biraz gürültülü olabilir ama pilot ve yolcu için, kulakları sağlam kask olabilir tek ses kaplı duydum pilot çalıştıran yorum olduğunu. Ve herhangi bir soru gerek yok not olduğunu sormak varsa.
konumu Güney's Ovacık Vadisi'nde şerit kalkış Fly Yani microlight havadan sonra pilot olabilir, rüzgar yönüne bağlı olarak ve Kaya Vadisi, Ölüdeniz ve Kelebekler vadisine kadar sinek üzerinden dışarı kafa hızı. Yetenekli bir microlight pilot alçak çok, öylesine kalıntıları lagün veya Kayaköy ve St Nicholas Adası, evinizin ya da hangi kalıyorsun otel çevresinde teknelerde sualtı bu görünümünü açıkça görülmüş olabilir uçabilirsiniz: Bazı harika fotoğraf yapma fırsatları profesyonelleri ile rakip!
2 ila 3000 metre Yükseklikleri sen Babadağ ve diğer bazı yerel dağların üstünde uçmayı sağlayan ulaşılabilir. Ayrıca harika serin bu yükseklikte geçerli: ferahlatıcı plajları ve kasabalarda ısı sonra.
Safari uçuşlar - şey kadar 200 kilometre - Patara, Xanthos sizi alabilir. Patara de yapabilirsiniz topraklar: şaşırtıcı tarihi kalıntılar alarak ve yüzmek olsun ve 18k plaj gelen Caretta kaplumbağaları ile ünlü yemek yediğini kum erken yaz aylarında ve bir çizgi yapmak yavru sırasında yumurtalarını bırakmak için Denize yaklaşık 60 gün sonra.
Bu yeterince bir kez daha çıkar ve geri Ovacık uçmak değilse. o değil ilginizi çeken Kalkan ya da Kaş'tan bir yolculuk mümkünse. , Bir araba ya da taksi alımı için bir yere microlight ile gitmek büyük bir alternatiftir organize bir geziye gidiyor ya da otobüsü yakalamak. Uçan Kalkan'a öğle yemeği ve alışveriş bir nokta olabilir harika bir yoldur herkes mutlu tutmak ve aynı zamanda bir macera olmasıdır!
Wendy ve Steven Green hava Steven doğum gününü kutlamak için almaya karar verdik. bir microlight bir uçuş Onlar için bir heyecan olduğunu. "Biz microlights başının üzerinde yıldır ve biz bunu yapmak için plan tatile gelir, fakat bu aslında o yuvarlak var ilk kez her zaman uçan izliyor."
onlar kendi arkadaşlarına zeminde ve dalgalı hızla ufuk karşı uçakla edildi yükseklik kazanıyor çıkardı gibi. Bir süre sonra onlar geri döndü ve deneyim bildirildi. "Bu inanılmaz, harika oldu. Ne inanılmaz bir şekilde dağ ve sahil görebilirsiniz. En güzel doğum günü hiç tedavi! "Steve gözleri faltaşı gibi açılmış ve sırıtarak (tipik bir adrenalin işaretleri) ve dinleyecek kimse ile uçuş hakkında gevezelik olduğunu. "Bunu bir daha yapma fikrini olmaz. Bu parlak "dedi.
Eğer gerçekten bir taşıma yöntemi olarak microlight üzerine orada ders de kaydolmak için çengel almak. Sonra sonunda kendi doğru bir microlight pilot olabilir!
Gerçekten olağanüstü bir şekilde bir şeyler biraz farklı yaparken tatil olduğunuzu yapmaktır: bazı fantastik fotoğraf çekmek ve bir ömür boyu deneyimi yaşamasını olsun.
