5 Ağustos 2010 Perşembe

TÜRK YETKİLİLER İSRAİLİN KÜÇÜK FİLO GEMİLERİNE SALDIRILARINI KINIYORUZ DEDİ

İsrail olacak donanması tarafından Gazze-bağlı yardım flotilla üzerinde ölümcül bir baskın sırasında komuta edildi Türkiye'ye Perşembe dönmek üç gemi, savunma bakanlığı söyledi.

"Savunma Bakanlığı, Gazze Şeridi'ndeki Hamas rejimine deniz kuşatmasını ihlal çalıştık Türk gemileri, ve şimdi İsrail'de demirlemiş olan edecektir bugün (Perşembe), el üzerinde, Türk temsilcilerine," bakanlığından yapılan açıklamaya dedi.

Taşımak, gemi geri şiddetin merkezi idi Mavi Marmara yolcu feribot dahil siyasi liderlik tarafından kararından sonra gelir, o söyledi. "Üç Türk çekme gemileri İsrail'de bugün gelecek. Onların ekipleri üç damar İsrail boyunca onları gemiye olarak kişisel ekipman ile demir alacak," Bakanlık, ne zaman teslim gerçekleştirilecekti demeden söyledi.

Diğer iki gemi Ashdod limanında güneyde anlaşılmaktadır ise Mavi Marmara şu anda Hayfa kuzey liman kenti, yerleşik olduğunu. Her üç Mayıs 31 tarihinde Gazze Şeridi'ne İsrail'in deniz kuşatmasını çalıştırmaya çalıştım altı gemi flotilla bir parçasıydı.

İsrail deniz kuvvetleri komandoları şiddet indi ve dokuz Türk aktivistlerin ölümüyle sonuçlanan ve Ankara ile diplomatik bir kriz tetikledi bir berbat baskında altı gemileri terk ettiler.

Asker baskını dahil sadece ölümcül zorlamak için zaman Mavi Marmara, zaman 600'den fazla yolcu taşıyan bir güverte helikopterden üzerine rappelled saldırıya sonra müracaat söylüyorlar.

Ama gemide eylemciler de uluslararası sularda sırada gemi, bindik olarak deniz komando hemen ateş açtığını söylediler.

Bu hafta başında Birleşmiş Milletler hem İsrail ve Türk katılımını içerir flotilla baskını soruşturma açılması duyurdu. İsrail, soruşturma ile işbirliği yapmayacağını söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.