29 Ekim 2010 Cuma

SCHUMER SENETÖR CHARLESE GÖRE DAHA ZEKİ GÖRÜNÜYOR.

WASHINGTON - Senatör Charles E. Schumer yardımcı hafta son Nevada 500.000 $ sevk Harry ReidSchumer siyasi hamisi ve yakın dostu olarak o kavgalar için onun siyasi hayatını Bay ve lider Senato çoğunluk.
Blog


Senatör Dick Durbin ve Senatör Charles E. Schumer 2007 yılında TC George Miller ve TC Bill Delahunt ile paylaşılan bir Capitol Hill evde oturdu.
20.000, için de aynı zamanda Sayın Schumer, dolar için küçük çek, bir çıkış yaptı Demokrat York New Demokrat Parti Senatörü irade yılında Vermont, iyi Kazanılan ona hediye Patrick J. LeahySayın Leahy, olsa bile tehlike seçim-re ciddi değil inanılan olmak herhangi bir.

"Senatör Leahy için verilen hiçbir seçim alır ve Senatör Schumer destek için minnettar olduğunu" Carolyn Dwyer, Sayın Leahy için kampanya yöneticisi söyledi.

Iki bağış gün bulur kendini bu çizgi Schumer Sayın pozisyon excruciatingly hassas. O kadar zor bir savuşturmak için herşeyi yapmaya elinden Reid Sayın arkadaşı yardım etmek Çay Partisi adayı Sharron Açı ve liderin parti devrilmesinden önlemek utanç verici.

Henüz kendi derin siyasi hırsları ve sürücü verilmiş, Sayın Schumer de çok dikkatli Sayın Reid Salı günü mağlup ise üst Demokrat iş güvenliğini sağlamak için denemek için bir an fark ilerlemeye zemin hazırlamakta olduğunu.

Sayın Schumer için durum Senatör, ev arkadaşı Capitol Hill ve Senato liderliği daha da karmaşık tarafından gerçeği ortağı olarak Richard J. Durbin konumlandırma da kendisini var hem erkek hem de olsa Sayın Reid, yerine yeraltı kampanyasında olduğu Illinois, dönüş yaptı Reid onu Bay açıkça ortaya yaparlardı çok tercih ederim. Senatörler ve onların yardımcıları makale bunun için yorum reddetti için.

Sayın Schumer, partinin en üretken kuruluşları için finansman biri 500.000 $ Sayın Reid yardım Nevada Demokrat Parti devredildi dahil parti ve arkadaşları bu seçim döneminde, için 4.000.000 $ kendi kampanya kasasına gelen dağıttı. Sayın Durbin ve Senato Demokratlar kampanya çaba için yaklaşık 500.000 $ verdi kuruluşları için finansman ve etkinliklerde yer aldı ve Sayın Reid ile barnstormed.

Ne Sayın Schumer ne de Sayın Durbin açıkça iş için destek kur gibi görünüyor. Ve Sayın Reid kaderini pahalı olabilir bilinmektedir önce oyunculuk bile bir ipucu Senato liderlik seçimlerin hain dünyada.

"Tüm sorunları ile partimizin o hepimiz ona destek olmalıyız daha Harry Reid kişi hakkında herhangi bir konuşmaları saçma koymak, gerçekten bu döngüye sahip olan ise," Senatör Claire McCaskill, Missouri Demokrat Sayın Schumer dedi. "Herkesin bu konuda Chuck liderliği saygı olduğunu düşünüyorum."

Ancak son haftalarda Sayın Durbin ve Mr Schumer siyasal faaliyetleri hemen Sayın Reid kayıp eğer patlak verecek bir yarış için destek oluşturmak için karmaşık ve incelikli çaba yansıtmaktadır.

Sayın Durbin veya ortaya çıkmıştır Kaliforniya, Delaware, Kentucky, Missouri, Pennsylvania, Washington ve Wisconsin etkinliklerde görünür planlanıyor. O Bay Reid adına Nevada son haftalarda iki kez gitti.

"Burada olmak iyi," Bay Durbin hafta son dedi Henderson, Nev işçi aktivistler verdiği bir moral verici konuşma gibi o. "Sadece ama burada olmaktan lider çoğunluk olmak burada ile dost ve en iyi benim Amerika Birleşik Devletleri Senatosu, of Nevada Reid Harry. "

Sayın Schumer Senatör Colorado, devletin taraf 50.000 $ olan verilen Michael Bennet çalıştıran; 50.000 $ partiye devlet Senatör, Washington Patty Murray çalışan ve 50.000 $ parti devlet, Wisconsin Senatörü nerede Russ Feingold çalışıyor , göre tabloların açıklanmasına finans. O bile Senatör talebi Maryland 50.000 $ içine pompalanır Barbara Mikulskidevlet,-yeniden seyir için beklenen seçim ama onu aday Demokrat yardımcı olan diğer sabırsızlanıyordu.

Dwight Pelz, Washington State Demokrat Partisi Başkanı, parti hem Sayın Schumer ve Sayın Durbin, son yıllarda 50.000 $ almak için mutlu olduğunu söyledi. ofisinin etrafında spekülasyon, Sayın Pelz dedi, kontroller de liderliği için bir yarış göstergesi olabileceğini gereken Sayın Reid düşüş vardı.

