6 Ağustos 2010 Cuma

TSK WEB SİTESİ ARACILIĞIYLA PROPAGANDASI

Genelkurmay's promosyon hukuk müşaviri, Brig. Gen Hıfzı Çubuklu, Yüksek Askeri Şura (YAS) toplantısında önemli genel göndermek için güven Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) bir işareti olarak yorumlanabilir olmuştur Çubuklu var. Çubuklu isminin birkaç devam eden adli soruşturma söz ediliyor.
Araştırmalar da Ergenekon, bir gizli örgüt devlet içinde yuvalanmış ve bürokrasinin toplum bir askeri devralma konusunda getirme amacıyla kaos kışkırtmak amaçlayan bu.

Orgeneral Hasan Iğsız ile birlikte, Çubuklu Pazartesi günü bir soruşturmanın parçası olarak içine birkaç web sitesini Genelkurmay tarafından sivil gruplara karşı TSK olduğu iddia edilen propaganda kampanyaları geri kurmak ifade vermeye çağrılmıştı 19 subaylar arasında yer alıyor. O savcılar için Cuma tarafından tanıklık kaynaklandı.

büyük genel Mesajıma bir avukat tanıtım beri TSK içinde yaygın bir uygulama değil, analistler Çubuklu tanıtımına bir işareti TSK çok Çubuklu konusunda emin olduğunu ve tüm çabaları desteklediğini söyledi.

Ciddi suçlamalar genel olarak savcıların çete ünlüler onları zorunlu askerlik hizmetini önlemek için sahte sağlık raporları veren görevli hakkında soruşturma nezaret tarafından yerle bir edilmiştir. Mart yılında tanıklık yapmaya çağrılmıştı eski Hava Kuvvetleri Adli Müsteşarı Albay Ahmet Zeki Üçok, veren tıbbi raporların sahte suçundan tutuklu olan soruşturma kapsamında. Çubuklu Üçok karşı güçlü bir kanıt olurdu askeri bilgisayarlara bazı belgeleri tahrip olan şüpheleniliyor. Savcılar Üçok soruşturma Çubuklu "yok delil ve suç yardımcı suçundan ifade vermeye denilen iletken." Bununla birlikte, Çubuklu soruşturma kapsamında ifade vermeyi reddetti.

En son Çubuklu ateş altında çabalarını tutuklanması bir mahkeme tarafından emredildi subayların onlarca tutuklama önlemek için geldi. Türk basınında yer alan haberlere göre, Orgeneral Çubuklu bir strateji tutuklama emri başa dışarı atmaya Hava Kuvvetleri, Kara Kuvvetleri ve Jandarma Genel Komutanlığı yasal Müsteşarları toplandı. Bir karar tutuklama emri itiraz toplantı yapıldı. dışarı o toplantının geldi dilekçe metni olduğunu zanlıların avukatları onlara gerekli değişiklikleri yapmak ve mahkemeye teslim iletmiştir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.