26 Ağustos 2010 Perşembe

AKTÜTÜNDEKİ İHMAL BELGELERİ İMHA EDİLDİ.

Belgeler teröristler tarafından düzenlenen Aktütün ihmal kanıtlamak
Film bu iddiaları Aktütün saldırı askeri ihmal sonucu olarak doğru olduğunu kanıtlamıştır.
Film bu iddiaları Aktütün saldırı askeri ihmal sonucu olarak doğru olduğunu kanıtlamıştır.
Video görüntüleri terörist Kürdistan İşçi Partisi'nin (PKK) üyesi üzerinde güneydoğudaki Hakkari ilinde 2008 terör saldırısı var iddiaları saldırı partisi üzerinde büyük ihmal sonucu gelmişti daha fazla olduğunu gösterir iddiaları kanıtlamıştır bulundu askeri ve hayati istihbarat bu hafta ölümcül saldırı daha önce gelmişti bakan bariz.

3 Ekim 2008 tarihinde 17 askerin Aktütün karakol içinde, Hakkari's Şemdinli ilçesinde şehit oldu. saldırı Eleven gün sonra Taraf günlük olarak Türkiye için şok edici bir hikaye ran saldırıyı kendisi gibi. Gazete bu istihbarat raporları bir ay önce saldırı planları hakkında tüm ilgili askeri birimlere gönderilen iddia etti. Ayrıca belgeler istihbarat uyarıları beş gün ve bir gün saldırı öncesinde sayim gösteren yayınladı. Gazete ayrıca bildirmiştir Heron insansız hava araçları (UAV) üç saat saldırı oluşmadan önce alanının görüntüleri alarak başlamıştı.

Daha fazla kanıt Ekim 2008'de 17 askerin hayatına mal Aktütün saldırısı, hafta içinde ölümcül saldırı öncesinde gelmişti askeri ve subayı pervasızca gözden vardı hayati istihbarat bölümünde ağır ihmal sonucu olarak ortaya çıkmıştır

Gazete açıkça rakamlar Kuzey Irak sınırına aracılığıyla alan yaklaştığını gösterdi Aktütün bölgesinin hava kızılötesi görüntüleri yayınladı. Resim 3 Ekim 2008 tarafından alınan Heron yerel saatle, önce sonunda karakol etrafında 09:35 olarak mayın döşeme saldıran bir terörist grup gösteren yaklaşık üç-ve saldırı öncesi buçuk saat. Grup büyük aşağıdaki resimlerde daha terörist saldırı için hazırlık Tepede üzerinde konumlarını almak olarak alır. İHA Kamera daha sonra saldırının gerçekleştiği Aktütün jandarma karakoluna, geçer. 17 genç askerin şehit olduğu terör saldırısı, tam anlamıyla canlı Genelkurmay gözlemcilerine, Taraf, bu resimleri somut kanıtlar güvenlik güçlerinin her hareketini PKK'lı teröristler tarafından yapılan haberdar olduğunu söyledi göre yayınlandı.

Taraf günlük net rakamlar kuzey Irak sınırındaki bu bölgeye yaklaşan gösterdi Aktütün bölgesinde havadan kızılötesi görüntüleri yayınladı.

Video görüntüleri kısa bir süre önce PKK üyesine de Taraf iddialarının kanıtı olarak hizmet ele geçirdi. Teröristler en başından bir belgesel gibi Aktütün saldırısı filme. Görüntüler öğle vakti gecenin karanlığında, ama hiçbir yardım - hava veya yerden - askerlere karakolda uzatıldı kadar süren başlayan saldırı, video açıkça gösterir göstermektedir.

o PKK teröristlerine tek dosya içinde yürüyüş ve çok rahat gösterdiği gibi video çirkin vardır. bir dizi olarak, teröristlerin bazı çay bıraktığımda. görünüşe göre alan iyi film yaptığı konuşma dayalı biliyordu rehberi, onların hedef teröristler yol açtı. Video da teröristler yanlarında getirdiler katırlara Dochka uçaksavar füzeleri taşıyan gösterir.

saldırının görüntüleri de açıkça karakoluna yanlış yerde konumlandırılmış ve bölgenin hiçbir görüş vardır göstermektedir. Uzmanlar, diğer birçok ileri karakollar iddia benzer bir konumda bulunmaktadır. Aslında, karakol, 1992 ve 2008 yılları arasında dört kez, açık bir hedef üç yüksek tepeler arasında yer alır olarak saldırdı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.