26 Ekim 2010 Salı

ASKERİ GÖREVLİLER VE SİVİLLER FUHUŞ OPERASYONUNDAN DOLAYI GÖZALTINA ALINDI

Polis dün iddiasıyla amacıyla ödün pozisyonlarda bürokratlar ve askeri görevliler ve onların Çekimi kaydedilmiş kişisel bilgileri belgelenmiş bir çete halinde İstanbul Savcılığı tarafından yürütülen bir soruşturmada, en az beş subay dahil olmak üzere yaklaşık 40 şüpheliyi gözaltına aldı onlara şantaj.


Ancak, resmi bir ücrete henüz dava olmasına rağmen çete, casusluk yer aldığını şüpheler de vardır. İdari Şafak Yürekli ve dahil olmak üzere -. Gözaltına alınanlar arasında yakın kaynaklar kovuşturmalar için yedi subay getirmek için bir mahkeme emri elde söyledi Genelkurmay'ın Elektronik Bilgi İşlem Biriminde görev yapan bir albay, bir yarbay ve bir büyük vardı Adını açıklanmadı başka amiral - tanıklık etmek.

Yürekli şu anda Ergenekon soruşturması kapsamında yapılan arama sırasında yeraltında gömülü bulunan bir silah deposu başka bir soruşturmada da şüpheli. Ergenekon hükümeti devirme planı yapmakla suçlanan bir gizli çete olduğunu. dünkü operasyonlarında basıldı fuhuş halka da Ergenekon ile ilgili olduğundan şüpheleniliyor.

dünkü baskınlarda ayrıca, Albay İbrahim S. gözaltına alındı emekli oldu. Polis ayrıca, bu kişinin evinde gizli resmi belgeler, çok sayıda el, kaynakları söyledi. Polis dünkü operasyon kapsamında diğer dokuz ilde arama yaptı. Çete yasadışı onlar şantaj istedim bireyler için fahişe sağlayan suçlanıyor. Bir İstanbul mahkemesi, Türk yasalarına göre suç olan "kişisel gizlilik haklarını ihlal" teşkil ettiğini açıkladı ve evlerde ve çeşitli şehirlerde şüphelilerin ofisler için arama emri çıkardı.

Ankara'da, aktif görev altı subay gözaltına alındı. (TÜBİTAK) çalışan Türkiye Savunma Sanayii Müsteşarlığı ve Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu bir üst düzey bürokrat da dahil olmak üzere dokuz kişi de gözaltına alındı. Birçok ev ve ofislerde diğer TÜBİTAK çalışanları ait Ankara'da da operasyon sırasında araştırıldı. Bir kişi Antalya Emniyet Müdürlüğü'nün Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından gözaltına alındı. Bu arada, askeri bir başka üyesi İzmir'de gözaltına alındı. Evinin ve ofis de polis tarafından arandı.

Kocaeli, 30 farklı yerlerde yapılan aramalarda vardı. Polis, çeşitli belgeler, CD'ler ve bilgisayarlar ele geçirildi. Polis kaynakları TÜBİTAK-MAM ile personel ve askeri bazı üyeleri, özellikle de Kocaeli'de daha gözaltılar olabileceğini söyledi. Polis Kocaeli askeri personele ait olan yerlerin çoğu arama sözlerine ekledi. Başka bir arama evde Balıkesir il ve ismi açıklanmadı büyük görev de Erdek gerçekleştirildi.

Daha önce soruşturma

Eylül ayında, araştırmacılar aynı prob diğer şüphelilerin evlerinde çok hassas devlet güvenlikle ilgili bilgiler dahil belgeler bulundu. erkek ve kadın subayların düzinelerce şimdiye kadar soruşturma kapsamında ifade verdi var. Bazı subaylar var kurbanları olarak davacı, diğerleri olarak ifade verdi.

şüphelilerin subaylar, bürokratlar ve polislerin kurmak ve sipariş daha sonraki bir tarihte yetkilileri şantaj için fahişelerle cinsel ilişkiye ilgi çekici iken kaydeden savcılık iddia ediyor. çete Sonra da bazı askeri ihaleleri alabilmek için görüntüleri ile memurları baskı yaptığını iddia makamı iddia ediyor. Son zamanlarda erken Ağustos ayında Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısında bir promosyon üzerinde eksik sonra askerlikten istifa Adm Türker Ertürk, ayrıca sorumlu olup, kaynakları söylüyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Birimi yaklaşık beş ay önce fuhuş çetesi tebliğ edilmiştir ve birçok ev ve otel İstanbul, Kocaeli, Yalova, Sakarya ve Muğla'da 3 Ağustos üzerinde eşzamanlı baskınlar düzenledi. operasyonlara katılan polis memurlarının çete onların dini, ideolojik ve siyasi görüşleri nedeniyle subay bir dizi saydı olduğu anlaşıldı.


MUTFAK REGİNA
MUTFAK SANDALYE
MUTFAK SANDALYELERİ
MUTFAK SANDALYESİ
MUTFAK SİSTEMLERİ
MUTFAK TAKIMI
MUTFAK TAKIMI ÖRNEKLERİ
MUTFAK TAKIMLARI
MUTFAK TASARIM
MUTFAK TASARIMI
MUTFAK TASARIMLARI
MUTFAK ÜRETİCİLERİ
MUTFAK ÜRÜNLER
MUTFAK ÜRÜNLERİ
MUTFAK VE BANYO DOLAPLARI
MUTFAK VE BANYO MOBİLYA
MUTFAK VE BANYO MOBİLYALARI
MUTFAK VE BANYO MOBİLYASI
MUTFAK VE MOBİLYA AKSESUARLARI
MUTFAK VESTİYER
MUTFAK VİTRİN
MUTFAK YATAK ODASI
MUTFAKLAR MODELLERİ
MUTFAKLAR RESİMLERİ
MUTFAKLAR VE FİYATLARI
MUTVAK DOLABI
MUTVAK DOLAPLARI
MÜZİK SETİ SEHPASI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.