16 Kasım 2010 Salı

YURDUM İNSANININ BAYRAM MANZARASINDAN YANSIMALARI KAMERALARDA BÖYLE GÜLDÜRDÜ

Tatil yansımaları
Türkiye Kurban Bayramı için kapatıldı önce göç birkaç gün başladı. dindar Müslümanlar, Kurban Bayramı Mekke ve inançlarını bir test için hac bağlantılı önemli bir yıllık bir kilometre taşıdır.

Ben açık renkli kıyafet giymiş İstanbul Atatürk Havalimanı, karşımıza çıkan yolcuların çoğu, Mekke'ye giderken açıkça edildi. Ancak birçok laik Türkler için, tatil onun dini öneme sahip bazı kaybetti ve birkaç gün için yurt dışına kaçmak için her bir şans üzerindedir.

Son yirmi yılda, Kurban Bayramı, Türkiye'de önemli bir evrim geçirdi. Ben mahalle sokaklarında özgürce kan akışını görünce, bu ülkede ilk yıl içinde, benim için sürpriz hatırlıyorum. tatil öncesi günlerde, gergin koyun acıklı meleme sokaklarda yüksek sesle yankılandı.

Yavaş yavaş, hızlı kentleşme doğrultusunda, hayvan ve eteklerinde çekildi kesim şimdi böylece hayvanların gereksiz acı tutumlu, deneyimli kasaplar tarafından yürütülen şehir belirlenen parçalar, yer alır. Bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığı bile uzak küçük çocuklu tutmak ve onlara kurban şiddet şok edici önlemek ailelere tavsiyede bulundu. Hayvan hakları ve çevre grupları da giderek düşündüren olduğunu fedakarlık ve yoksul tamamen yan yol ve hayırsever nedenleri mali bağış yerine et dağıtımı.

diğerleri için bazı kültürel gelenekleri için Dini bayramlar, özel günler, günlük eziyet uzaklaşmak için aile ile vakit geçirmek ve bu az bizden daha şanslı hatırlıyorum fırsatları sunan, dünyada bütün toplumlarda hayatın ritmi noktalamak.

Amerikalıların yakında Şükran türkiye etrafında toplayacak. Şimdi ne dini overtones çoğu kaybetmiş bir hasat festival, hayat nimetini için teşekkür vermek için bir şans olarak başladı. Bugün ağırlıklı bir tablo iyi bir gıda ama gibi tam çevresinde arkadaşları ve akrabalarının neşeli bir toplantı olarak görülen, tüm önemini korumaktadır. Noel değil, aynı zamanda aile ruhu merkezleri kurumsal dünya tarafından istismar bugünkü veren yönü, şimdi orantısız bir şekilde büyümüştür. Birçok Avrupa ülkesinde, Noel ışıkları 25 Aralık tarihinde kutlama hazırlanmasında hafta boyunca üzerinde olmuştur. Mağazalar zaten mallarını alışveriş prominentJy görüntülenir tatil hediye, harcama teşvik etmek için yeniden düzenlemiş bulunmaktayım.

Türkiye'de din ve daha gündelik hayatta çoğu Batılı ülkelerde daha mevcut kalır Kurban Bayramı, her şeyden önce dini bir festival birçok Türkler içindir. Ama ticari terim açıkça da sürünen bir. Seyahat acenteleri hafta boyunca geleneksel aile toplantıları yerine güneş tatili reklam edilmiş, ve esnaf öncesinde kutlama özel teklifleri ile müşteri çekmek için ellerinden geleni yapmış.

modern kentsel yaşamın taleplerini göz önüne alındığında, anları çılgınca hızı kısaca durur belki de daha fazlasına ihtiyaç eskisinden daha zaman. Bu en laik Batılı ülkelerde bile, geleneksel tatil hala durdurmak için ülkede getirmek çok önemlidir. daha fazla insan çok ekonomileri büyük hasara wreaking, ekonomik krizden muzdarip olduğu gibi, sevdikleriniz ile toplantılar da yaşam tarzımızı hakkında yansıtmak için bir zaman olmalıdır.

Türkiye'de gıda dağıtımları fakir, ama sadece gelir dengesizliklerinin neden yerine belirtileri adresleri tek güçlü bir geleneği kalacak. Avrupa'da, hukuk benimsenen sosyal hakların büyük ölçüde vardı ama, hayırseverlik ve veren en toplumda dezavantajlı yardımcı bir araç olarak hayırsever yerine birçok ülkede yakın zamanda piyasaya vahşi bütçe kesintileri kuşkusuz pek çok insan bir sürü yoksul bırakacak. daha adil bir dünya için mücadele açıkça bir yıl birkaç gün ile sınırlı olabilir biri değil.