2008 2006 arasında 15 Demokrat koltuk ekleyerek, Demokrat Senatörler Kampanya Komitesi'nin başkanı olarak görev yaptığı başarılı çalışma nedeniyle, Sayın Schumer genellikle onun ittifaklar ve müthiş yetenekler dolayısıyla, herhangi bir potansiyel liderlik mücadelesinde favori olarak kabul edilmiştir. O Capitol Hill'de en medya, siyasi zeki anlayışlı ve agresif üyeleri arasında yer alıyor.

Ancak birkaç kişi ona yakın o Evi onun üzerinde asılı bir resim gidermeyi deniyor Senato, zamanının önemli geçirdi derler ki: öncesinde partisinin kendi ilgi koyar keskin elbowed politikacı yol açmıştır itibarını Onu şu anda çok dikkatli hareket etmek. Buna ek olarak, liderlik seçimleri ve öngörülemeyen olabilir Mr Durbin daha liberal Senato Demokratlar arasında verdiği desteği gibi kendi avantajları vardır.

Sayın Schumer için, Sayın Reid sonrası aramak için acı tatlı olurdu. Daha yakın hem erkek hem de Mr Schumer Sayın Reid yakın bir dostu olarak gördüğünü ve ona çok şey Senato onun başarı niteliklerini söylüyorlar.

O New Yorker ulusal parti daha büyük bir rol için kaşıntı ile Kasım 2006'da Mr Schumer için özel parti liderlik yapısı, Demokrat başkan yardımcısı, özel bir post kim yarattı Sayın Reid idi. Sayın Reid de Sayın Schumer güçlü Finans Komitesi bir koltuk verdi.

"Harry Reid Chuck Schumer o bugün senatör olmasına yardımcı önemli bir rol oynamıştır," Phil Singer, Bay Schumer yakın bir danışmanı söyledi. "Ve Chuck olduğunu herkesten daha iyi bilir."

İkisi arasındaki ilişki Sayın Schumer Brooklyn Sayın Reid adına düzenlediği yeni bir fon toplayan kimse de sergilendi. Tanıtan Sayın Reid geliştirici Bruce C. Ratner dahil zengin New York City donörlerin bir grup için, Sayın Schumer katılımıyla bir kişiye göre, "benim için bir kardeş gibidir" Sayın Reid dedi. (Son zamanlarda, Sayın Reid Sayın Schumer bir Netflix abonelik satın aldı.)

Sayın Schumer siyasi içgüdüleri bir uzun zamandır hayranı Sayın Reid Senato Demokratlar için 2004 seçimlerinin felaket sonuçlar sonrasında Demokrat kampanya komitesi ücret almak Mr Schumer ikna etti.

Sayın Reid Senatör vardı, önceki lideri sadece kullanıcısı haline Demokrat lider ardından sonra parti Tom Daschle Dakota Güney, teklif seçim-oldu mağlup yılında yeniden. Sayın Reid sonuçları saat içinde yerine Sayın Daschle olarak görev yaptığı, bir sevk sık sık adam kardeşine destek çivilenmiş aşağı.


MUTFAK MOBİLYA COM
MUTFAK MOBİLYA ÇEŞİTLERİ
MUTFAK MOBİLYA DEKORASYON
MUTFAK MOBİLYA FİRMALARI
MUTFAK MOBİLYA FİYAT
MUTFAK MOBİLYA FİYATLARI
MUTFAK MOBİLYA İZMİR
MUTFAK MOBİLYA MODELLERİ
MUTFAK MOBİLYA RESİMLERİ
MUTFAK MOBİLYA TASARIM
MUTFAK MOBİLYA TASARIMI
MUTFAK MOBİLYA TASARIMLARI
MUTFAK MOBİLYA ÜRETİTEN FABRİKA
MUTFAK MOBİLYA ÜRÜNLERİ
MUTFAK MOBİLYALAR
MUTFAK MOBİLYALARI
MUTFAK MOBİLYASI
MUTFAK MOBİLYASI ANKARA
MUTFAK MOBİLYASI İMALATI
MUTFAK MODELLERİ
MUTFAK MODÜLER
MUTFAK OTURMA
MUTFAK OTURMA GRUBU
MUTFAK OTURMA GRUPLARI
MUTFAK OTURMA ODASI
MUTFAK REGİNA
MUTFAK SANDALYE
MUTFAK SANDALYELERİ
MUTFAK SANDALYESİ
MUTFAK SİSTEMLERİ
MUTFAK TAKIMI
MUTFAK TAKIMI ÖRNEKLERİ
MUTFAK TAKIMLARI
MUTFAK TASARIM
MUTFAK TASARIMI
MUTFAK TASARIMLARI
MUTFAK ÜRETİCİLERİ
MUTFAK ÜRÜNLER
MUTFAK ÜRÜNLERİ
MUTFAK VE BANYO DOLAPLARI
MUTFAK VE BANYO MOBİLYA
MUTFAK VE BANYO MOBİLYALARI
MUTFAK VE BANYO MOBİLYASI
MUTFAK VE MOBİLYA AKSESUARLARI
MUTFAK VESTİYER
MUTFAK VİTRİN
MUTFAK YATAK ODASI
MUTFAKLAR MODELLERİ
MUTFAKLAR RESİMLERİ
MUTFAKLAR VE FİYATLARI
MUTVAK DOLABI
MUTVAK DOLAPLARI
MÜZİK SETİ SEHPASI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.