22 Ekim 2010 Cuma

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAPSAMINDAKİ ÖĞRENCİLERE AYRIMCILIK KONUSUNDA DAVRANIŞLARINDA ISRAR EDİYOR.

onlar yeni bir Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) genelge rağmen başörtülü kimlik fotoğrafları görünür çünkü İzmir Büyükşehir Belediyesi headscarved öğrenciler indirimli otobüs kullanma hakkını inkar etmeye devam ediyor geçer.


Belediye öğrencilerin konu ile ilgili mevzuata uygun olarak hangi saçlarını maruz fotoğraflar, sağlamak için gerekli olduğunu söylüyor. Öğrencilerin garip sosyal demokrat ve istekli özgürlükler headscarved kadınlara yönelik bu tür ayrımcı davranışları yapmaya genişletmek olduğunu iddia eden bir belediye için bulabilirsiniz. Tuba Dişiçürük ve Öznur Tamer, otobüs için uygulanan İzmir Büyükşehir Belediyesi ulaşım şirketi ESHOT ile geçer Dokuz Eylül Üniversitesi öğrencileri, belediye saçlarını maruz onlara fotoğrafları sağlamak istedi "dedi.

Öğrencilerin türban takmasına tek nedeni belediye onlara karşı ayrımcılık olduğunu söyledi ve dini nedenlerle yalnızca için onların başörtülü sözlerine ekledi. "Biz belediye bize hürmet göstermesini bekliyoruz. Bunun yerine, sorunlara neden için ellerinden geleni yapmak. Biz belediye sağduyu ile hareket bekliyoruz, "öğrenciler" dedi. YÖK dairesel uyardı öğretmenler bir şekilde sınıfı terk etmek kıyafet ile tutarlı giymiş olmayan öğrenciler mecbur değil. YÖK tarafından taşıdıktan sonra, Türkiye genelinde birçok üniversite öğrencilerinin başörtülü kurslarına katılmasına izin başladı.

Abdurrahim Şenocak, Kamu Görevlileri Sendikası (Memur-Sen) İzmir Şubesi ve Eğitim Personel Sendikası (Eğitim Bir-Sen), özgürlükler edilmektedir olduğu bir sırada onun yanlısı tutum yasağı ısrar için İzmir Büyükşehir Belediyesi başkanı eleştirdi Ülkede genişletti.

"Bu bir parti yasakları arkasında sosyal demokrat saklandığı iddia eden ve YÖK onları ortadan kaldırarak bir zaman onları savunan görmek çok üzücü bir durum" dedi. Bu arada, bir afiş dün İstanbul'da Yıldız Teknik Üniversitesi'nde üniversitelerde başörtüsü yasağını savunmak bir grup öğrenci tarafından koymak lehine öğrenciler arasında bir çatışma yol açtı ve yasağa karşı. Üç öğrenci ve iki polis karşılaşma yaralandı.

MONDİ OTURMA GRUPLARI
MONDİ YATAK
MONDİ YATAKLARI
MONDO BEBEK ODALARI
MONDO ÇOCUK ODASI
MONİTÖR SEHPASI
MONTE SEHPA
MOR KOLTUK TAKIMI
MOZAİK MOBİLYA
MOZAİK SEHPA
MUTFAK AKSESUAR
MUTFAK AKSESUARLARI
MUTFAK DEKARASYON
MUTFAK DEKARASYONU
MUTFAK DEKOR
MUTFAK DEKORASYON
MUTFAK DEKORASYONLARI
MUTFAK DEKORASYONU
MUTFAK DİZAYNI
MUTFAK DOLABI
MUTFAK DOLABI AKSESUAR
MUTFAK DOLABI AKSESUARLARI
MUTFAK DOLABI ANKARA
MUTFAK DOLABI ÇEŞİTLERİ
MUTFAK DOLABI DEKORASYON

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.