19 Ekim 2010 Salı

ANGELİNA MERKEL'İN TARTIŞMA YARATAN ÇOK KÜLTÜRLÜLÜK PROJESİ BAŞARISIZ OLDU.

Çokkültürlülük başarısız oldu, Angela Merkel. Tartışma elbette yeni değil. Almanya'da, çoğu Avrupa'da yıllardır göç konusunda şikayetçi olmuştur.


Ne değişti olduğunu Merkel edildi görüşlere, oldukça güçlü bir şekilde onun parti ve ses vermek onun çevresi ve meşruiyet tarafından yeterince baskı hisseder gibi temkinli bir politikacı yakın zamana kadar kolayca hakkı olarak görevden olabilir insanlar tarafından özellikle ifade -kanat aşırılar.
O elbette yanlıştır. Kültürel çeşitliliği yönetmek kolay değildir ve çok kültürlülük sorunları olmadan değildir: sabit ince ayar gerektirir ilerleme her zaman bir çalışmadır. Ama katkı dışında ev sahibi ülkenin ekonomik refah yapılan misafir işçilere, onların olumlu etkisini daha da ileri gidiyor ki.

onun geliş 40 yıl sonra bir göçmen ev sahibi ülkenin dilini konuşamaz her hikaye için, onların farklı kimlikler birleştirerek uyumlu bir yolunu bulmak yabancı kökenli başarıyla entegre ya da üçüncü nesil ikinci Avrupalıların Daha pek çok örnek vardır ve ebeveynleri seçti ev sahibi ülkelerde üretken vatandaş haline gelir.

Fatih Akın muhteşem filmler, Alman film endüstrisi için bir gurur kaynağı düşünün. Cem Özdemir, Almanya doğumlu Yeşiller Partisi, eş lideri de Türk göçmenler tarafından başarılı bir entegrasyon ürünüdür. İngiltere'nin Güney Asya göçmenler İngiltere'de, içinde mutfak manzara dönüştürmüştür nerede neredeyse milli yemeği olmuştur köri. Birçoğu da çok zor ve kendileri için aferin çalıştım.

Medya tabii ki vardır korkuları körükleyerek bir rol oynadı. Almanya'da Kamuoyu yoklamaları bir Alman nüfusunun üçte ülkelerinin, daha fazla insan son yıllarda girerek daha ülkeyi terk edilmiştir Merkel'in kendi çalışma bakanı göre ise, yabancılarla "istila" olduğuna inanıyorum öneririz. Alman sanayi, aslında, vasıflı işçilerin ciddi bir sıkıntısı ve iş çevrelerinde çok daha fazla göçmen üretimi artırmak için izin verilmesi için çağrıda yüzleri.

Ancak 11 Eylül saldırılarından bu yana, tartışma ve İslam odaklanmıştır Batı toplumunda varlığını: İsviçre'de minareler ve Fransa'da burka insanların en irrasyonel korkuların sembolü haline gelmiştir. Eğilim son İsveç'te sağ sadece parlamentoda 20 sandalye kazandı iken aşırı Geert Wilders, Hollanda hükümetinin destekleyici bir ortağı haline gördü.

göç konusundaki tartışmalar da Atlantik geçti. Çokkültürlülük de ateşli Kanada'da tartışılıyor. kültürlerin nihai eritme potası olarak Amerika Birleşik Devletleri, bile, işsizlik Müslüman ziyade Hispanik olma eğilimi göçmen işçiler, üzerinde odak haline geldi.

Ekonomik belirsizlik açıkça, ama bu tehlikeli eğilimleri körükleyen bir korku, bence, çok yabancı bir işçi için kişinin işini kaybetme riski daha derin gider. O Asya yönünde ağırlık vardiya ticaret merkezi olarak dünya genelinde devam tektonik kayma ile bir ilgisi yoktur. Değişim bazı uzun genellikle hafife alındığı "beyaz adam, doğal üstünlük" düşünmüştü ne sonunu.

Finansal erime Batı refah desteklenen yapı içinde derin çatlaklar tespit edildi. olgun ekonomilerde insanlar Çin gibi ülkelerin gelişmekte olan, durgunluk ve yavaş büyüme yıllar olasılığı karşısında, Türkiye ve gerçekten gibi çıkar. Batı'da birçok insan için, onların ve kontrolü kaybediyoruz o son yıllarda olduğu gibi bu hayat yine iyi olmak asla bir anlamda sonuçlar. Bu bağlamda, Merkel'in açıklamada, bir ülkenin lideri geleceğe güvenle bakıyor o değildi Bana öyle geliyor ki.

Türkiye Burada, diğer taraftan, ülkenin keşfedilen güven, onun kaldırdı uluslararası profilini ve ekonomik büyüme için iyi bir potansiyel gelişmiş dünyanın en Avrupa ve, akıntılar gibi görünüyor milliyetçiliğinin en tiz formu, aşağı tonda var görünüyor ters yönde gidiyor.
MOBİLYA TELEVİZYON SEHPASI
MOBİLYA TİCARET
MOBİLYA TÜRKİYE
MOBİLYA TV KOLTUĞU
MOBİLYA TV SEHPA
MOBİLYA TV SEHPALARI
MOBİLYA TV SEHPASI
MOBİLYA UCUZ
MOBİLYA ÜRETİCİLERİ
MOBİLYA ÜRETİM
MOBİLYA ÜRÜNLER
MOBİLYA ÜRÜNLERİ
MOBİLYA VE AKSESUAR
MOBİLYA VE AKSESUAR PAZARLAMA
MOBİLYA VE AKSESUARLAR
MOBİLYA VE AKSESUARLARI
MOBİLYA VE DEKORASYON
MOBİLYA VE EV TEKSTİLİ
MOBİLYA VE MUTFAK
MOBİLYA VE OTURMA GRUPLARI
MOBİLYA VESTİYER PORTMANTO
MOBİLYA VİTRİN
MOBİLYA YATAK ODALARI
MOBİLYA YATAK ODASI TAKIMI
MOBİLYA YATAK ODASI TAKIMLARI

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.