Deniz Kanosu
Deniz kanosu Inuit kuzey doğu Kanada Adaları ve sahil şeridi ve güney Grönland alıştırmak geliyor. Bu dalgaların karaya attığı odun çerçeveleri ve mühür derileri, hayatta kalmak için önemli bir araç dan kayaks kaynakları ve avcılık balık portaging kullanıldı onların kayaks yaptı. kayık şekli paddler için merkezi açılış kokpit uzayda baş ve kıç genişletme bir noktaya tekne daralma ile deniz seyahat için tasarlanmıştır.
Dean Livesley, hem de biraz onun uzmanlık yararına bir şirket Sevencapes sahibi değil iyi kayaks varsa. Diğer solo kayaker için ise yüksek standartlarda inşa edilen bazı iki kişi için inşa edilir. O kayak sanatı açıklar. "Inuit paddler için bir kayak ile ilgili olarak, gereken tasarım geliştirildi paddler deniz kanosu ile dengeleyen bir tekne farklı."
Diye devam ediyor. "Yeni başlayanlar silah raket çekerek ile ama onlar bütün vücudu becerilerini geliştirmek başlamak itmek için geminin dengesini çalışır. kayak ağızdan zarif bir uyum ve sakin bir koy evinde doğanın ritmine duygu içine yeterli paddler başlattı geliştikçe ya ve öfkeli bir deniz bir burun güçlü bir esinti mücadele yuvarlama vücut ile reaksiyona girer gibi. "
Güney batısında Türkiye, Fethiye, Ölüdeniz ve Yedi Burunlar çevresinde özellikle bölgede bir deniz kayakers rüya; sıcak bir turkuaz deniziyle ıssız koylarda kamp kürek tüm yıl boyunca gizli koyları, çok yüksek kayalıklarla ve batık kalıntıları keşfetmek. bir adrenalin acele flick için tuzlu suda her yöne uçan ile dalga üzerinden onsekiz knot rüzgar ve dilim içinde yelken up!
Bu bazı ayrıca nehir önceki yıl zaman su sel ve buz dağlardan dökmek erime kayak için fırsat var deneyimleri için. ivinti aşağı Çekim veya bazı yabani su müzakere harika bir yoldur adrenalin artırmaktır.
Dağ Bisikleti.
orman yolları ve çoban yolları bir labirent Güney Batı Türkiye'nin dağları kapsar. Bu kiralama mümkün 2000m tek parça ve toprak yoldan oluşan bir karışım yeşil yayla mera ve çam ormanı aşağı verimli kıyı ovaları ve dantel gibi koylar için süpürme yoluyla inen yukarıda kar çizgi değil. Tırmanış başında bekleyen Nazik bir kelime bölgenin coğrafyası açıklamak için değil, tırmanış zorlu ama en görüşlerini ödüllendirici vardır.
Ayrıntılı haritalar çok sapa giderek gelmek zor bir macera ve keşif yolculuğuna dönüşür. en bölgemizdir elde edilen tek şaşırtıcı sahne ana yol üzerinde çok gerisinde trafik bırakarak ortadan kaybolmak için önce kısa bir döngü sürer.
Simon Pointer, Manchester gelen dağ bisikleti seviyor. "Bir rota bulmaya çalışıyorsun, bu alanda bir maceradır. Yollar ve görünümler gerçekten şaşırtıcı. Bu gerçekten önemli iyi hazırlanmış olmaktır. "
Dağ bisikleti daha bölgede sevilen ve birçok tatil, bisiklet eşlenen rotaları veya rehberli turlar ile tutulmuş olabilir saygın seyahat acentaları tarafından düzenlenen haline gelmektedir. Pazar kulüp ishal de birleştirilebilir.
Rüzgar ve Kite Surfing.
"Rüzgar özgür" bir 1970 kitabı ve video film çok Caretta o bu spora onların bağımlılığı özetlenebilir. rüzgar sörfçü kurulu bir mutfak masasının zerafet ve yelken kendisi vardı O günlerde bir çarşaf dinamikleri vardır. Ama malzeme, teknoloji ve tasarım kullanılan son 40 yılda ve şimdi temel rüzgar sörfü bir değişikliği geçiren kimse azim ayakta kalmak zorunda kavramak içinde.
