16 Kasım 2010 Salı

HACI OLMANIN NE OLDUĞUNU HİSSETMEK İÇİN FEYZİNİ ALMAK VE YAŞAMAK GEREKİR.

hacı ol ve gerçekten ne olduğunu görmek
Mekke - en Arafat Dağı hac wuquf gerçekleştirilen onlar sonra Pazartesi günü Muzdalifah taşındı ise, hac parçası hayati Around gerçekleştirmek için dünyanın parçaları 2,5 çeşitli seyahat Mekke'den milyon kişi.

Adem ve Havva kavuştu ve dua yeryüzünde kendilerini mutlu insanlar olarak hangi Peygamberimiz namaz liderliğindeki Namira Camii, de Arafat ovasında üzerinde el-Rahmah Dağı ziyaret etme şansı vardı ihram giyen hacı, . Arafat de sahne kıyamet gününde de hatırlatıyordu. Arafat da wuquf geniş bir alanda yapıldı rağmen, en kalabalık olay metrekare başına düşen insan sayısı nedeniyle oldu. hacıların sayısı kayıtdışı hacılar eklenir 4-5 milyon civarında olduğu söylenmektedir çünkü bu binlerce insanın sadece onlarca bunu yapmak için fırsat oldu.

Müslümanlar Allah'ın emrine uyarak bu kutsal görevi yerine ederken, İbrahim Peygamber'in başlayarak, tüm peygamberler aracılığıyla gönderilen, onlar da sanki bir laboratuar bulunmaktadır dünyadaki tüm Müslümanların genel durumu incelemek için fırsatları iyi değerlendirelim.

İslam cemaatinin hac sırasında görülebilen farklı renkler sadece birleştirici Müslüman kimliği aynı zamanda kültürlerin çeşitliliği ortaya çıkarmıştır. Hac tanık hem İslam'ın evrensel mesajının bağlı Müslüman müminlerin olumlu ve olumsuz yanları bir zamandır. Bu anlamda, İslam algılamaları ölçmek için bir araç haline Safa ve Marwa, Arafat'ın ovalar ve hac açmak diğer tüm evrelerini wuquf tepelerin arasında çalışan Kâbe etrafında Tavaf (tavaf) ve tüm kültürlerin insanlık Müslümanlar tarafından buraya getirilmiş - ya ister istemez - Farklı bölgelerden. , Hangi çeşitli Müslüman kültürlerin birleşme için sahne, hac bazen insanlar kültür şoku tabi bir arena olur. herkes İslam içinde birlik Can atar iken, kültürel farklılıklar ya da İslam'ın birleştirici bir gündelik kültür eksikliği imkansız Müslüman hakkında konuşmak yapmak - ya da, İslam daha iyi - kimliği. hijyen, incelik, farklı fikir ve İslam'ın bile algıları itibaren, ekonomik ve sosyal gelişmenin farklı düzeylerde kaynaklanan farklılıklar ele geçirecek ve azgelişmişlik, cehalet ve yoksulluktan İslam dünyayı kurtarmak için bir umut ihtiyaç göstermektedir. Muhtemelen bu tür gözlemler sonucu, Şok oldum birçok kez Umre ve hac sırasında bütün duaları aynı şey üzerinde odaklanmış olduğunu görmek için.

ne benim dualar konular olursa başladı, ben de ey merhametli Tanrı, Gülen hareketi gibi girişimler anlamına artış lütfen ve böylece eğitim çabaları güçlendirmek, yeni nesillere gerçek yüzü olmayacak ki "şu kendimi sürekli dua buldum ki biz hac gibi bu tür büyük toplantılar İslam'ın ruhu ile zorluk ilişkilendirir. "

Kesinlikle, her şeyi en fazla 5 milyon kişi bir araya gelip böyle bir toplantı sırasında sırada olması beklenen olamaz, ama burada düzenin en azından belli bir ölçüde istediğiniz da imkansız değildir. Müslüman dünyanın çabalarına anlam kadınlar, yaşlılar ve çocuklar da dahil olmak üzere çevrelerindeki diğerleri, zarar daha gördükten sonra yeni bir aciliyet almak canlandırmak için. O sokaklarda hac kişilerin tam sayıları az değildir bu aynı insanlar, ve otobüs honks ve minibüsler saygısızca sarsıcı bu ortama kendilerini takarak kirli yapılır.

Çoğunlukla kesinlikle hacılar barındıran Suudi yönetimi, halen altyapının iyileştirilmesi ve 4-5 milyon insanın ihtiyaçlarını güvenli bir şekilde yerine getirilmesini sağlamak için gerekli tedbirleri alma yoluyla yapmak için daha çok şey var. Ancak, ne çok önemsiz böyle bir muayene ile aday seçmek gibi Müslüman ülkelerden gelen hacılar, eğitmek için yapılması gereken ne kıyasla yapılması gerekir. Sanırım Suudi hükümeti katta tükürme bir hacı önlemek için bekleyebilirsiniz sanmıyorum.