İyi Bayramlar!

MOBİLYA TELEVİZYON SEHPASI
MOBİLYA TİCARET
MOBİLYA TÜRKİYE
MOBİLYA TV KOLTUĞU
MOBİLYA TV SEHPA
MOBİLYA TV SEHPALARI
MOBİLYA TV SEHPASI
MOBİLYA UCUZ
MOBİLYA ÜRETİCİLERİ
MOBİLYA ÜRETİM
MOBİLYA ÜRÜNLER
MOBİLYA ÜRÜNLERİ
MOBİLYA VE AKSESUAR
MOBİLYA VE AKSESUAR PAZARLAMA
MOBİLYA VE AKSESUARLAR
MOBİLYA VE AKSESUARLARI
MOBİLYA VE DEKORASYON
MOBİLYA VE EV TEKSTİLİ
MOBİLYA VE MUTFAK
MOBİLYA VE OTURMA GRUPLARI
MOBİLYA VESTİYER PORTMANTO
MOBİLYA VİTRİN
MOBİLYA YATAK ODALARI
MOBİLYA YATAK ODASI TAKIMI
MOBİLYA YATAK ODASI TAKIMLARI
MOBİLYA YEMEK ODALARI
MOBİLYA YEMEK ODASI
MOBİLYA YEMEK ODASI İSTANBUL
MOBİLYA YEMEK ODASI TAKIMLARI
MOBİLYA YEMEK ODASİ TAKİMİ
MOBİLYA ZİGON
MOBİLYA ZİGON SEHPA
MOBİLYALAR
MOBİLYALAR İSTANBUL
MOBİLYALAR RESİMLERİ
MODEL MUTFAKLAR
MODEL OTURMA GRUPLARI
MODERN AYAKKABILIK
MODERN BEBEK ODALARI
MODERN BEBEK ODASI
MODERN BİLGİSAYAR MASALARI
MODERN BİLGİSAYAR MASASI
MODERN BÜRO MOBİLYALARI
MODERN ÇALIŞMA MASASI
MODERN ÇEKYAT KANEPE
MODERN ÇOCUK ODALARI
MODERN DEKORASYON
MODERN DEKORASYONLAR
MODERN DOLAP
MODERN DOLAPLAR
MODERN EV DEKORASYONLARI
MODERN EV DEKORASYONU
MODERN GENÇ ODALARI
MODERN GENÇ ODASI
MODERN KANEPE
MODERN KANEPELER
MODERN KİTAPLIK
MODERN KİTAPLIKLAR
MODERN KOLTUK TAKIMI
MODERN KOLTUK TAKIMLARI
MODERN MASALAR
MODERN MOBİLYA
MODERN MOBİLYA AKSESUAR
MODERN MOBİLYALAR
MODERN MODÜLER
MODERN MODÜLER MOBİLYA
MODERN MUTFAK
MODERN MUTFAK DOLAPLARI
MODERN MUTFAKLAR
MODERN OFİS OTURMA GRUPLARI
MODERN ORTA SEHPA
MODERN OTURMA GRUBU
MODERN OTURMA GRUPLARI
MODERN OTURMA ODALARI
MODERN OTURMA ODASI
MODERN PORTMANTO
MODERN SALON TAKIMI
MODERN SALON TAKIMLARI
MODERN SANDALYE
MODERN SANDALYELER
MODERN SEHPA
MODERN SEHPALAR
MODERN TV SEHPALARI
MODERN TV SEHPASI
MODERN VESTİYER
MODERN VİTRİN
MODERN VİTRİNLER
MODERN YATAK ODALARI
MODERN YATAK ODASI
MODERN YATAK ODASI TAKIMI
MODERN YATAK ODASI TAKIMLARI
MODERN YEMEK ODALARI
MODERN YEMEK ODASI
MODERN YEMEK ODASI TAKIMI
MODERN YEMEK ODASI TAKIMLARI
MODOKO BEBEK ODALARI
MODOKO BEBEK ODASI
MODOKO ÇOCUK ODALARI
MODOKO GENÇ ODALARI
MODOKO GENÇ ODASI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.