Rüzgarın çocukları için, Fethiye Merkezi ve Kafe Koca Çalış Fethiye 20 yıl önce bir rüzgar sörfü merkezi olarak kurulmuş ve daha sonra kısmen nedeniyle bu yana tek yer öğrenmek için varlık büyüdü vardır, kiralama veya diğer meraklıları ve ayrıca mix iki kardeş Yener ve Taner Aykurt ve ailenin geri kalanının coşku nedeniyle.
Yaklaşık on yıl önce onlar sörf uçurtma ve piyasaya da artık katamaran ve Lazer bot yelken öğretmek. Taner, 2006 yılında Türkiye'de 2007 ve 2008 ve sonra 2009 yılında ikinci sırada bulunuyor Freestyle şampiyonu vardır. Yener, 2007 yılında hız şampiyonu oldu. Bu geri ama koydu gerçekten profesyonel merkezi, ekipman kitlesi olan nerede bilgi ve başkalarına tutku vermek olduğunu.
Yaş sorun sörf öğrenmek için görünmüyor. Yener o eski kişi o windsurf için 72 yaşında olduğunu öğretti söyledi. "Yeni geniş yeni nesil kurulları ile bir saat hakkında temel rüzgar sörfü öğrenebilirsiniz. Hiçbir denge sorunudur. "
merkezinde Bugün insanlar çok ki, daha genç olan Daniella Kemna, on altı ve burada her yıl ailesiyle birlikte, hepsi de rüzgar sörfü aşk gelir dahil. Ama şimdi o uçurtma sörfü hata var. "Sen daha özgür hissediyorum," diye nasıl o rüzgarın en iyi şekilde vücudu tutmak için gösteriyor. "Ben ne kadar rüzgar aşağı yelken öğrendim. Gerçekten, ben daha şimdi rüzgar sörfü daha sörf uçurtma gibi: daha heyecan verici. Ailem ve ben ilk burada tatil geldi. Hepimizin sörf yapabilirsiniz öylesine ama şimdi daha da fazla sörf uçurtma gibi O günden bu yana ailem burada sahilde bir ev satın almış. "
Şener, "Su çok sıcak olduğu kadar Aslında Akdeniz ekler. Erken sezonda biz kiting baggies ve isilik yelek, git ama orta Haziran gelmek Ekim suyu yaklaşık 27 derece, belki daha sıcak aracılığıyla. o Med hiçbir dalgalar vardır, Güney Afrika aksine's gibi ama her şey daha eğlenceli hale getirir öğleden sonra, kes bir çok alırım. "
Yeni başlayanlar için, gelişmiş ve profesyonelleri bu yere gitmektir. Öğrenci Karen, "koşullar kötü olduğunu açıklıyor. Rüzgar genellikle 10:00 ve darbeler tüm yol hakkında aracılığıyla kadar başlar yaklaşık 17:00. Biz shore rüzgar buraya, daha sonra sahile çapraz geçiş tarafında bir sürü vardı. "
EMNİYET VE SİGORTA
Tüm aktif ve adrenalin sporları onlarla risk ve kaza unsurunu oluşabilir taşır. Bir yurt dışından seyahat sigortası emin bir ilgili etkinliklere katılmak için örtülü olmak için kontrol edin lütfen seyahat halinde. Soru sorun ve size sağlanan ekipman kontrol edebilirsiniz, rehberlik / liderleri talimat ve herhangi bir güvenlik ve acil sorunları anladığınızdan emin olun dinleyin. Bazı faaliyetler ve doldurulacak feragatnamelere katılım öncesi imzalanacak anket gerekir. Tıbbi koşullar ayrıca ajansı ve rehber / lideri farkında yapılmalıdır.
Türkiye'de seyahat acenteleri ise 'olmalıdır TURSAB' kayıtlı, ruhsatlı ve ilgili etkinlik çalışması için sigortalı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.