29 Ekim 2010 Cuma

DEMİRÖREN: İSTANBUL'UN İSTİKLAL BİNALARIYLA İLGİLİ SORUNLARI ÇÖZÜLMELİDİR DEDİ.

Grup yenileme orijinal çatı limit doğrultusunda olduğunu söyledi. RADİKAL fotoğraf, Mine TUDUK
İstanbul İstiklal Caddesi üzerindeki tartışmalı Demirören AVM inşa mütevelli heyeti başkanı, Tayfun Demirören, grup yönetim kurulu göre, her işlem üzerinde yasalara uygun olarak inşa edilmiştir.

Demirören grup İstanbul Yenileme Kurulu onayı ile çalışmalarını yürütülmektedir söyledi. onlar Vakıflar Genel İdaresi arşivlerinde bulunan eski planlar ile taslaklar karşılaştırıldığında, Demirören yapım eski binanın yüksekliği uygun olduğunu söyledi.

"Yükseklik dahası binamızı bile düşüktür, aynı ise," Demirören Radikal gazetesi muhabiri Erkan Aktuğ söyledi, kağıt Cuma bildirdi.

Anıtın bir Konsey ilk olarak 2004 yılında yayımlanan raporda çatı sınırı bitişik Serkil Doryan binanın yüksekliğini geçmemesi gerektiğini söyledi. Şu anda, ancak, Demirören alışveriş merkezi mevcut durumu çift Doryan yüksekliği, bu son altı inşaat alışveriş merkezi çok daha yüksek ve daha geniş sözde izin verdiğinden daha olduğu ortaya çıktı yana hikaye takip etmekte Aktuğ dedi düzenlemeler.

Bu yaş sararmış yoktu çünkü Demirören tarafından gösterilen taslak orijinal olmadığını kaydeden Aktuğ iki taslakların yüksekliği karşılaştırma sırasında aynı görünüyordu "dedi.

Koruma Komitesi kararları inceledikten sonra, Aktuğ binanın yüksekliği giderek resmi kararlar yapılan sürekli değişiklikler ile artmış olduğunu söyledi.

"Bir gazeteci olarak, doğru olabilir. Ancak şimdi işler karışık hale gelecek. Belki de biz bir hata yaptık. Bu iş çok uzun sürüncemede olan, "Demirören" dedi.

Demirören alışveriş merkezinin inşaat gizli tutulmuş olan neden sorusuna Demirören onlar bittikten sonra yer görmek için herkes istediğini söyledi.

Demirören Grubu yenileme 20. yüzyılın başında belirlenen binanın orijinal çatı limit sınırları içinde olduğunu söyleyerek, Perşembe günü Radikal gazetesi için yazılı bir açıklama gönderdi.

"Inşaat tamamlandığında, Demirören AVM tarihsel Beyoğlu kumaş ile İstanbul insanlara hizmet edecek" dedi.

Demirören göre, bina tek bir sorunu var: Binanın dışında taşların başında çok beyaz bakacağız ve bir yıl içinde sadece kendi doğal renk kazanır.


MUTFAK GRUPLARI
MUTFAK HAZIR
MUTFAK İMALAT
MUTFAK İMALATI
MUTFAK İSTANBUL
MUTFAK İTHAL
MUTFAK KAPAK
MUTFAK KOLTUKLARI
MUTFAK KÖŞE
MUTFAK KÖŞE TAKIMI
MUTFAK KÖŞE TAKIMLARI
MUTFAK LAMİNANT
MUTFAK MAĞAZA
MUTFAK MARKALARI
MUTFAK MASA
MUTFAK MASA SANDALYE
MUTFAK MASA VE SANDALYE
MUTFAK MASA VE SANDALYELERİ
MUTFAK MASALAR
MUTFAK MASALARI
MUTFAK MASASI
MUTFAK MOBİLYA
MUTFAK MOBİLYA AKSESUAR
MUTFAK MOBİLYA AKSESUARI
MUTFAK MOBİLYA AKSESUARLARI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.