29 Ekim 2010 Cuma

ÇİN BÜYÜK ELÇİSİ CUMHURİYET COŞKUSUNDAN FEYZ ALIYORUZ DEDİ.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ülkenin bayrağı çoğu için bir ilham kaynağı olduğunu belirterek, Urumçi, Sincan'daki Türk Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 87 yıldönümünü kutladı.

"Ben Türkiye'ye çok uzak ama bizimle özel bağları olan bir bölgede Cumhuriyet Bayramı kutlamak için memnunum," Davutoğlu bir açılış konuşması dedi.

Davutoğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin 87 yıldönümünde Urumçi, Çin'in batı kesiminde Sincan özerk bölgesinin başkenti, bir Cumhuriyet Bayramı Kahvaltı verdi. Olay Parti ve muhalefet partilerinin temsilcileri, akademisyenler ve basın mensuplarının iktidar Dışişleri Bakanı'nın eşi de dahil olmak üzere özerk bölge yetkilileri ve beraberindeki heyet, katıldı.

O Türk bağımsızlığının sembolü olan Türk bayrağı, Hintli Müslümanlar, Afrikalılar, Orta Asyalılar ve anti-emperyalist ülkeler için önemli olduğunu sözlerine ekledi bağımsızlık sembolleri özel bir anlam yapılan tarihteki bazı ülkeler olduğunu söyledi.

"Türk bayrağı sadece ulus-devletler için bir sembol değil, aynı zamanda bağımsızlık arzusunun bir sembolü değildir. ... Ben bu bayrağı bir ilham kaynağı olmaya devam edecektir umuyoruz "Davutoğlu dedi.

Dışişleri Bakanı vesilesiyle anısına bir pasta kesme sırasında, iki ülke arasındaki dostluk ebedi olacağını onaylayan ", dost ve stratejik ülke" olarak Çin övdü.

Davutoğlu daha sonra, bir ekonomik kalkınma bölgesi ve bir rüzgar türbini şirket ve Urumçi bir Uygur pastane üretici ziyaret Uygur Tarih Müzesi gezdi ve Cuma namazı için camiye gitti. Günün ilerleyen saatlerinde, o Xi'an, tarihi İpek Yolu'nun son noktası oldu Çin'in önemli bir kültürel ve tarihi şehre gitti.

Kardeş şehir projesi

Dışişleri Bakanı Xinjiang bölgesi, Nur Bekri valisi tarafından verilen Perşembe günü geç saatlerde bir akşam yemeği katıldı. Diplomatik kaynaklar, Davutoğlu'nun Urumçi ve Bursa kuzeybatı Türk eyaleti, hem de Kaşgar ve Konya Orta Anadolu kenti kardeş şehir olmasını önerdi "dedi. O da Konya memleketi Şeb-i Aruz törenleri için vali davet etti.

Davutoğlu, sadece dört saat Londra doğu Türkiye'den mesafe aynıydı zihinlerde mesafe algısı Sincan Türkiye'nin doğusunda arası mesafesi olarak tasfiye edilmesi gerektiği vali söyledi.


MUTFAK MOBİLYA ANKARA
MUTFAK MOBİLYA COM
MUTFAK MOBİLYA ÇEŞİTLERİ
MUTFAK MOBİLYA DEKORASYON
MUTFAK MOBİLYA FİRMALARI
MUTFAK MOBİLYA FİYAT
MUTFAK MOBİLYA FİYATLARI
MUTFAK MOBİLYA İZMİR
MUTFAK MOBİLYA MODELLERİ
MUTFAK MOBİLYA RESİMLERİ
MUTFAK MOBİLYA TASARIM
MUTFAK MOBİLYA TASARIMI
MUTFAK MOBİLYA TASARIMLARI
MUTFAK MOBİLYA ÜRETİTEN FABRİKA
MUTFAK MOBİLYA ÜRÜNLERİ
MUTFAK MOBİLYALAR
MUTFAK MOBİLYALARI
MUTFAK MOBİLYASI
MUTFAK MOBİLYASI ANKARA
MUTFAK MOBİLYASI İMALATI
MUTFAK MODELLERİ
MUTFAK MODÜLER
MUTFAK OTURMA
MUTFAK OTURMA GRUBU
MUTFAK OTURMA GRUPLARI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.