21 Ağustos 2010 Cumartesi

ERDAL DOĞAN: GİZLİ YAPI FAİLİ MEÇHUL CİNAYETLERİN FAİLİDİR.

Cage arasında Mahkemesi sondalama link planı ve misyoner cinayetleri


Co-davacı Erdal Doğan, bir gizli yapının Zirve cinayetlerin arkasında olduğunu söyledi. A Malatya mahkeme şimdi 2007 yılında Malatya'da üç Hıristiyan'ın ve Kafes Eylem Planı, bir yıkıcı komplo iddiasıyla gayrimüslimlere ve diğer eylemlerinin suikastı ile hükümet baltalamaya çalıştı subaylar tarafından geliştirilen ve vahşi cinayet arasındaki olası bağlantıları incelemektedir terör. Nisan 2007 Necati Aydın, Uğur Yüksel ve Alman uyruklu Tilman Geske vahşice işkence olarak ve Zirve Yayınevi Malatya yılında öldürüldü. Yayınevinde onlar basılmış İncil ve Hıristiyan dini edebiyat çalıştı. Dokuz erkek cinayetle suçlanan edilmiş ve yedi tanesi şu anda hapiste bulunmaktadır.


kurbanların yayınevi sonra duruşma Zirve davası olarak bilinen 28 işitme, dün Malatya Üçüncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapıldı. Hakimler kurulu ki duruşma belgeler arasında herhangi bir bağlantılarının araştırıldığını duyurdu, ek kanıt ve mahkeme Cage planı ile ilgili gönderilen belgeleri. Panel bir sonraki duruşmada, 15 Ekim için planlanan konuda nihai görüş bildiren olacağını söyledi.

Yargıçlar ayrıca şu anda mahkumiyet Zirve davayla ilgisi üzerinde tutulmakta durumda, Orhan Kartal ve Erhan Özen, iki sanık, tanık olarak bir sonraki duruşmada duyulacak duyurdu. Özen Amasya'da iken Kartal Sivas'ta hapisteki olduğunu ve daha önce savcılığa tanık olarak Zirve davayla ilgili ifade vermişlerdi.

Hakim Eray Gürtekin Başkanlık işitme başında o Kafes planına soruşturma hakkında ek delil dosyaları gibi ana davası belgeleri nihayet mahkemeye ulaştı söyledi. Ayrıca CD kaydedilir bu belgeler, avukatlar kurbanların ailelerine ve şüphelileri temsil dağıtılacak olacağını söyledi.

Co-davacı avukatı Erdoğan Doğan, dün hakim adresleme, orada somut kanıt Cage Eylem Planı'na Zirve cinayetleri bağlantı olduğunu iddia etti. O iki davanın birleştirilmiş olması gerektiğini söyledi.

JİTEM tartışma

Yargıç da Kartal Sivas'ta bir savcı verdi ifadesini okudu. Kartal's tanıklık Varol Bülent Aral ve gözaltına alınmıştı sonradan Emre Günaydın teşvik suçundan Zirve öldürülmesiyle ilgili olarak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bir şüpheli hakkında yeni bilgiler - üç adam öldüren adam - cinayet işlemek dahil. Aral, daha önce de Ergenekon, bir gizli terör örgütü devlet organlarının iç içe aleyhindeki davada yol savcı önünde ifade verdi ve hükümeti devirmek için komplo ile suçlandı.

Yargıç Gürtekin Aral dünkü duruşmada olsun diye Kartal biliyordu sordu. Aral ilk "," Hayır yanıt verdi ama sonra dedi ki, "O JİTEM için eski bir PKK militan-açık-muhbir çalışmaktadır." JİTEM yasadışı bir jandarma istihbarat teşkilatı olan uzun zamandır olduğuna inanılıyor reddedildi resmi varlığıdır 90'larda Türkiye'nin Kürt nüfusun çoğunlukta olduğu Doğu ve Güneydoğu'da kayıpların binlerce sorumludur. "Bu kim Kandil uzun süre kod adı Botan kullanılarak eğitildi terörist, daha sonra bir muhbir ve JİTEM için çalışmaya başladı," Aral dedi.

Aral avukatı ortaya çıkarır

Aral da onun herhangi iddialar hakkında bilgi asla mahkemeye şikayet kendisine karşı kaldırdı. "Her avukat baro tarafından atanan bana karşı çalışıyor," dedi, hangi kısa bir onu ve atanan avukat arasında, Hasan Duran kavga yol açtı "dedi. Aral, söyleyerek, "Ben 11 ay içinde olacağım avukatı tehdit, seni o zaman göreceğiz." Duran sonra artık şüpheli temsil duyurdu, Aral açıklamaları avukat ve müşteri arasında gerekli ilişkiyi tahrip olduğunu söyledi. Hakimler kurulu Aral, emredildi yeni bir avukat atamak baro başka bir mektup göndermek için duruşma salonuna gelen şüpheli Emre Günaydın ile hakaretlerle bir değişim aşağıdaki kaldırılacak karar verdi.

Yeni iddialar

aşağıdaki gibi ifade Kartal Sivas'ta verdi: "Ben 2008 yılında Adıyaman Tip E Prison bir mahkumun ederken ben Varol Bülent Aral araya geldi. Biz dost olmuşlar. bizim sohbet sırasında, o Ergenekon ve onun [anahtar Ergenekon] Veli Küçük'ün şüpheli büyük saygısı vardı çalıştı araya geldi söyledim. O devletin arkalarında olduğunu ve bir ve bu çocuklar bile katliam bir tavuk cesareti yoktu şüphelilerin] [Malatya Zirve Yayıncılık cinayeti teşvik olduğunu söyledi. Ayrıca benzer cinayetlerin uygun olacağını söyledi. O sadece Türkiye'dekilerin yaşamalı ve diğer tüm azınlıkların terk etmek zorunda olduğunu söyledi. "

Özen ifadesinde şöyle dedi: "Ben JİTEM için resmi olmayan bir istihbarat ajanı olarak 1997 ve 2005 yılları arasında çalıştı. Bu süre içinde, ben Veli Küçük, Muzaffer Tekin ve Levent Ersöz [da Ergenekon gibi kişilerle birlikte koordineli] şüphelenir. Bu süre içinde, ben Muzaffer Tekin ve kod adlarıyla Yusuf ve Şiran, orada hareket vardı gitti diğer iki kişi duydu bilgilerden, mevcut hükümetin zayıflamasına ve zor durumda yerleştirin amaçlanmıştır planlanmaktadır. Ayrıca varlık ki Malatya'da misyoner faaliyet ve orada operasyon bu alanda alacaktık büyüyen olduğu söylenir. "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.