26 Ağustos 2010 Perşembe

REFORMCU AVUKATLAR EVET OYU İÇİN DESTEK ÇAĞRISINDA BULUNDU.

Reformcu avukatlar reform paketi için destek çağrısı
Yargı Grup Reform dan avukatları dün İstanbul Barosu önünde 12 Eylül referandumda "evet" oyu için aramak için bir araya geldiler.
Yargı Grup Reform dan avukatları dün İstanbul Barosu önünde 12 Eylül referandumda "evet" oyu için aramak için bir araya geldiler.
Yargı Grubu (Yargıda Reform Grubu) in Reform dan Vekillerimiz bir anayasa değişikliği paketi için 12 Eylül referandumda "evet" oyu yönünde çağrıda bulundular.


grubundan Avukatlar dün İstanbul Barosu önünde toplanan ve Galatasaray Lisesi karşı İstiklal Caddesi'nde Taksim'de yürüdü. Serhat Şendilmen, grup avukat, mevcut Anayasa'nın 1982 yılında vefat ettiğinde, bir belirtilen basın açıklamasında, okumak "lekeli" o 12 Eylül 1980 askeri darbesinin bir ürünüdür çünkü. "Ya bizim çocuk daha demokratik bir gelecek bırakmak, ya da hataları, haksızlıkları, kötülükleri ve geçmişin vahşeti bir virüs gibi onlara bırakıyoruz. darbe destekçileri için kredi vermez halk, "dedi edenler böyle bir mirası geride bırakıp gözden düşürmek olacaktır.

Şendilmen reform paketinin onaylanması halinde, orada kişisel hak ve özgürlükler için daha fazla olacağını da ekledi. Ayrıca insanların parti çizgisinde paketi üzerinde oy gerektiğini söyledi.

yaptığı açıklamada, aynı zamanda insanların edenler acımasızca işkence askeri darbe ve sonrasında yıllarında hatırlıyorum gerektiğini belirtti. "Onlar Hans Christian Andersen masalları değildir. Bunlar gerçeklerdir "dedi.

"Mevcut sistemin ustaları bize yeni anayasanın sivil bir diktatörlüğe yol inanıyoruz bekliyoruz. Geçmişte onlar komünistler ülkeyi ele ki, bize söyledi ve sonra da gericiler geleceğini söyledi. Ne oldu. Sadece toplum içinde korkusu pompalanan, "dedi.

onların beyanı okuduktan sonra, grup broşürler niçin "evet" reform paketi söylemek açıklayan dağıtılmıştır.

Bu arada, onlar İstanbul Barosu olay geldi ve onun resmi grubuyla almış bir fotoğrafçının önemlidir. Yargı Grup Reform dan Avukatlar bu İstanbul Barosu tarafından bir komplo onları kaydettik olduğunu iddia ediyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.