Kesinlikle, hiçbir kelime hac gibi kutsal bir yolculuğun güzellikleri yazmak için yeterlidir. Ama biz bu görevi bu kutsallık ve bu ibadet yürütülmektedir bölgenin maneviyat ile uyumlu değildir düşünüyorum davranışları hakkında yazmak için bir zorunluluk olduğunu düşünüyorum.




MOBİLYA TELEVİZYON SEHPASI
MOBİLYA TİCARET
MOBİLYA TÜRKİYE
MOBİLYA TV KOLTUĞU
MOBİLYA TV SEHPA
MOBİLYA TV SEHPALARI
MOBİLYA TV SEHPASI
MOBİLYA UCUZ
MOBİLYA ÜRETİCİLERİ
MOBİLYA ÜRETİM
MOBİLYA ÜRÜNLER
MOBİLYA ÜRÜNLERİ
MOBİLYA VE AKSESUAR
MOBİLYA VE AKSESUAR PAZARLAMA
MOBİLYA VE AKSESUARLAR
MOBİLYA VE AKSESUARLARI
MOBİLYA VE DEKORASYON
MOBİLYA VE EV TEKSTİLİ
MOBİLYA VE MUTFAK
MOBİLYA VE OTURMA GRUPLARI
MOBİLYA VESTİYER PORTMANTO
MOBİLYA VİTRİN
MOBİLYA YATAK ODALARI
MOBİLYA YATAK ODASI TAKIMI
MOBİLYA YATAK ODASI TAKIMLARI
MOBİLYA YEMEK ODALARI
MOBİLYA YEMEK ODASI
MOBİLYA YEMEK ODASI İSTANBUL
MOBİLYA YEMEK ODASI TAKIMLARI
MOBİLYA YEMEK ODASİ TAKİMİ
MOBİLYA ZİGON
MOBİLYA ZİGON SEHPA
MOBİLYALAR
MOBİLYALAR İSTANBUL
MOBİLYALAR RESİMLERİ
MODEL MUTFAKLAR
MODEL OTURMA GRUPLARI
MODERN AYAKKABILIK
MODERN BEBEK ODALARI
MODERN BEBEK ODASI
MODERN BİLGİSAYAR MASALARI
MODERN BİLGİSAYAR MASASI
MODERN BÜRO MOBİLYALARI
MODERN ÇALIŞMA MASASI
MODERN ÇEKYAT KANEPE
MODERN ÇOCUK ODALARI
MODERN DEKORASYON
MODERN DEKORASYONLAR
MODERN DOLAP
MODERN DOLAPLAR
MODERN EV DEKORASYONLARI
MODERN EV DEKORASYONU
MODERN GENÇ ODALARI
MODERN GENÇ ODASI
MODERN KANEPE
MODERN KANEPELER
MODERN KİTAPLIK
MODERN KİTAPLIKLAR
MODERN KOLTUK TAKIMI
MODERN KOLTUK TAKIMLARI
MODERN MASALAR
MODERN MOBİLYA
MODERN MOBİLYA AKSESUAR
MODERN MOBİLYALAR
MODERN MODÜLER
MODERN MODÜLER MOBİLYA
MODERN MUTFAK
MODERN MUTFAK DOLAPLARI
MODERN MUTFAKLAR
MODERN OFİS OTURMA GRUPLARI
MODERN ORTA SEHPA
MODERN OTURMA GRUBU
MODERN OTURMA GRUPLARI
MODERN OTURMA ODALARI
MODERN OTURMA ODASI
MODERN PORTMANTO
MODERN SALON TAKIMI
MODERN SALON TAKIMLARI
MODERN SANDALYE
MODERN SANDALYELER
MODERN SEHPA
MODERN SEHPALAR
MODERN TV SEHPALARI
MODERN TV SEHPASI
MODERN VESTİYER
MODERN VİTRİN
MODERN VİTRİNLER
MODERN YATAK ODALARI
MODERN YATAK ODASI
MODERN YATAK ODASI TAKIMI
MODERN YATAK ODASI TAKIMLARI
MODERN YEMEK ODALARI
MODERN YEMEK ODASI
MODERN YEMEK ODASI TAKIMI
MODERN YEMEK ODASI TAKIMLARI
MODOKO BEBEK ODALARI
MODOKO BEBEK ODASI
MODOKO ÇOCUK ODALARI
MODOKO GENÇ ODALARI
MODOKO GENÇ ODASI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.