27 Ekim 2010 Çarşamba

İTO BAŞKANI YALÇINTAŞ' IN DA ARALARINDA BULUNDUĞU 9 KİŞİ TUTUKLANDI.

Murat Yalçıntaş Ticaret (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş ve İstanbul Sanayi Odası da dahil olmak üzere dokuz şüpheli, Salı günü Ankara'da bir mahkeme tarafından tutuklandı ve rüşvet suçlamalarıyla ve suç gizlemek kanıtlara Sincan Cezaevi'ne gönderildi. tutuklandı Ayrıca arasında Temyiz Yargıtay, Mustafa Oskay 12. Odası eski başkanı.



Salı günkü duruşma sırasında, Yalçıntaş bildirildi o İstanbul Dünya Ticaret Merkezi (İDTM) ve CNR Expo Fuar Merkezi'nde arasında adil bir zemin anlaşmazlık durumunda hakimlere rüşvet teklif iddiaları yalanladı. İDTM yönetimi iddiasıyla kendilerine CNR karşı kural çağırma hakimler ve avukatlar rüşvet. Adalet Bakanlığı tarafından yürütülen bir inceleme hakimler ve avukatlar ticaret merkezi TL'den 1.2 milyon aldıklarını ortaya koymuştur.

İDTM ile CNR arasında anlaşmazlık 2008 kadar uzanmaktadır. ticaret merkezi o İDTM de kiralanan vardı boşluk bırakmak için fuar merkezi emretti sonra iki, 2008 yılında mahkemeye gitti.

Ancak, CNR ve sipariş uymak için başarısız anlaşmazlığı İstanbul'da yerel mahkemeye çıkarılmıştı. Mahkeme, İDTM aleyhine karar vermiştir. Önlenemez, ticaret merkezi durumunda duruşmayı tekrarlamak için Barış Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi sipariş Temyiz Yargıtay, 'de kararını temyiz etti. Anonim bir haber de zaman Mehmet Ali Şahin başkanlığında edildi Adalet Bakanlığı'na gönderildi. Şahin şu anda meclis başkanı olduğunu.

Haber CNR Expo Fuar Merkezi'nde onlara İDTM karşı kural teşvik etmek için Yargıtay ve Bakırköy Yargıçların Yargıtay rüşvet planladığını okudum. zamanda adalet bakanının iddialarının doğruluğunu incelemek için müfettişlerden oluşan bir grup emretti. Halit Kıvrıl liderliğindeki grup, daha sonra her iki İDTM ve CNR idari personelin telefon görüşmelerini incelemeye başladı.

Bu arada, Bakırköy mahkeme anlaşmazlığında CNR aleyhine karar vermiştir ve İDTM boşluk bırakmak fuar merkezi emretti. Karar Temyiz Yargıtay 6. Odası tarafından onanmıştır.

Ancak, son zamanlarda yeniden inceleme Adalet Bakanlığı, CNR üst yargıçların temelsiz edildi rüşvet planladığını iddia kanıtladı. iddialarının aksine, Temyiz Yargıtay ve Barış Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde İDTM yönetim ve hakimler arasındaki konuşmaların kayıtları hakim ticaret merkezi TL'den 1.2 milyon aldıklarını gösterdi. İlk gelen haberlere TL 200.000 'de toplam koymuştu.

İTO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şekib Avdagiç onların başkanı masumiyet inandığımızı oda arkasında Yalçıntaş standları, dün söyledi. "Bizim başkanı herhangi bir yasadışı faaliyet veya gruba dahil olmamıştı. Biz Yalçıntaş's masumiyet ufak bir şüphem yok, "dedi.

Avdagiç ayrıca Yalçıntaş her zaman dürüstlük ve adalet temsil eden bir figür olmuştur "dedi. "Bizim Başkan her zaman ilkeli bir tutum ve yaklaşım en büyük savunucusu oldu. Hepimizin bildiği ve o tamamen masum olduğuna inanıyoruz, "diye ekledi.

Yaklaşık 40 kişi Ankara, İstanbul, Kırıkkale ve Zonguldak gibi Türk illeri, bir dizi eşzamanlı polis baskınları sonucunda rüşvet iddiasıyla geçtiğimiz hafta gözaltına alındı. Yalçıntaş ve zamanda ABD ziyaretinde bir mahkeme ona karşı bir tutuklama emri çıkardı. O ve hemen Türkiye'ye döndü polis tarafından gözaltına alındı.




MUTFAK DOLABI FİYATLARI MUTFAK DOLABI MOBİLYA MUTFAK DOLABI MOBİLYALARI MUTFAK DOLABI MODELLERİ MUTFAK DOLABI RESİMLERİ MUTFAK DOLABLARI MUTFAK DOLAP MUTFAK DOLAP ÇEŞİTLERİ MUTFAK DOLAP FİYATLARI MUTFAK DOLAP MOBİLYA MUTFAK DOLAP MODELLERİ MUTFAK DOLAP RESİMLERİ MUTFAK DOLAPLAR MUTFAK DOLAPLARI MUTFAK DOLAPLARI AKSESUARLARI MUTFAK DOLAPLARI FİYATLARI MUTFAK DOLAPLARI MOBİLYALARI MUTFAK DOLAPLARI MODELLERİ MUTFAK DOLAPLARI RESİMLERİ MUTFAK FİRMALARI MUTFAK FİYAT MUTFAK FİYATLARI MUTFAK GEREÇLERİ MUTFAK GRUBU MUTFAK GRUPLARI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.