7 Ağustos 2010 Cumartesi

KAVURUCU SICAKLAR TÜRKİYE'Yİ KAVURDU.

A bunaltıcı hafta sonu mağazasında yaşayanlar için Merkez, güneybatı ve Türkiye'nin doğusunda sıcaklık seviyeleri mevsim normlarına yukarıda 6-8 derece vurmak beklenirdi.

parçalı bulutlu gökyüzü İstanbul için Cumartesi günü 31 derece, Türk Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü veya DMI, tahmini sıcaklıklar 32 dereceye Pazar günü yükselen bekleniyor olsa da, yüzde 96 nem yere kadar görmek bekleniyor Türkiye'nin en büyük kenti için hafta sonu.

Sıcaklıklar Ankara Cumartesi ve 40 derece Pazar 39 derece vurmak için, yüzde 51 nem ile bekleniyordu.

Kuşadası, Ege kıyısında popüler bir tatil beldesi, bu arada gelecek hafta başına kadar, yüzde 93, Anadolu haber ajansı bir nem seviyesi derece 30 ve 35 arasında sıcaklıklar göreceğiz bildirdi.

Adana Akdeniz il rağmen makinelerin çok uçmak klimaların satış gördü ağır kullanım nedeniyle yıkmak. Adana Meteoroloji Enstitüsü, yüzde 70 nem düzeyleri gün boyunca göre yüzde 90 gece ve sıcaklıklarda önümüzdeki günlerde 35 arasında 37 derece, Anadolu haber ajansı olacak artacağı bildirildi.

Mahmut Kocalar, Adana'da Berkay Limited Şirketi sahibi, kendi personeli gece kadar içine klima tamir için müşterilerinin taleplerini karşılamak için fazla mesai çalışma olduğunu söyledi, Anadolu bildirdi. "Talep o kadar yüksek, bu nedenle ancak gelecek 10 gün için randevu verebilirsiniz," Kocalar "dedi.

Gaziantep, sıcaklıklar 41 dereceye ulaşan edilmiş olarak, kent sakinlerinin park içine taştığında, ve şehrin su çeşmeleri uzun çizgiler oluşturan, Doğan haber ajansı bildirdi.

ülkenin değil tüm parçalar, ancak güneşli gökyüzü yaşayacaksınız. yağmur bulutları Marmara bölgesinin güney ve doğu bölgelerinde görülecek Passing, merkez Ege Bölgesi, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz bölgesi ve çevresinde orta kesiminde kuzeybatı kesiminde orta kesiminde kuzeybatı Edirne ve Kırklareli, illerinde günlük Milliyet bildirdi.

Kütahya, sıcaklık son birkaç gün içinde 40 dereceye ulaştı Ege ili, Perşembe sel, kırılmış ağaç yaş ve daire ve mağazalar yağmur suyu ile doldurma bodrum üzerine düşen gördüm. Bir itfaiye ekipleri yol su temizlemek için çalışırken, karayolu Kütahya, Eskişehir ve Afyonkarahisar gitmek trafiği için kapalı bir süre için olduğunu, Doğan haber ajansı bildirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.